Μάκης
Banned
ιδιογόμωση φίλου από αντιγραφές εμπορικών τα οποία και εμπορεύεταιΜακη, ιδιογομωση η εμπορικα?
γεμισμένα στον Ναυπλιώτη
η sipe 33gr
η gm3 32gr
ιδιογόμωση φίλου από αντιγραφές εμπορικών τα οποία και εμπορεύεταιΜακη, ιδιογομωση η εμπορικα?
Παύλο εγώ θα σου πω για τις πολύ κακές αποδόσεις απο το φυσίγγια που εμπιστεύομαι χρόνια, το RC32.
Σχεδον όλα τα πουλιά ζωντανά .....η σκυλίτσα μου τα κυνήγαγε για να τα πιάσει..
Δεν σου λεω καθόλου για αυτά που συνέχιζαν την πτήση τους και έπεφταν νεκρά μετα απο αρκετα μέτρα.
ιδιογόμωση φίλου από αντιγραφές εμπορικών τα οποία και εμπορεύεται
γεμισμένα στον Ναυπλιώτη
η sipe 33gr/QUOTE]
Παρα πολυ δημοφιλης γομωση για χειμωνα στη γειτονικη Ιταλια
γραμμάρια πόσα;;;Εγω την κυριακη που βρεθηκα στο Μωλο,με φυσιγγια ιδιογομωσης που φτιαχνουμε εμεις γεμισμενα με mb 32,τα σκοτωματα ηταν ακαριαια,ολα τα πουλια ξερα εκτος 3-4 που δεν ημουν κεντρο και πεφτανε κοψωφτερα!!!
σωστά στις υγρασίες μου βγάζει αίμαΑκολουθώντας πάνω από δέκα χρόνια τον πατέρα μου στο κυνήγι βλέπω ότι η Gm3 δεν κολώνει χειμώνα καλοκαίρι σε κανένα καιρό... Πολύ καλή συμπεριφορά έχει και η PSB 1, νομίζω όμως ότι δεν τραβάει τόσο στον υγρό καιρό...
Αυτη την πυριτιδα την εχω ερωτευτει... Κ στο 1,67 για πιο ηπιο καιρο ειναι απο τα πιο φονικα 32αρια που εχω ριξει...Μακη για να μη σε κουραζω 1.70-32-Ζ2Μ-24-Νο9 και κλεισμενα παντα <<μειον 11χιλιοστα>>..victory.
Αυτη την πυριτιδα την εχω ερωτευτει... Κ στο 1,67 για πιο ηπιο καιρο ειναι απο τα πιο φονικα 32αρια που εχω ριξει...
Τακη εισαι ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ. Τωρα ο Μακης δεν θα αφησει τσιχλα για εμας..shoot.Μακη για να μη σε κουραζω 1.70-32-Ζ2Μ-24-Νο9 και κλεισμενα παντα <<μειον 11χιλιοστα>>..victory.
Τακη εισαι ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ. Τωρα ο Μακης δεν θα αφησει τσιχλα για εμας..shoot.
φυσιγγάρες και τα 2Χθες το πρωί πριν φύγω από το χωριό είπα να δοκιμάσω μερικά φυσίγγια σε καθιστά τσιχλοκότσυφα που πέφταν σαν τρελά σε έναν τεράστιο πλάτανο που έχω στο πίσω μέρος του σπιτιού.Ο πλάτανος είναι καλυμμένος από κισσό και έχει πολύ σπόρο.
Πήρα λοιπόν 8 κοτσύφια σε 10 λεπτά με αρνητικές θερμοκρασίες .H απόσταση ήταν από 25 μέχρι 30 μ.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος ειδικά απο τα SIPE της NOBEL αλλά και απο τα F2.
Ολα τα πουλιά ξερά και καθαρά χωρίς αίματα
για τις δύσκολες αυτές μέρες είναι πολύ φθηνά γιατί κάνεις οικονομία στα νεύρα σου