παρωλα τα κρυαααα τα navaro 30gr n8 δεν τα σταματαη τιποτααααα,και με 6,30 ευρω το κουτι,,ασε που περυσι με τετειω καιρω εκαψα και 28γρ
Παντως επειδη το εψαξα αρκετα το specialforces.gr στον Πειραια το εχει για ποσοτητα ανω των 20 κουτιων 5.6 και το artemis sport στο Ηρακλειο Κρητης 5.5 με δωρεαν μεταφορικα για ανω των 80 ευρω ανεξαρτητου βαρους οπως λεει.Λεωνιδα απο ποιο μαγαζι..?
Στο αρτεμις το ειδα κσι εγω...θνκςΠαντως επειδη το εψαξα αρκετα το specialforces.gr στον Πειραια το εχει για ποσοτητα ανω των 20 κουτιων 5.6 και το artemis sport στο Ηρακλειο Κρητης 5.5 με δωρεαν μεταφορικα για ανω των 80 ευρω ανεξαρτητου βαρους οπως λεει.
Για καμια τσιχλα θα παμε;Τα alfa game τα εριχνα και εγω παλια!τα εφερνε ενα καταστημα στην 25ης μαρτιου στην πετρουπολη ψηλα μετα την πλατεια!πολυ καλο οντως
φιλαρακι το αιμα για μενα αν τα πουλια ειναι νεκρα δεν σημαινει κατι αρκει να ειναι νεκρα τα πουλια παιζεουν και οι αποστασεις αν ειναι μακρινες οι τουφεκιες σιγουρα θα εχει αιματα δεν κοβουν οπως στης κοντινες αποστασεις αυτο ενοητε ,, και μην ξεχναμε και το παραγοντα οτι το αιμα πολες φορες μην πω της περισοτερες ενοητε γιατι παιζει και που χτυπηθηκε το πουλι με το σκαγι δεν ειναι κατι το παραξενο αλλα το ξαναλεω να ειναι νεκρα τα πουλια !!!Σημερα ενω ειχε αμεσες καταβολες το αγαπημενο mb ολα τα πουλια ειχαν αιμα.ολα ομως!
Ναι τα πουλια επεφταν ψοφια κατω δεν ειχα τετοιο θεμα...πολυ πιθανο να ειναι αυτο που λες για το πιο σημειο χτυπηθηκε το πουλι!φιλαρακι το αιμα για μενα αν τα πουλια ειναι νεκρα δεν σημαινει κατι αρκει να ειναι νεκρα τα πουλια παιζεουν και οι αποστασεις αν ειναι μακρινες οι τουφεκιες σιγουρα θα εχει αιματα δεν κοβουν οπως στης κοντινες αποστασεις αυτο ενοητε ,, και μην ξεχναμε και το παραγοντα οτι το αιμα πολες φορες μην πω της περισοτερες ενοητε γιατι παιζει και που χτυπηθηκε το πουλι με το σκαγι δεν ειναι κατι το παραξενο αλλα το ξαναλεω να ειναι νεκρα τα πουλια !!!
και ενας φιλος ρωτησε αν ειχε υγρασια δεν μασαν στην υγρασια τα συγκεκριμενα φυσιγκια και πιστευω ιδικα σε θηραματα οπως τσιχλες που ειναι πιο μικροκαμομενα κ.λ.π απο οτι τα βαραω χρονια αυτα τα φυσιγκια σε βαλτο με μεγαλα ως επι το πληστον παπια !!!
πιστευω να βοηθησα λιγο !!! μιλαω γιατι καθε χρονο ριχνω απειρα φυσιγκια πελαγκρι και ιδικα της σειρες μ.β + Φ2 !!!
... Και στο λαιμό (καρωτίδες) ...Στη μασχάλη και στο φτερο παντα κάνει αίμα ότι πουλι και να είναι.
Μολις πηρα τον Μεγαγιαννη και μου ειπε οτι ηρθαν euromix που ηπηρχε ελειψη , αλλα B&P 32 clasic δεν εχει εδω και 10 μερες που ειχα ξαναρωτησει....μου ειπε γυρω στις 5 με 10 τον αλλο μηνα και θα ερθουν πολυ ποιο ακριβα απ'οτι ηταν...
Συμφωνω με αυτα που γραφεις, αν ομως τα ανεγραφαν δεν θα ειχαν και μια δεσμευση επιπλεον;.xm.Νίκο και να έγραφε τα στοιχεία αυτά πάλι δεν θα ήμουν ήσυχος γιατί το να ξέρω π.χ. την πυρίτιδα που έχει δεν θα ξέρω αν είναι άλλο lot με άλλη συμπεριφορά .Αυτο που με κάνει να νιώθω σιγουριά είναι τα αποτελέσματα στο κυνήγι.
Αν αυτά αλλάξουν όπως μου συνέβη με τα φυσίγγια του Lambro τότε για μια ακόμη φορά θα πάμε γι αλλα.
Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο για ίδιογόμωση παρόλο που έχω όλο τον εξοπλισμό , αλλά κι εκεί μια παράμετρος αλλάζει και αλλάζει το φυσίγγι και μετά δοκιμές και πάλι από την αρχή.
Mb36....παραθετω και link απο την συγκεκριμενη βιομηχανια για επιβεβαιωση.