Τι γινετε ωρε?Απο οτι καταλαβα πλεων το euromix εγινε 32αρι και αλλαξαν τα νουμερα σκαγιων που τα γεμιζει?και παραμενει με 686 και gt?
toulaxiston tha gamokantiliazo tis makakies mou
7 71/2 ...8/9....91/2 10 εβγαινανΜόνο 9 1/2 και 7 1/2; Σε 8 1/2 δεν βγαινουν τωρα;
8 1/2 δεν εβγαιναν ποτε. οπου το εβλεπες ηταν λαθος στο αυτοκολητο που εβαζε. οπως ειπαν οι προλαλησαντες ακομα και τοτε που εβγαιναν σε μαυρο κοντο καλυκα ηταν 7-7 1/2 8-9 9 1/2-10Μόνο 9 1/2 και 7 1/2; Σε 8 1/2 δεν βγαινουν τωρα;
Πω ρε φιλε! Ηξερα οτι αλλαξε αλλα ηλπιζα να μην γινοταν μαπα...Απλα ο ναυπλιωτης αποφασισε να τα μαμησει ολα φετος....
Μετα που πηρε τα φυσιγγια μονο το ονομα lambro εμεινε....
Καταφερε και μαμησε και το lambro kafe
Etsi mou rxete na arxiso frontistirio gia idiogomosi....toulaxiston tha gamokantiliazo tis makakies mou
ο αμερικανος οτι αλλαγη κι αν εχει κανει στο συγκεκριμενο ειναι μονο για βελτιωση. η dupon ειναι λιρα εκατο. μην το φοβασαι το remΠω ρε φιλε! Ηξερα οτι αλλαξε αλλα ηλπιζα να μην γινοταν μαπα...
Ευτυχως κρατησα ενα κουτι παλια 4αρια για λαγο. Αλλιως ρεμι εξπρεςς 35.5 γρ τα οποια εχουν αλλαξει και αυτα!!! Θεος φυλάξει με τους παπαρες πια!
Ευχαριστημένος αν όχι εντυπωσιασμένος από φυσίγγια 28 gr που αγόρασα πρόσφατα και δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που κυνηγώ. Αφορά σημερινό κυνήγι με θερμοκρασία κάτω των 5 βαθμών και χιονόνερο. Πρόκειται για σχετικά φτηνό φυσίγγι. Για τη τσίχλα νομίζω πλέον ότι είναι αρκετά τα 28 gr. Αρκεί να μη θεωρήσεις στη πρώτη αστοχία ότι φταίει το φυσίγγι, γιατί η συνέχεια θα είναι σίγουρα χειρότερη.
Τώρα όσον αφορά γενικά τις τιμές. Η φετινή άνοδος των τιμών εκτιμώ ότι οφείλεται κυρίως στη ζήτηση. Για μένα που μένω Πειραιά το μεγαλύτερο κόστος (πάνω από 80%) αφορά την διαδρομή και όχι το κυνήγι. Επομένως θα έδινα μικρότερη σημασία στη τιμή και περισσότερο στη ποιότητα, που όμως είναι βέβαο ότι δεν εξαρτάται (όπως και σε κάθε πράγμα) μόνο από την τιμή. Άρα η καταναλωτική συνείδηση πρέπει να πρυτανεύει σε κάθε περίπτωση και η επιβράβευση των συνεπών επαγγελματιών.
Υ.Γ. Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν στο χωριό (50 χρόνια), όταν γεμίζαμε μόνοι τα φυσίγγια, στο χέρι βέβαια, χωρίς ζυγαριές ηλεκτρονικές, χωρίς πλαστικούς συγκεντρωτήρες, μπαρούτι DIANA ή IDEAL δεν θυμάμαι σίγουρα, καψούλι 6 45 νομίζω, τους ίδιους και τους ίδιους κάλυκες ξανά. Δεν θυμάμαι σχεδόν ποτέ παράπονα για τα φυσίγγια. Τα πειράγματα και η υπερηφάνεια για τις αστοχίες ή επιτυχίες είχαν πάντα αποδέκτη το κυνηγό. Δεν είμαι αρνητής της προόδου, αλλά οι νέοι δείτε το και έτσι. Μπορεί να είσαστε περισσότερο γελαστοί.
Μανο μπορεις να πεις ποια φυσιγγια 28γρ εριξες; Προσωπικα ριχνω στη τσιχλα μονο 28γρ. και δεν το μετανιωσα καθολου. Απεναντιας.Ευχαριστημένος αν όχι εντυπωσιασμένος από φυσίγγια 28 gr που αγόρασα πρόσφατα και δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που κυνηγώ. Αφορά σημερινό κυνήγι με θερμοκρασία κάτω των 5 βαθμών και χιονόνερο. Πρόκειται για σχετικά φτηνό φυσίγγι. Για τη τσίχλα νομίζω πλέον ότι είναι αρκετά τα 28 gr. Αρκεί να μη θεωρήσεις στη πρώτη αστοχία ότι φταίει το φυσίγγι, γιατί η συνέχεια θα είναι σίγουρα χειρότερη.
Τώρα όσον αφορά γενικά τις τιμές. Η φετινή άνοδος των τιμών εκτιμώ ότι οφείλεται κυρίως στη ζήτηση. Για μένα που μένω Πειραιά το μεγαλύτερο κόστος (πάνω από 80%) αφορά την διαδρομή και όχι το κυνήγι. Επομένως θα έδινα μικρότερη σημασία στη τιμή και περισσότερο στη ποιότητα, που όμως είναι βέβαο ότι δεν εξαρτάται (όπως και σε κάθε πράγμα) μόνο από την τιμή. Άρα η καταναλωτική συνείδηση πρέπει να πρυτανεύει σε κάθε περίπτωση και η επιβράβευση των συνεπών επαγγελματιών.
Υ.Γ. Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν στο χωριό (50 χρόνια), όταν γεμίζαμε μόνοι τα φυσίγγια, στο χέρι βέβαια, χωρίς ζυγαριές ηλεκτρονικές, χωρίς πλαστικούς συγκεντρωτήρες, μπαρούτι DIANA ή IDEAL δεν θυμάμαι σίγουρα, καψούλι 6 45 νομίζω, τους ίδιους και τους ίδιους κάλυκες ξανά. Δεν θυμάμαι σχεδόν ποτέ παράπονα για τα φυσίγγια. Τα πειράγματα και η υπερηφάνεια για τις αστοχίες ή επιτυχίες είχαν πάντα αποδέκτη το κυνηγό. Δεν είμαι αρνητής της προόδου, αλλά οι νέοι δείτε το και έτσι. Μπορεί να είσαστε περισσότερο γελαστοί.
Αντε να δούμε.. Ανεβασε αρχικές και φοβαμαι μην σκορπαει περισσοτερο.ο αμερικανος οτι αλλαγη κι αν εχει κανει στο συγκεκριμενο ειναι μονο για βελτιωση. η dupon ειναι λιρα εκατο. μην το φοβασαι το rem
Απο απόδοση στις καιρικες μεταβολες;αν μιλαμε για 28 θα πηγαινα στο prima της nsi κι ας λερωνει την καννη λιγο παραπανω. το due ειναι πολυ συγκεντρωτικο
Λες να υπαρχουν εκει αλλαγες?Υ. Γ ηθελα να ξερω.. Τι λενε στις αλλες χωρες που εξαγονται τα lambro για τις αλλαγες;
Να του παραγγειλω καμια κουτα μιλωντας αγγλικα τότε..Λες να υπαρχουν εκει αλλαγες?
Μηπως η εξαγωγες στις χωρες του εξωτερικου γινονται με αλλα υλικα κ πιο προσεγμενα?
Αναριωτεμαι.......