Καλά που το πες να γλυτώσουμε το δρομολόγιο....Λοιπον κενταυρος 9 αρια τελος. Απο εβδομας. Τα πηραν φαινεται καποι Κρητικοι.
Καλά που το πες να γλυτώσουμε το δρομολόγιο....Λοιπον κενταυρος 9 αρια τελος. Απο εβδομας. Τα πηραν φαινεται καποι Κρητικοι.
Την πατησα....Καλά που το πες να γλυτώσουμε το δρομολόγιο....
Προχθές δεν μπορούσες να μπεις στο μαγαζί, ήταν γεμάτο 500αδεςΤην πατησα....
Η προσδοκία ,οταν γεμιζονται δυο νουμερα σκαγιών σε σειρά, είναι η αύξηση του βεληνεκούς.
Τα χοντρά ,που προηγουνται,"κοβουν"αέρα και τραβούν τα ψηλότερα που έρχονται μετά και αντιμετωπίζουν μικρότερη αντίσταση .
Τα κενά που αφήνουν τα χοντρά σκάγια,αναπληρώνονται από τα ψιλά.
Μια γομωση 32 γραμμαρίων πχ #9,περιεχει περί τα 600 σκάγια .
Μια αντίστοιχη με #8-10 σε αναλογία 45 ψιλα-55 χοντρά, περιέχει περί τα 670 σκάγια.
Ακούγεται καλο ...
Κάποια, που γέμιζε ο αείμνηστος Στόκας (duble?)πριν καμία 20αρια χρόνια ,ήταν φωτιά!
Το πρόβλημα είναι το μπελαλιδικο γέμισμα!
Στο τελος τα χαλασε Νικο..Ωστόσο, μου έκανε αρνητική εντύπωση που πολλοί κυνηγοί εξέφραζαν μεγάλη δυσαρέσκεια για τα φυσίγγια του!
Ευριπο σκεφτομαι να φορτωσω 500αρα super kill 33gr no9 (το κιτρινο) και super kill 33.5 no8 που στο κρυο μαμουσε.....και φαντασου οτι εμεις δεν εχουμε ψωνισει ακομα
ha haaa
το κιτρινο μου εχει κατσει κ εμενα να το δοκιμασω ... το εριχνε τον χειμωνα στην Αταλαντη ενας φιλος κ ειχα δει απιστευτα πραγματα .what.Ευριπο σκεφτομαι να φορτωσω 500αρα super kill 33gr no9 (το κιτρινο) και super kill 33.5 no8 που στο κρυο μαμουσε.....
Αμα περιμενουμε τον Οκτ τον ηπιαμε.....τωρα ισως πετυχουμε καλυτερες τιμες
και φαντάσου που εμείς εδω στα νησιά ρίχνουμε 4 με 5 κουτάκια την σαιζονΕυριπο σκεφτομαι να φορτωσω 500αρα super kill 33gr no9 (το κιτρινο) και super kill 33.5 no8 που στο κρυο μαμουσε.....
Αμα περιμενουμε τον Οκτ τον ηπιαμε.....τωρα ισως πετυχουμε καλυτερες τιμες
Τζιμαρα μπαρμανι εριχνα με το super kill 33.5 χειμωνα και τις μαμουσε. Καλο ηταν και το kill32gr ακομα και με κρυο. Φετος θα το ρισκαρω με super kill το κιτρινο.το κιτρινο μου εχει κατσει κ εμενα να το δοκιμασω ... το εριχνε τον χειμωνα στην Αταλαντη ενας φιλος κ ειχα δει απιστευτα πραγματα .what.
ποσο παει το κιτρινο ξερουμε?Τζιμαρα μπαρμανι εριχνα με το super kill 33.5 χειμωνα και τις μαμουσε. Καλο ηταν και το kill32gr ακομα και με κρυο. Φετος θα το ρισκαρω με super kill το κιτρινο.
Πολυ καλες εντυπωσεις που ειχε αφησει το express 32 bior το οποιο ηταν μισοταπο και η baikala το πηγαινε πολυ....
Περυσι τα ειχα παρει με τις εξης τιμεςποσο παει το κιτρινο ξερουμε?
Θεος!!!πας για αποβαση εσυ! Λες να δοκιμασω και απο αυτα?πολλα ειναι φουρογατε. θα φορτωσω 1000 9αρια sporting και καλα ειναι
98 ευρω τα 500Θεος!!!πας για αποβαση εσυ! Λες να δοκιμασω και αυτα?
Ποσο τα χει τα sporting ?
οχι απλα θα βγαλω ολη τη χρονια. θα παρει φωτια η μπαικαλα φετοςΘεος!!!πας για αποβαση εσυ! Λες να δοκιμασω και απο αυτα?
Ποσο τα χει τα sporting ?
Εγω κλασσικα θα φορτωσω καραμανιδη και ισως δοκιμασω και τα σπορτινγκ.οχι απλα θα βγαλω ολη τη χρονια. θα παρει φωτια η μπαικαλα φετος
κσι καλα το κανεις. αυτο πρεπει να κανουμε ολοι μαςΕγω κλασσικα θα φορτωσω καραμανιδη και ισως δοκιμασω και τα σπορτινγκ.
Η baikala εμενα καθε χρονο παιρνει φωτια γιατι στα οπλα ειμαι μονογαμικος...