Το παίζω αουτσάιντερ,για να μην ξέρει από πού θα του έρθει η κεραμίδα!Βρε ριχτου ενα ταμπανι εκει, να βλεπει τη σκονη σου κ ασε τα δεν ειμαστε στην ιδια κατηγορια...
Το παίζω αουτσάιντερ,για να μην ξέρει από πού θα του έρθει η κεραμίδα!Βρε ριχτου ενα ταμπανι εκει, να βλεπει τη σκονη σου κ ασε τα δεν ειμαστε στην ιδια κατηγορια...
στα αγριοπερίστερα Αύγουστο Σεπτέμβριο δύναμη το 7,5 !!!
όχι 8.5 να πάρεις
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα κύριε Παύλο;για κάποιους έστω και για ψυχολογικούς παράγοντες σημαντική όμως,,,,άλλος είναι ο λόγος όμως που πόσταρα
Νίκο οι τουφεκιές εκεί που τα κυνηγάμε είναι κοντινές 20 το πολύ 25 μέτρα και δεν έχουμε πρόβλημα με τσοκ 2*Το 7,5 Μάκη για το αγριοπερίστερο, το οποίο είναι ίσως το σκληρότερο πτηνό θήραμα στην Ελλάδα (αναφέρομαι στο μυοσκελετικό του σύστημα), εγώ το κρίνω εν μέρει ανεπαρκές και λέω "εν μέρει", διότι μας καλύπτει μέχρι τα 30 μέτρα, αλλά από εκεί και πέρα θα έχουμε περισσότερους τραυματισμούς και χαμένα θηράματα, παρά "καθαρά" σκοτώματα...!
Κατά συνέπεια, εγώ προτείνω για το "σιδερένιο" αγριοπερίστερο σκάγια αποκλειστικά Νο 5 & 6! (Τα ίδια χρησιμοποιώ και στα περάσματα της φάσσας τον Οκτώβρη!)
Νίκο οι τουφεκιές εκεί που τα κυνηγάμε είναι κοντινές 20 το πολύ 25 μέτρα και δεν έχουμε πρόβλημα με τσοκ 2*
εκεί μετά κυνηγάμε και καρακάξες οι οποίες βγαίνουν πιο κοντά ακόμα και ρίχνουμε ακόμα και 8αρια
Το σκληρότερο πουλί που επιτρέπεται το κυνήγι του στην Ελλάδα, όπου επιτρέπεται, είναι η αρσενική πρασινοκέφαλη πάπιατο αγριοπερίστερο, το οποίο είναι ίσως το σκληρότερο πτηνό θήραμα στην Ελλάδα (αναφέρομαι στο μυοσκελετικό του σύστημα),
Οι χήνες?Το σκληρότερο πουλί που επιτρέπεται το κυνήγι του στην Ελλάδα, όπου επιτρέπεται, είναι η αρσενική πρασινοκέφαλη πάπια
Δεν τις ανέφερα γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιες οι συναντήσεις μαζί τους, εννοείται ότι είναι οι χήνες.Οι χήνες?
Το σκληρότερο πουλί που επιτρέπεται το κυνήγι του στην Ελλάδα, όπου επιτρέπεται, είναι η αρσενική πρασινοκέφαλη πάπια
Κουβέντα να γίνεται....Εντάξει βρε Γιώργο...! Τα μεγάλα παπιά και οι χήνες είναι ειδική κατηγορία από μόνα τους...! Υπερβολικά σκληρά και πλούσια σε φτέρωμα θηράματα...!
Για λόγους ασφαλείας γράφει ο κάλυκας 1050 bar συνήθως κινούνται αρκετά πιο κάτω, παρόλα αυτά είναι σκληρό φυσίγγι αυτό και το παλιό ήταν πολύ πιο αποδοτικό (που δεν έγραφε 1050bar).καλησπερα εχω ενα περσυνο κουτι φυσιγγια GM 3 tordo NSI και πανω στο φυσιγγι αναγραφει 1050 Pmax bars. . υπαρχει περιπτωση να εχει τοσες πολλες πιεσεις ενα φυσιγγι που η εταιρια το προτεινει για την τσιχλα?
Εγω κοντα στο 700αρι το υπολογιζω,ειναι ολιγον δυναμιτακι..Οχι...αλλα κανα 600αρι θα τησ εχει
καλησπερα εχω ενα περσυνο κουτι φυσιγγια GM3 tordo NSI και πανω στο φυσιγγι αναγραφει 1050 Pmax bars. . υπαρχει περιπτωση να εχει τοσες πολλες πιεσεις ενα φυσιγγι που η εταιρια το προτεινει για την τσιχλα?
καλησπερα εχω ενα περσυνο κουτι φυσιγγια GM3 tordo NSI και πανω στο φυσιγγι αναγραφει 1050 Pmax bars. .