D
DrV
Θεούλης εγώ έχω για φέτος, θα πω το φιλαράκι μου που εντυπωσιάστηκε με τα σκοτώματα65€ / κούτα τα έχω
Θεούλης εγώ έχω για φέτος, θα πω το φιλαράκι μου που εντυπωσιάστηκε με τα σκοτώματα65€ / κούτα τα έχω
Θεούλης εγώ έχω για φέτος, θα πω το φιλαράκι μου που εντυπωσιάστηκε με τα σκοτώματα
Ναι βρε, έτσι κι αλλιώς από μόνο του μου είπε το παιδί χτες ότι θα θελε να τα δοκιμάσει, ακόμα και στη μπεκάτσαΕννοείται πως κάνω πλάκα έτσι.. Μην παρεξηγηθώ.. Οτι θες Δοκτωρα!
Ναι βρε, έτσι κι αλλιώς από μόνο του μου είπε το παιδί χτες ότι θα θελε να τα δοκιμάσει, ακόμα και στη μπεκάτσα
Το 34αρι ε?Μπεκάτσα να δοκιμάσει το Feltro να του πεις
Το 34αρι ε?
.cool..cool.Ναι και αν θέλει κάτι πιο ελαφρύ το direct 32gr ή κάτι σε πιο βαρύ το dispersante..
Αν έχεις κανα γάμο τώρα κοντά καλά είναι!!Εγω πηρα 4 κουτια tordo 30 n8 6 ευρο ςιναι καλα δεν τα εχω ριξει ποτε
γιατί ρίχνω με δίκαννα πάντα και θέλω λίγες πιέσεις και μικρές ανακρούσεις...!
Θα ρίχνεις με 36 γρ. χαλαρά
Τώρα μένει να δοκιμασω τα dynamik...
Για εμένα το καλύτερο τσιχλιφυσιγγο που έχω ρίξει τα τελευταία χρόνια.Σαν νέος στο forum και σαν κυνηγός, μετά από 10 καρτεροπερπατητα super kill tsihla! Πολύ καλό και στο κρύο και στην υγρασία!
Το 30αρι είναι με συγκεντρωτηρα είναι λάθος γραμμένο στο site.Πέτρο όλα τα dynamic του Καραμανίδη εκτός από αυτό των 36γρ., δηλαδή το 30άρι, το 32άρι και το 34άρι έχουν μισόταπα, αντί για συγκεντρωτήρα! Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο συγκεντρωτικά στις μεγάλες αποστάσεις και γι' αυτό θα πρέπει να σφίξεις λίγο ακόμη το τσοκάρισμά σου (κατά ένα άστρο) για να είσαι σίγουρος στα πιο μακρινά πουλιά με τα συγκεκριμένα φυσίγγια...! Επίσης, ένα δευτερεύον, είναι ότι λόγω μισόταπας, θα έχεις αρκετές μολυβδώσεις στα εσωτερικά τοιχώματα της κάννης ρίχνοντάς τα, διότι λόγω απουσίας συγκεντρωτήρα, θα εφάπτονται τα εξωτερικά σκάγια της στήλης με την κάννη εσωτερικά, και θα πρέπει να είσαι πιο επιμελής στον εσωτερικό καθαρισμό της...!
Το 30αρι είναι με συγκεντρωτηρα είναι λάθος γραμμένο στο site.
super kill tsihla! Πολύ καλό και στο κρύο και στην υγρασία!
Για εμένα το καλύτερο τσιχλιφυσιγγο που έχω ρίξει τα τελευταία χρόνια.
Νικόλα, μη το λες απόλυτα αυτό, εγώ φέτος με τα Mezzo30 9-10 μισόταπα, με τα 3* του δίκαννου μου έχω επαναλαμβανόμενες επιτυχίες, με ξερές τσίχλες και στα 40 και πλέον μέτρα. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτό το φυσίγγι, θαυματουργό.Πέτρο όλα τα dynamic του Καραμανίδη εκτός από αυτό των 36γρ., δηλαδή το 30άρι, το 32άρι και το 34άρι έχουν μισόταπα, αντί για συγκεντρωτήρα! Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο συγκεντρωτικά στις μεγάλες αποστάσεις και γι' αυτό θα πρέπει να σφίξεις λίγο ακόμη το τσοκάρισμά σου (κατά ένα άστρο) για να είσαι σίγουρος στα πιο μακρινά πουλιά με τα συγκεκριμένα φυσίγγια...! Επίσης, ένα δευτερεύον, είναι ότι λόγω μισόταπας, θα έχεις αρκετές μολυβδώσεις στα εσωτερικά τοιχώματα της κάννης ρίχνοντάς τα, διότι λόγω απουσίας συγκεντρωτήρα, θα εφάπτονται τα εξωτερικά σκάγια της στήλης με την κάννη εσωτερικά, και θα πρέπει να είσαι πιο επιμελής στον εσωτερικό καθαρισμό της...!