Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατρέ πόσο το βρίσκεις το Mezzo το 30άρι;
Τιμή black friday 6 ευρώ το κουτί, ο Γεράσιμος (Max Gear) είπε ότι τα έχουν 65 ευρώ την κούτα, για την απόδοση του και το 6,5 είναι ανεκτή τιμή. Όπου αλλού το έχω δει είναι στα 7+

Μετα το μεσημεριανο εφυγα για ενα απογευματινο που αλλα χρονια γινοταν χαμος..
Εφτασα νωρις κ ετσι ξεκινησα το περπατητο,τα περισσοτερα κοτσυφια..πηρα 7 στο χερι κ ενα χαμενο..Στο καπακι εκατσα απογευματινο οπου απο μακρια ειδα να περνανε κατι κοτσυφια..Δυο που μου περασαν εντος βολης τα πηρα..
Εχω ριξει φυσιγγια κ φυσιγγια αλλα πραγματικα του ρουμελιωτη ειναι απο αλλο πλανητη..

Για να πεις εσύ κάτι τέτοιο .xm.σίγουρα είδες κάτι :eek: για λεγε mister.

Εγώ μάγκες σήμερα δοκίμασα το dynamic 30g του Καραμανιδη,12 φυσίγγια έριξα 8 πουλιά βάρεσα ,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με ακαριαία σκοτωματα και χωρίς αίματα,οι αποστάσεις περίπου που τουφεκισα ήταν από 10 μέχρι 30 μέτρα,σιγουρα θα τα ξαναδοκιμασω...

Για να πεις εσύ κάτι τέτοιο .xm.σίγουρα είδες κάτι :eek: για λεγε mister.
Μου αρεσει να λεω κ τα "κακα" αλλα κ τα καλα..
Στα μειον ειναι οπως εχω ξαναπει οτι ολα τα φυσιγγια ηταν ατυπωτα..
το gm3 32γρ και το Α1 33γρ ηταν στον ιδιο καλυκα κ χωρις να γραφουν νουμερο παρα μονο στην "ταινια"του κουτιου........
Προχειροδουλεια λεω μολις τα ειδα, κ με το αναλογο αποτελεσμα..
Ομως (ευτηχως)επεσα εξω...
Φιλε το φυσιγγι ειναι μεγαληηη σκοτωστρααα..τα πουλια τα χτυπαει κεραυνός..Και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει..
Μακαρι,το ξαναλεω μακάρι να κρατησει την ποιοτητα κ της τιμες..
Το ιδιο σημαντικο ειναι να παραμεινει σε ενα" χρωμα " καλυκα για καθε τυπο φυσιγγιου κ στην μια "μαρκα"καλυκα..
Για εμενα κ την ιδια καλη αποδοση να εχουν κατι τετοιο με τρελενει..

το gm3 32γρ και το Α1 33γρ ηταν στον ιδιο καλυκα κ χωρις να γραφουν νουμερο παρα μονο στην "ταινια"του κουτιου........
Φιλε το φυσιγγι ειναι μεγαληηη σκοτωστρααα..τα πουλια τα χτυπαει κεραυνός..Και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει..
Το ιδιο σημαντικο ειναι να παραμεινει σε ενα" χρωμα " καλυκα για καθε τυπο φυσιγγιου κ στην μια "μαρκα"καλυκα..
Εχει φυσηγγαρεσ ο ρουμελιωτησ τασο τα csb εβαλεσ

Γιώργο, αυτή τη γόμωση (36γρ.) εγώ τη ρίχνω ελάχιστες φορές κάθε σεζόν, οπότε δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να "κουβαλάω" ένα σχεδόν 4κιλο(!) σκοπευτικό ντουφέκι για "ατελείωτες" ώρες, ολόκληρη τη σεζόν, μόνο και μόνο για να ρίξω "ανώδυνα" ένα μόνο κουτάκι 36άρια φυσίγγια...!!! Το θεωρώ υπερβολικό και ανώφελο...!!! Μια χαρά βολεύομαι με τα ελαφριά φυσίγγια στα κυνήγια μου και με τα δίκαννά μου από 3,1 έως 3,4 κιλά...!!!

προφανώς και συμφωνώ μαζί σου. Το παράδειγμα με τα 36 γρ το είπα για να δείξω το μέγεθος της μηδενικής ανάκρουσης. ( Μία φορά έχω ρίξει 36 γρ. και μόνο για δοκιμή ).

Έτσι είναι το σωστό Τάσο να τούς παινευουμε άμα το αξίζουν αλλά και να τούς τα χωνουμε κιόλας άμα κάνουν λαδιες. Σίγουρα ένα φυσιγγι χωρίς τυπωμένο νούμερο και τέτοια θα σε προϊδεάσει για μετριότητα, ξέρω ότι σαρεσει να δοκιμάζεις φυσίγγια όλοι την έχουμε την τρέλα και ειδικά στην τσίχλα.
Είδα στο μήνυμα σου όμως ένα θαυμασμό γιαυτο και ρώτησα, εγώ θα σου πρότεινω κάτι από ότι φαίνεται αυτό το φυσιγγι πάει το όπλο σου και το όπλο σου αυτό το φυσιγγι, στοκαρε φυσίγγια από αυτή την παρτίδα φίλε και δεν θα βγεις χαμένος ,δυστυχώς (Δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο) δεν μας έχουν συνηθίσει να κρατάνε κατι σταθερό κατι που φέτος μας αρέσει του χρόνου μπορεί να μας ξινισει η λόγω τιμής η απόδοσης.

Status
Not open for further replies.
Back