D
DrV
Τιμή black friday 6 ευρώ το κουτί, ο Γεράσιμος (Max Gear) είπε ότι τα έχουν 65 ευρώ την κούτα, για την απόδοση του και το 6,5 είναι ανεκτή τιμή. Όπου αλλού το έχω δει είναι στα 7+Γιατρέ πόσο το βρίσκεις το Mezzo το 30άρι;
Τιμή black friday 6 ευρώ το κουτί, ο Γεράσιμος (Max Gear) είπε ότι τα έχουν 65 ευρώ την κούτα, για την απόδοση του και το 6,5 είναι ανεκτή τιμή. Όπου αλλού το έχω δει είναι στα 7+Γιατρέ πόσο το βρίσκεις το Mezzo το 30άρι;
Για να πεις εσύ κάτι τέτοιο .xm.σίγουρα είδες κάτι για λεγε mister.Μετα το μεσημεριανο εφυγα για ενα απογευματινο που αλλα χρονια γινοταν χαμος..
Εφτασα νωρις κ ετσι ξεκινησα το περπατητο,τα περισσοτερα κοτσυφια..πηρα 7 στο χερι κ ενα χαμενο..Στο καπακι εκατσα απογευματινο οπου απο μακρια ειδα να περνανε κατι κοτσυφια..Δυο που μου περασαν εντος βολης τα πηρα..
Εχω ριξει φυσιγγια κ φυσιγγια αλλα πραγματικα του ρουμελιωτη ειναι απο αλλο πλανητη..
Εδω 6,70Τιμή black friday 6 ευρώ το κουτί, ο Γεράσιμος (Max Gear) είπε ότι τα έχουν 65 ευρώ την κούτα, για την απόδοση του και το 6,5 είναι ανεκτή τιμή. Όπου αλλού το έχω δει είναι στα 7+
Καλά είναι θα το έπαιρνα προσωπικά και 6,70, γτ φέτος δεν ρίχνω πολλάΕδω 6,70
Μου αρεσει να λεω κ τα "κακα" αλλα κ τα καλα..Για να πεις εσύ κάτι τέτοιο .xm.σίγουρα είδες κάτι για λεγε mister.
Εχει φυσηγγαρεσ ο ρουμελιωτησ τασο τα csb εβαλεσΜου αρεσει να λεω κ τα "κακα" αλλα κ τα καλα..
Στα μειον ειναι οπως εχω ξαναπει οτι ολα τα φυσιγγια ηταν ατυπωτα..
το gm3 32γρ και το Α1 33γρ ηταν στον ιδιο καλυκα κ χωρις να γραφουν νουμερο παρα μονο στην "ταινια"του κουτιου........
Προχειροδουλεια λεω μολις τα ειδα, κ με το αναλογο αποτελεσμα..
Ομως (ευτηχως)επεσα εξω...
Φιλε το φυσιγγι ειναι μεγαληηη σκοτωστρααα..τα πουλια τα χτυπαει κεραυνός..Και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει..
Μακαρι,το ξαναλεω μακάρι να κρατησει την ποιοτητα κ της τιμες..
Το ιδιο σημαντικο ειναι να παραμεινει σε ενα" χρωμα " καλυκα για καθε τυπο φυσιγγιου κ στην μια "μαρκα"καλυκα..
Για εμενα κ την ιδια καλη αποδοση να εχουν κατι τετοιο με τρελενει..
Γιώργο, αυτή τη γόμωση (36γρ.) εγώ τη ρίχνω ελάχιστες φορές κάθε σεζόν, οπότε δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να "κουβαλάω" ένα σχεδόν 4κιλο(!) σκοπευτικό ντουφέκι για "ατελείωτες" ώρες, ολόκληρη τη σεζόν, μόνο και μόνο για να ρίξω "ανώδυνα" ένα μόνο κουτάκι 36άρια φυσίγγια...!!! Το θεωρώ υπερβολικό και ανώφελο...!!! Μια χαρά βολεύομαι με τα ελαφριά φυσίγγια στα κυνήγια μου και με τα δίκαννά μου από 3,1 έως 3,4 κιλά...!!!
Nαι τα csb Ηλια..Τα gm3 θα ριξω την επομενη να δω τι λενε..Εχει φυσηγγαρεσ ο ρουμελιωτησ τασο τα csb εβαλεσ
έχω προαίσθημα ότι τα Gm3 θα είναι δυνατά φυσίγγια, για μένα ρίχτα με το μοσσυ είναι τα δικά σου σε κάλυκα με ασημένιο πάφυλα 16χιλ;Nαι τα csb Ηλια..Τα gm3 θα ριξω την επομενη να δω τι λενε..
Ρουμελιωτης μονο με το μοσσυ Dr..έχω προαίσθημα ότι τα Gm3 θα είναι δυνατά φυσίγγια, για μένα ρίχτα με το μοσσυ ε
Ναι,μαυρα..είναι τα δικά σου σε κάλυκα με ασημένιο πάφυλα 16χιλ;
όλα τα τρώει, όλα τα καταπίνειΡουμελιωτης μονο με το μοσσυ Dr..
Έτσι είναι το σωστό Τάσο να τούς παινευουμε άμα το αξίζουν αλλά και να τούς τα χωνουμε κιόλας άμα κάνουν λαδιες. Σίγουρα ένα φυσιγγι χωρίς τυπωμένο νούμερο και τέτοια θα σε προϊδεάσει για μετριότητα, ξέρω ότι σαρεσει να δοκιμάζεις φυσίγγια όλοι την έχουμε την τρέλα και ειδικά στην τσίχλα.Μου αρεσει να λεω κ τα "κακα" αλλα κ τα καλα..
Στα μειον ειναι οπως εχω ξαναπει οτι ολα τα φυσιγγια ηταν ατυπωτα..
το gm3 32γρ και το Α1 33γρ ηταν στον ιδιο καλυκα κ χωρις να γραφουν νουμερο παρα μονο στην "ταινια"του κουτιου........
Προχειροδουλεια λεω μολις τα ειδα, κ με το αναλογο αποτελεσμα..
Ομως (ευτηχως)επεσα εξω...
Φιλε το φυσιγγι ειναι μεγαληηη σκοτωστρααα..τα πουλια τα χτυπαει κεραυνός..Και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει..
Μακαρι,το ξαναλεω μακάρι να κρατησει την ποιοτητα κ της τιμες..
Το ιδιο σημαντικο ειναι να παραμεινει σε ενα" χρωμα " καλυκα για καθε τυπο φυσιγγιου κ στην μια "μαρκα"καλυκα..
Για εμενα κ την ιδια καλη αποδοση να εχουν κατι τετοιο με τρελενει..
Πολύ δυνατά φυσίγγια με g3000 για όλες τις εποχές. Τιμή περίπου 7 ευρώ νομιζωΚαλημέρα σας και χρόνια πολλά..
Έχουμε γνώση για τα κίτρινα super kill?
Τιμή και μπαρούτι?
Ευχαριστώ
Τη σελίδα δεν τη δουλεύει, αλλά αυτό: https://www.facebook.com/antreas.roymeliwths είναι το προφίλ του Αντρέα που είναι στο εργοστάσιο, αυτόν θα ρωτήσει ό,τι θες!Επίσης ξέρει κάποιος την σελίδα του Ρουμελιώτη στο fb?