Από τις καλύτερες κατανομές που έχω δει ποτέ σε πίνακα.ναι το 31 γρ. με G3000
Σε 7-8 δεν τα εχω ριξει ποτε, αλλα αυτο το "πολυ γρηγοροτερο" με βαζει σε πειρασμο να τα δοκιμασω που ειμαι κ λιγο...νευρικος... Το 9-10 ειναι πολυ slow-motion για μενα...Έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν είναι θέμα συγκέντρωσης αλλά ταχυτήτων. Το 7-8 πρέπει να είναι πολύ γρηγορότερο από τα άλλα δύο και μάλλον φεύγω μπροστά.
Στην α400Ηλια σε ποιο οπλο ?
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση βικτωρ ξερεις ισως τη τιμη παιζουν;Tα ειδαμε χτες στον πινακα τα Mezzo. Ωραια τουφεκια, ο Eυριπιδης που τα πηρε, ισως το δει και σου πει εντυπωσεις.
μεχρι τα 35 μετρα σε καλυπτουν απολυτα.πιστεψε με ειναι φωτια και λαυρα.εδω το 8/9 32 γρ. 6,30 και το 9 1/2 10 30 γρ. 6.00 ευρα.ελπιζω να σε καλυψαΚαλησπερα εχει ριξει κανεις τα mezzo 30-32gr τα lambro ειναι καλα για τσιχλες καρτερι.Τη τιμη παιζουν;Ευχαριστω
Ο Ζωχιος βγαζει το sporting (γαλάζιο) και σε 9αρι.Εκείνο που με ''χαλάει'' με τα φυσίγγια SPORTING ρε παιδιά, είναι ότι τα περισσότερα τα γεμίζουν αποκλειστικά για το άθλημα του Sporting σε Νο 8, πέρσι που τα έψαξα και σε Νο 9 για περπατητό δε βρήκα...
μην κανεις λαθη , δεν ταιριαζει , V ZERO η Super G λεγονται τα κυαθια γι ατο οπλο συτοΣτην α400
τιποτα από τα δυο , είναι θεμα καθαρα ψυχολογιας , το βαζεις στην θαλαμη και εχεις ηδη αστοχησει με το μυαλο σουπιστεύω πως δεν είναι θέμα συγκέντρωσης αλλά ταχυτήτων
Για Γιάννενα εννοούσα πιο πολύ Γιάννη, όταν είμαι Κέρκυρα αυτά και τα πράσινα Predator 30 γρ. No 8,5 παίρνω για κιχλοκότσυφα.Ο Ζωχιος βγαζει το sporting (γαλάζιο) και σε 9αρι.
Αυτή η παραφωνία μόνο με το 7-8 κρατάει χρόνια, επειδή όμως το 80% του κυνηγιού της τσίχλας το κάνω περπατητό, δεν τα πολυαγοράζω. Όταν όμως τα παίρνω, έχω πρόβλημα, στα άλλα δύο ζωγραφίζω. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν είναι θέμα συγκέντρωσης αλλά ταχυτήτων. Το 7-8 πρέπει να είναι πολύ γρηγορότερο από τα άλλα δύο και μάλλον φεύγω μπροστά.
Το 7-8 πρέπει να είναι πολύ γρηγορότερο από τα άλλα δύο και μάλλον φεύγω μπροστά.
Είναι πολύ πιθανόν αλλά πίστεψε με, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω αναπτύξει τους μηχανισμούς εκείνους που κάνουν reset στην ψυχολογία κατά ένα αξιόλογο ποσοστό όσον αφορά την σκόπευση. Ειδικά πριν μιλήσω για ένα φυσίγγι περιμένω αρκετά έως πολύ μαζεύοντας εμπειρίες από διαφορετικές ώρες, μέρες, εποχές, κτλ κτλ. Γι' αυτό και τα φυσίγγια που έχω αμφισβητήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ακόμα και αυτά όμως, δεν τα μαυρίζω, απλά λέω ότι δεν ταιριάζουν σε μένα.τιποτα από τα δυο , είναι θεμα καθαρα ψυχολογιας , το βαζεις στην θαλαμη και εχεις ηδη αστοχησει με το μυαλο σου
Στο 7/8 εχω και εγω υποψιες οτι προκειται για διαφορετικο φυσιγγι απο το 8/9 και το 9/10. Θελω να κανω μια εγχειρηση σε ενα για τωρα που θα κατεβω για να το διαπιστωσω.