Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δυκανο και παλυ δυκανο ητε σουπερ ποζε ητε πλαγιο , ουτε φλογες απο κληστρα , ουτε εμπλοκες , ουτε ακαυτη πυρητηδα να σου καει το πρωσοπο τα χερια και μπωρει και τα ματια , και ελενχεις ποιο καλα της κανες με τα δυκανα , και ποιο ευκολα και ασφαλες αδειαζμα εχει οταν μενη ανοιχτο , και ενα σωρο αλλα πρωτερηματα ,

Και γω "ορκισμένος" δικαννάκιας είμαι και, δη, "αλληλεπιθετάκιας", αλλά... γούστα είν' αυτά και είναι σεβαστά του καθενός...! Περί ορέξεως...

Χθες ένας φίλος της παρέας έριχνε τα ροκετ σε 8 με *** ... Δεν κόβανε ούτε με βαλέ . 4 τις κυνηγουσαμε μαζί με τον σκύλο άλλη μια την βλέπω να αφήνει το μισό πτέρωμα της και να συνεχίζει...
Και αποκορύφωμα... Ρίχνει σε μια πέφτει αρχίζει να τρέχει την περνούμε από πίσω μπαίνει σε κάτι χαμόκλαδα σταματάει της ρίχνει από τα 5 μέτρα ψηλά στο κεφάλι πάμε κοντά και ένα σκαγι ήταν καρφωμένο πάνω στο κεφάλι το ράμφος σπασμένο..very funny..very funny. και ήταν ακόμα ζωντανή

Καιρός γύρισε από νοτιά σε βοριά και από βροχή σε ήλιο 2 φορές....
Εμένα τα ψεύτικα mb32 που μου πούλησε ο δουβρης με την csb πραγματικά θεριζανε .

Βρήκα σήμερα σε μαγαζί δυο τελευταία κουτάκια nsi ns -20 μαλλινη 28γρ ν8 κ 7 1/2 στα 5€ γιατί είχαν αρπάξει οξείδωση σε μορφής σκόνης(αναιπαισθητη..)ότι πρέπει για το δίκαννο..θα δούμε κ στην πραξη..
Για ριχτα να μας πεις γνώμη γιατί εγώ τα έχω για ότι χειρότερο έχω ρίξει στην ζωή μου.....μόνο τον χαρτοπολεμο που γέμιζε ο τόπος μετά την τουφεκιά έχω να θυμάμαι....mornin cof

Για ριχτα να μας πεις γνώμη γιατί εγώ τα έχω για ότι χειρότερο έχω ρίξει στην ζωή μου.....μόνο τον χαρτοπολεμο που γέμιζε ο τόπος μετά την τουφεκιά έχω να θυμάμαι....mornin cof
Χαχα το θυμαμε κ ημουν σίγουρος ότι θα σχολίαζες..
Θα σας πω..Με το δίκαννο τα έριξες?

Χαχα το θυμαμε κ ημουν σίγουρος ότι θα σχολίαζες..
Θα σας πω..Με το δίκαννο τα έριξες?
Τάσο, τώρα που το θυμήθηκα, εκείνα που μας είχες δείξει προ καιρού με τα μασημένα χείλη του κάλυκα (J&B 33γρ. διασποράς, αν θυμάμαι καλά ???) τα έριξες τελικά και με την καραμπίνα, να δούμε αν παθαίνουν το ίδιο ??? .xm.

Πολύς πειραματισμός έπεσε φέτος. Ένα κουτί black diamond και ένα red από Oscar για δοκιμή, αν και η τιμή τους είναι αρκετά υψηλή και δεν θα υπάρξει συνέχεια όπως το βλέπω. Παραγγελιά μια 10αρα κούτα Fantom F32 που τελικά αποδείχτηκε αξιοπρεπέστατο και 3 κουτιά Fantom S4 για δοκιμή. Ας όψεται η τιμή του γκορίλα....

Τάσο, τώρα που το θυμήθηκα, εκείνα που μας είχες δείξει προ καιρού με τα μασημένα χείλη του κάλυκα (J&B 33γρ. διασποράς, αν θυμάμαι καλά ???) τα έριξες τελικά και με την καραμπίνα, να δούμε αν παθαίνουν το ίδιο ??? .xm.
Oχι Στελιο δεν τα εριξα ακομα..θα γραψω μόλις δοκιμαστουν..

Oχι Στελιο δεν τα εριξα ακομα..θα γραψω μόλις δοκιμαστουν..

Εξαιρετικά τα dynamic 30 του καραμανιδη....όπως και τα oscar black diamond!φοβερά σκοτωματα σε όλες τις αποστάσεις!
Από τα dynamic έριξα και εγώ 3-4 κουτάκια στην αρχή της σεζόν.Πολύ ωραία τα σκοτώματα του ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις.
Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η κοφτή του αίσθηση στην ανάκρουση.

Από τα dynamic έριξα και εγώ 3-4 κουτάκια στην αρχή της σεζόν.Πολύ ωραία τα σκοτώματα του ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις.
Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η κοφτή του αίσθηση στην ανάκρουση.
Όπως έχω αναφέρει ξανά μου αρέσουν τα φυσίγγια που έχουν μια αίσθηση λακτισματος...επομένως και αυτό μου άρεσε!

για να τελιωνουμεεεε με 28 γρ sporting n8 τα τσιχλακια χειμωνα καλοκαιρι πευτουνε σαν χαλβαδεςςςς,,,,το ξαναπα παλιαααα και το ξαναλεωωωω,, δεν πεταω τζαμπα ευρω σε 32,33,34, γραμαρια στο μικροπουλιιιιι.xm..buy. να μην πω και τραμπ 24γρ .buy buy..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back