Θοδωρή Αιγάλεω Σίτι. Στην Άρτα 9.30€!!!Ειπες τίποτα;;; ςΚωστα,στην Αρτα τα βρηκες ή Περιστερι;
Θοδωρή Αιγάλεω Σίτι. Στην Άρτα 9.30€!!!Ειπες τίποτα;;; ςΚωστα,στην Αρτα τα βρηκες ή Περιστερι;
Παρε δανειο.πολυ καλο και μαλακοΔηλαδή από 8,3€που είχαν 6,8 πιο φτηνά από πολλά άλλα...
Παρε δανειο.πολυ καλο και μαλακο
Σε βλεπω να συνεχίζεις τους πειραματισμούς!!! ΧαχαχαχαΚωστα,στην Αρτα τα βρηκες ή Περιστερι;
Στέφανε αυτό το φυσιγγι δεν έχει να κάνει με πειραματισμούς....είναι πάρα πολύ καλό και με το σύνολο των τιμών γενικά...είναι και σε καλή τιμή!Σε βλεπω να συνεχίζεις τους πειραματισμούς!!! Χαχαχαχα
Τρωγομαιha haaaΣε βλεπω να συνεχίζεις τους πειραματισμούς!!! Χαχαχαχα
Αουτς...Παρδαλακη;Θοδωρή Αιγάλεω Σίτι. Στην Άρτα 9.30€!!!Ειπες τίποτα;;; ς
Αουτς...Παρδαλακη;
Έχει σταματήσει τα 34γρ που ήταν τα νούμερα σκαγιών κάτω από έξι.Ειχα ακούσει οτι θα σταματήσει η παραγωγή του συγκεκριμένου φυσιγγίου.
Τα έχω ρίξει εγώ παιδιά.τα 32 δεν μου άρεσαν τα 30αρια απλά φοβερά.ολα ξερά και σε μεγάλες αποστάσεις και σπάνια αίμα.οπλο 391 urica 18.6Του Ρουμελιώτη ταχεις ρίξει ;
Καλα Ηλία εγω θα το βάλω το κινητό στην ηχογραφηση, να τον έχουμε να παίζει στην εκκλησία στον Πύργο, γιατι τόσες ψαλμωδίες πάνε χαμένες!!χαχααχαχααΣτέφανε αυτό το φυσιγγι δεν έχει να κάνει με πειραματισμούς....είναι πάρα πολύ καλό και με το σύνολο των τιμών γενικά...είναι και σε καλή τιμή!
οκ να ξέρω να κουβαλήσω και φυτίλια για τα καντήλια που πέφτουν αυτή την φορά!.pop.Τρωγομαιha haaa
Ρε βγάλε τα τορντο απο το σεντούκι να τελειώνουμε!Τρωγομαιha haaa
Ποτέ δεν λέω κάτι για φυσίγγια που δεν ξέρουν και δεν έχω δοκιμάσει....αλλά για αυτά σου μιλάω με σιγουριά!Καλα Ηλία εγω θα το βάλω το κινητό στην ηχογραφηση, να τον έχουμε να παίζει στην εκκλησία στον Πύργο, γιατι τόσες ψαλμωδίες πάνε χαμένες!!χαχααχαχαα
Μιλάς για το classic? Αν ναι δεν μπορώ να καταλάβω κάθε φορά που ένα φυσίγγι είναι τόσο καλό γιατί το σταματάνε.Ειχα ακούσει οτι θα σταματήσει η παραγωγή του συγκεκριμένου φυσιγγίου.
Ναι.Ετσι ακουσα απο δυο επαγγελματίες του χώρου.Μιλάς για το classic? Αν ναι δεν μπορώ να καταλάβω κάθε φορά που ένα φυσίγγι είναι τόσο καλό γιατί το σταματάνε.
Ισχύει ότι είναι πολύ ακριβό (8,5 και σε κάποια μαγαζια και 9) αλλά κι εγώ οπότε το έβρισκα κανα 7 αρι στοκαριζα και δεν το αλλάζω με τίποτα. Νομίζω συνολικά είναι το πιο καλό 32 αρι που έχω ρίξει και έχω ρίξει σχεδόν όλα τα 32 της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια.Ναι.Ετσι ακουσα απο δυο επαγγελματίες του χώρου.
Η τιμήτου ήταν εξωφρενική υψηλή.