Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φρεσκο τσιχλοφυσιγγο που σαλευει...buy.
Βαλτε ροκετ,βαλτε φινααααααα....hunter.1
Να ρεει αφθονη η granular λεμε...sarcastic.
Τάσο δίχως να θέλω να μειώσω την αξιαιπενη προσπάθεια της εν λόγω εταιρείας αλλά αυτό μετά το χωνι σε σκάγια και μπαρούτι είναι κάπως.......sarcastic.

Σημερινη προμηθεια 5.80 το κουτι ;);)
Καλοφάγωτα Κώστα.....sarcastic.
Εχω παρατηρήσει σταθερός σε μια μάρκα Κώστα; ;)

Τάσο δίχως να θέλω να μειώσω την αξιαιπενη προσπάθεια της εν λόγω εταιρείας αλλά αυτό μετά το χωνι σε σκάγια και μπαρούτι είναι κάπως.......sarcastic.

Γιαννη δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα ασε που εχω αμεση επαφη με τον Ηλια και αν παρατηρησω κατι το περιεργο μπορω να του το πω ;)

Πήρα για πρώτη δοκιμή ένα super kill διασποράς 33γρ και ένα Express Bior 32γρ και τα δύο σε Νο9, 8 και 7 ευρώ το κουτί έκαστο από Ρουμελιώτη.

Σημερινη προμηθεια 5.80 το κουτι ;);)
Βασίλη,Κώστα καλόριχτα!
Τα συγκεκριμένα του ζώτου πάνε εξαιρετικά και φέτος.

Γιατι σου φενετε παραξενω το χωνι , ολοι οι επαγκελματιες με το χωνι γεμηζουν , στο περιπου τα σκαγια , και το μπαρουτι , δεν τους ενδιαφερη η σταθερωτητα και ποιοτητα , οσο η ποσοτητα που θελουν να γεμησουν , μονο οι ιδιογωμοτες γεμηζουν με ακρυβια και ζυγηζουν ενα ενα τα υλικα , και αυτο οχι ολοι

Γιατι σου φενετε παραξενω το χωνι , ολοι οι επαγκελματιες με το χωνι γεμηζουν , στο περιπου τα σκαγια , και το μπαρουτι , δεν τους ενδιαφερη η σταθερωτητα και ποιοτητα , οσο η ποσοτητα που θελουν να γεμησουν , μονο οι ιδιογωμοτες γεμηζουν με ακρυβια και ζυγηζουν ενα ενα τα υλικα , και αυτο οχι ολοι
Έχεις δίκιο Νικόλα, το ειπα με καλή διάθεση και όχι με ειρωνεία. ;)

Τα χωνια τα χρησιμοποιει σαν σιλο.
Δεν εχει να κανει αυτο,με την ακρίβεια στα ζυγισματα!:)
μετα τα χωνια πανε στα ογκομετρηκα , που μετραν ογκο και οχι γραμμαρια χωρης ακρυβια . Το καλυτερο ογκομετρηκο δεν μπωρει να συγκρυθη με την ζυγαρια ακρυβιας του ιδιογωμοτη που ζυγηζει γραμμαρια , η ζυγαρια εχει την απολυτη σταθεροτητα , μαζη με την σταθερη πιεση που θα δωσουμε στο φυσιγγιο που φτιαχνουμε , και το υψος του κλεισμενου φυσιγγιου που μετραμε με το παχυμετρο, φτιαχνουμε εμεις οι ιδιογωμοτες το τελειο φυσιγγιο

...Γι' αυτό το χειροποίητο φυσίγγι (και γενικότερα οτιδήποτε χειροποίητο...) είναι ποιοτικότερο και ακριβότερο από το μαζικής παραγωγής...!!! Η ποιότητα κατασκευής του χειροποίητου είναι σαφώς ανώτερη από της "σειράς"...!!! Έτσι δικαιολογείται και η πιο ακριβή τιμή του άλλωστε...!!! Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν (για ευνόητους λόγους) οι εταιρείες να γεμίζουν στο χέρι φυσίγγια σε τεράστιες ποσότητες, ούτε μπορούμε και να απαιτούμε κάτι τέτοιο φυσικά και εμείς οι ίδιοι, ως καταναλωτές...!!! Αρκεί, βέβαια, η γραμμή παραγωγής να διαθέτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις (τακτικοί έλεγχοι και συντηρήσεις) για μία, όσο το δυνατόν, σταθερή, αξιόπιστη και ποιοτική παραγωγή...!!!

Last edited:
Δοκιμη σημερα στα fantom csb1 με καλο καιρο,γυρω στους 14-17 βαθμους με χαμηλη υγρασια..Αρχικα να αναφερω οτι το κουτι εγραφε απ' εξω νο8 και τα φυσιγγια εγραφαν 9ρια πανω:confused:...Απαραδεκτα πραγματα..2 κουτια πηρα και μου εστειλε 9αρια σε κουτια που εγραφε 8.fiurius....Μου φανηκαν πολυ αργα φυσιγγια και σε δοκιμη που εγινε στα 20-25 μετρα με 4*, φανηκαν πολυ αραια σε κατανομη..Με τα κιτρινα τα tordo σε νο 9,με το ιδιο τσοκ επαιρνα πουλια σε πολυ μεγαλες αποστασεις,ακομα και στα μπασιματα..Μετα τα σημερινα εληξε η συνεργασια μου με τον κυριο fantom..Επιστροφη στα τιμια tordo 30 που μου πηγαν πολυ καλα φετος εκτος απο μια φορα με πολυ χαμηλη θερμοκρασια και ιδιαιτερα υψηλα ποσοστα υγρασιας...Θα κανω και μια δοκιμη στα MB 32...Καλη συνεχεια να εχουμε ολοι..

Δοκιμη σημερα στα fantom csb1 με καλο καιρο,γυρω στους 14-17 βαθμους με χαμηλη υγρασια..Αρχικα να αναφερω οτι το κουτι εγραφε απ' εξω νο8 και τα φυσιγγια εγραφαν 9ρια πανω:confused:...Απαραδεκτα πραγματα..2 κουτια πηρα και μου εστειλε 9αρια σε κουτια που εγραφε 8.fiurius.....

Νάτα μας.........
Θοδωρή το πρόβλημα αυτο καλό θα είναι να το αναφέρεις στον κατασκευαστή, είτε τα ξαναγοράσεις είτε όχι.Πρέπει να το κάνεις για να μαθει να ειναι περισσότερο προσεκτικός.
Απο κει και πέρα , τα εχεις ρίξει κι άλλες φορές φέτος ;
Σε χάλασε περισσότερο το οτι σου φανηκαν αργά η οτιδήποτε άλλο, ή τα λαθος φυσίγγιαστο κουτί ;

Δν τα εβρισκα με τπτ Δημητρη..Τα S4 τα βρηκα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα πλανταξαμε στο αιμα και στο κυνηγητο,σε πουλια που ειχαν 3-6 σκαγια πανω τους..Σημερα με τπτ..Θα ενημερωσω τον φιλο που μου τα εφερε να του τα πει...Γεξιξα με χαλασε σαν φυσιγγια..Αν ειχα τα tordo τα 9αρια ή τα rc sporting σε 8αρι που εριχνα τοσο καιρο,θα ειχα σιγουρα 5-6 πουλια παραπανω..Εριξα 14 τουφεκιες σε ευκολα πουλια..Ενα χαμενο,ενα μες στο αιμα και ενα το "εγδυσα"....

Status
Not open for further replies.
Back