Έλα ντε...απιστευτο...Σταματάνε το Βεργίνα σταματάνε το άσπρο σταματάνε το κλασικ σε λίγο θα σταματήσει και το καφέ ....what.
Έλα ντε...απιστευτο...Σταματάνε το Βεργίνα σταματάνε το άσπρο σταματάνε το κλασικ σε λίγο θα σταματήσει και το καφέ ....what.
Ρε πανάθεμα σας θα με βάλετε και εμενα στο τρυπάκι! .asking..asking.Ποτέ δεν λέω κάτι για φυσίγγια που δεν ξέρουν και δεν έχω δοκιμάσει....αλλά για αυτά σου μιλάω με σιγουριά!
Φίλε ακριβώς το ίδιο μου ήρθε στο μυαλό.
Ήταν ωραίο το άσπρο 32.5 γρ ειδικά σε δίκανο πολύ καλόΗ τιμή του παιδιά επιανε και ξεπερνούσε και τα 9 !!
Και δεν μιλάω για περθδι απο Δεκέμβρη και μετά που είχαν ξεφύγει τα πάντα και οι πάντες.Αναφ έρομαι πιο πριν ,ακόμη και προπερσι ,οταν αγόραζα τα b&p f2 στα 6€ !!
Εκείνο το άσπρο που το θυμήθηκες ρε Νίκο.Τρομερό φυσίγγι .Το έριχνα που και που στη δεκαετια του 90 και το πήγαινα πολύ . Αν και δεν εριχνα πολλά γιατί τοτε ειχα καψουρα με τα NeoVelox και τα ΠΥΡΚΑΛ.
Χωρίς ιδιαίτερο λόγο να συμπληρώσω. Αν ήθελε η lambro το πούλαγε 6.5 με 7 ευρώ και θα είχε πολλούς πελάτες του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου. Πολύ καλό φυσίγγι δεν δικαιολογείται νε τίποτα η λιανική του τιμή βάση υλικών.Ναι.Ετσι ακουσα απο δυο επαγγελματίες του χώρου.
Η τιμήτου ήταν εξωφρενικά υψηλή.
Τι μου θυμησες τωρα.....Το πρωτο μου οπλο( τ αγορασε ο πατερας μου το 1989) ηταν ενα baikal superpose και λογω οτι διαλεγε φυσιγγια,περναμε παντα καλες μαρκες ακομη και για τσιχλες,3Α, jk6 θεοδωριδης, c7 perfecta καθως και τα lambro τα κοκκινα 33γραμ....ετσι τα λεγαμε τοτε.Ολες αυτες οι μαρκες θεριζαν στη κυριολεξια,κι απο σκαγια.....7αρια.Άσπρα είχα ρίξει λίγα. Βεργίνα τα έριχνα στάνταρ με την xlr5. Πολύ καλό φυσίγγι κι αυτο μαλακό και φονικό. Πολύ παλιά πάνε τώρα 20 χρόνια + τα έριχνα με την 303 τότε δεν έγραφαν Βεργίνα επάνω και μπορώ να πω ήταν ακόμα καλύτερα!
Εδώ Παύλο πωλείται απο 6,30 εως 6,90 το 30αρι με την d20.Χωρίς ιδιαίτερο λόγο να συμπληρώσω. Αν ήθελε η lambro το πούλαγε 6.5 με 7 ευρώ και θα είχε πολλούς πελάτες του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου. Πολύ καλό φυσίγγι δεν δικαιολογείται νε τίποτα η λιανική του τιμή βάση υλικών.
Όλες οι αυτοκρατορίες του πλανήτη από αλαζονεία σβήσανε. Κάποια στιγμή σου γυρίζουν οι πελάτες την πλάτη και η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη. Κυκλοφόρησε κι άλλος φέτος στην Ελλάδα τσιχλοφυσιγφα με S4 σε λογικές τιμές.Εδώ Παύλο πωλείται απο 6,30 εως 6,90 το 30αρι με την d20.
Δεν θέλουν οι άνθρωποι να ειναι ανταγωνιστικοί .Δεν τους ενδιαφέρει.Ειναι κορυφή και οποιος γουστάρει.
Αυτό μας λένε με 9 € το τσιχλοφύσογγο.
Μια εταιρεία που δεν ήταν ποτέ στις ιδιαιτερες προτιμήσεις μου και ποτέ δεν συμπάθησα .Ιδίως μετα τα καραγκιοζιλίκια των δώρων τους στην προ 3ετίας έκθεση.
Εμεις ειμαστε βιτσιόζοι ρε φίλε .Δεν είμαστε σαν τους άλλους .Μας αρέσει ρε φίλε να μας τον πιάνουν....Όλες οι αυτοκρατορίες του πλανήτη από αλαζονεία σβήσανε. Κάποια στιγμή σου γυρίζουν οι πελάτες την πλάτη και η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη. Κυκλοφόρησε κι άλλος φέτος στην Ελλάδα τσιχλοφυσιγφα με S4 σε λογικές τιμές.
Δεν ξερω σε πιο tordo αναφέρεσαι αλλά σκέψου οτι περυσι το φθινόπωρο το 32άρι το αγοράζαμε 6,30.Αν πούλαγε ο Λάμπρο 6.0 - 6.5 το Τορντο δεν θα προλάβαινε να βγάζει πιστεύω
Τσαμπα που κρατησαν το ονομα lambro..Σταματάνε το Βεργίνα σταματάνε το άσπρο σταματάνε το κλασικ σε λίγο θα σταματήσει και το καφέ ....what.