Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήρα ένα uk game 30 γρ της Νόμπελ μάλλινο δεκαριά για δοκιμη .

Πιο πολύ για να δοκιμασω δεκαρι στο περπατητο

Τι καιρό να τα ρίξω λέτε και με τι τσοκ
4* και σαρώνει σαν την τράτα λέμε.buy.
Φοβερη τιμη..Και αφου ειναι κακη τσιχλοχρονια φετος σχεδον σε ολη την Ελλαδα ενδέχεται η προσφορα να συνεχίζεται.....
Λάμπρο κ Χρηστο ακούσατε τιποτα..
https://m.facebook.com/914109021938...977026672313116/?type=3&source=48&__tn__=EH-R
Τα έχω δει καιρό και ήμασταν στο τσακ να παραγγείλουμε το συγκυνηγό μου, αλλά με τα μεταφορικά δεν έβγαινε συμφέρουσα η τιμή

Αύγουστο τα έχεις δουλέψει?.off topic.
Κοίτα σοβαρά συμπεράσματα από Αυγουστιατικο κυνήγι στα τρυγόνια δεν έχω κάνει γιατί δυστυχώς τα τρυγόνια φέτος ήταν πολύ λίγα αλλά και τις άλλες χρονιές λίγες οι τουφεκιές. Όσα τρυγονια είχα πάρει όμως τα κατεβαλε το ιδιο καλά με τις τσίχλες. Θεωρώ πως είναι το ιδιο καλά και με τη ζέστη. Για φθινόπωρο χειμώνα παντως εγώ δε τα βγάζω από το όπλο μου. Το ίδιο μου λέει κι ο πατέρας μου που τα ρίχνει με καραμπίνα.

Κοίτα σοβαρά συμπεράσματα από Αυγουστιατικο κυνήγι στα τρυγόνια δεν έχω κάνει γιατί δυστυχώς τα τρυγόνια φέτος ήταν πολύ λίγα αλλά και τις άλλες χρονιές λίγες οι τουφεκιές. Όσα τρυγονια είχα πάρει όμως τα κατεβαλε το ιδιο καλά με τις τσίχλες. Θεωρώ πως είναι το ιδιο καλά και με τη ζέστη. Για φθινόπωρο χειμώνα παντως εγώ δε τα βγάζω από το όπλο μου. Το ίδιο μου λέει κι ο πατέρας μου που τα ρίχνει με καραμπίνα.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

Τι έγινε ρε παιδιά....τόσο έπεσαν οι τιμές των υλικών και μπορούν και ρίχνουν τόσο τα φυσίγγια????με το καλό να μείνουν στα ράφια τους και να πιάσουν και σκόνη!

Κάποιες διορθώσεις θα τις δούμε Ηλία.

Ψιλοπράματα....εδω κάποιοι τις ανέβασαν.
Τα επίπεδα τιμών γενικώς , είναι ψηλά και αυτο δεν αλλάζει.
Αυτο που βλέπω εγω ειναι οτι τα περισσότερα μαγαζιά προσπαθούν να βγαλουν τα σπασμένα κάνοντας εκπτώσεις και προσφορές σε είδη εξοπλισμού γενικώς.

Κάποιοι που είχαν ξεφύγει πολύ θα ρίξουν τις τιμές κυρίως με προσφορές όπως είπε και ο Δημήτρης.
Πιστευω οτι στην εκθεση σε κανα μηνα θα εχει σφίξει και λιγο το κωλαρακι τους και θα δουμε καλες προσφορες σε εξοπλισμο μπας και βγαλουν κανα φραγκο..Οπως ειπε και ο Ηλιας πιο πανω, τωρα που θυμηθηκαν τις προσφορες και ξεχασαν την "αυξηση πρωτων υλων" με το καλο να τα βαλουν στο..ραφι τους!

Πες μας εντυπώσεις, εγώ θα το έριχνα με 5* - 4*
Το έριξα με cr trulock που πρέπει να είναι λιγο πιο σφιχτό από το σκιτ μια χαρά μου πήγε γενικά
Εκανα και μακρινές βολές χωρις φόβο

Είχα και 2 ξεπουποουλιασματα αλλά οκ πιθανός να εμεινα λιγο πίσω

Καιρός δυνατος νοτιάς ξερός χωρίς υγρασία

Ακρή δεν βγάζεις με ένα κουτί αλλά δεν με χαλασανε

Status
Not open for further replies.
Back