Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γνωριζει καποιος συναδελφος ποιον συγκεντρωτηρα ειχαν τα παλια καλα euromix του 2012 κ πισω?
Δεν τα χρησιμοποιούσα, οπότε δεν είμαι βέβαιος, αλλά λογικά θα είχαν GT της Nobelsport. Αυτούς είχαν όλα τα LAMBRO, μέχρι τελευταία που τους αντικατέστησε (επίσης σε όλα τα φυσίγγια του) με Giovanni (Μαυρόπουλου) ....xm.

Δεν τα χρησιμοποιούσα, οπότε δεν είμαι βέβαιος, αλλά λογικά θα είχαν GT της Nobelsport. Αυτούς είχαν όλα τα LAMBRO, μέχρι τελευταία που τους αντικατέστησε (επίσης σε όλα τα φυσίγγια του) με Giovanni (Μαυρόπουλου) ....xm.

Ευχαριστω Στελαρα!
... Εκτός από τα διασποράς, και τα 16αρια, που πάντα έβαζε και βάζει GUALANDI (όπως και στα 20αρια που παράγει τώρα) !!! Ασφαλώς επειδή η SNIA - NOBELSPORT δεν έβγαζε ποτέ ούτε διασπορέα, ούτε 16αρη συγκεντρωτήρα ... ;)

Χθες αγόρασα πυρομαχικά και εκτός απο Τασκώφ πήρα κι ένα κουτάκι Saga Export στα 32γρ σε "φιλική" τιμή 6,20€.
Δεν τα έχω ξαναρίξει εκτός απο τα 30γρ που έριξα πέρυσι και δεν τα βρήκαμε ποτέ. Ελπίζω αυτά να μου ταιριάξουν καλά.

Καλημέρα σε ολη την παρέα.
Αυτο που παρατήρησα χθές σε, σχεδόν ολοήμερο ,περπατητό τσίχλας ήταν το εξής. Νωρίς το πρωι με μουντό καιρό και σχετικα αυξημένη υγρασία ολα τα πουλιά ήταν ζωντανά και μεσα στο αίμα.Απο τις 10 και μετα,όπου το σκηνικό του καιρού άλλαξε και είχε ήλιο, έβλεπα ''καθαρά'' σκοτώματα και άμεση καταβολή του θηράματος.

Το φυσίγγι ειναι το ίδιο που ρίχνω απο την αρχή της σαιζον,kill Κοκκινο του καραμανίδη.Επίσης λόγω μεγάλης αγόρας έχω σχεδόν εξασφαλίσει οτι δεν έχουν γίνει αλχήμειες στα υλικά γόμωσης.
Ακόμα πιο παράξενο είναι οτι πρώτη φορα φέτος βλέπω τέτοια συμπεριφορά του φυσιγγιου,παρ ολο που ο καιρός πάνω κάτω ήταν ίδιος κι αλλες φορές.
Αυτα τα λίγα.

Αυτο που παρατήρησα χθές σε, σχεδόν ολοήμερο ,περπατητό τσίχλας ήταν το εξής. Νωρίς το πρωι με μουντό καιρό και σχετικα αυξημένη υγρασία ολα τα πουλιά ήταν ζωντανά και μεσα στο αίμα.Απο τις 10 και μετα,όπου το σκηνικό του καιρού άλλαξε και είχε ήλιο, έβλεπα ''καθαρά'' σκοτώματα και άμεση καταβολή του θηράματος.

Το φυσίγγι ειναι το ίδιο που ρίχνω απο την αρχή της σαιζον,kill Κοκκινο του καραμανίδη.Επίσης λόγω μεγάλης αγόρας έχω σχεδόν εξασφαλίσει οτι δεν έχουν γίνει αλχήμειες στα υλικά γόμωσης.
Ακόμα πιο παράξενο είναι οτι πρώτη φορα φέτος βλέπω τέτοια συμπεριφορά του φυσιγγιου,παρ ολο που ο καιρός πάνω κάτω ήταν ίδιος κι αλλες φορές.
Αυτα τα λίγα.
αυτο που περιγραφεις ειναι καθαρα θεμα καιρου κατα την γνωμη μου.επισης πολλες φορες μας φαινεται ο καιρος ιδιος με αλλες φορες αλλα εχει πιο πολυ υγρασια.αυτες τις μερες με τον κωλονοτια πολλα φυσιγγια δεν τραβουσαν..εγω αυτο που κανω οταν βλεπω αιματα-ξεπουπουλιασματα-ζωντανα πουλια,σφιγγω το τσοκ και παω απο 9 σε 8 νουμερο σκαγιων..

8αρι εριχνες η 9?

9αρι...τσοκ skeet. Γενικα δεν κάνω πολλες αλλαγες οταν καταλήξω σε εναν συνδυασμο τσοκ-φυσιγγιου που δουλευει σε εμενα.
Και με τον καιρό Γίαννη εχω ψαχτεί αρκετά,να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω οτι ο καιρός επηρεάζει τοσο δραματικά την αποδοση του φυσιγγιου,εκτός πια κι αν είναι τόσο ακραίος.
Παρ ολα αυτα,είνια κι αυτές οι μέρες σαν την χθεσινή που σε κάνουν να αναθεωρείς.

9αρι...τσοκ skeet. Γενικα δεν κάνω πολλες αλλαγες οταν καταλήξω σε εναν συνδυασμο τσοκ-φυσιγγιου που δουλευει σε εμενα.
Και με τον καιρό Γίαννη εχω ψαχτεί αρκετά,να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω οτι ο καιρός επηρεάζει τοσο δραματικά την αποδοση του φυσιγγιου,εκτός πια κι αν είναι τόσο ακραίος.
Παρ ολα αυτα,είνια κι αυτές οι μέρες σαν την χθεσινή που σε κάνουν να αναθεωρείς.
και πολυ καλα κανεις που δεν αλλαζεις τσοκ και φυσιγγι.απλα οταν καποιες λιγες φορες βλεπεις και δεν τραβαει,σφιξε λιγο το τσοκ και πηγαινε σε νουμερο 8 στο ιδιο φυσιγγι.πιστευω θα βελτιωθουν πολυ τα πραγματα.

Αυτα τα λίγα.
Μην ανησυχείς,έτσι συμπεριφέρεται το συγκεκριμένο φυσίγγι,έχω ρίξει πολλά και έχω άποψη, εδώ τα έκανε αυτά τον Οκτώβρη στα περάσματα μέχρι να βγει ο ήλιος, μετά γάζωνε.

Μην ανησυχείς,έτσι συμπεριφέρεται το συγκεκριμένο φυσίγγι,έχω ρίξει πολλά και έχω άποψη, εδώ τα έκανε αυτά τον Οκτώβρη στα περάσματα μέχρι να βγει ο ήλιος, μετά γάζωνε.[/QUOTε

ετσι ακριβως!! ολη την υπολοιπη μερα ήταν το κατι αλλο

Αγόρασα από το κυνηγομάγαζο του χωριού ένα κουτί J&B Fast 30gr No9 6euro και ένα κουτί Gorilla Quail 31gr No9,5 μισόταπο 7,30 ευρώ.
Άλλες τιμές που συγκράτησα Lambro Tordo30 6,20 J&B Light 31gr 6,20 3A 8,30 J&B διασποράς το πορτοκαλί 7,30 J&B Commandos 32gr 6,60 Express32 6,80

Μου κανει εντύπωση η τιμή που βρήκες τα j&B σε αυτές της τιμές τα έβρισκα στην ναυπακτο πριν χρονια που ειναι μια ώρα δρόμος απο την βιοτεχνεια στην Άμφισσα
Σε άλλο μαγαζί στο χωριό που δεν φέρνει πλέον τα έβρισκα και πολύ φτηνότερα, αλλά παλιά! Στην Αλεξανδρούπολη τα ίδια φυσιγγια είχαν θυμάμαι +1,5€... υπάρχει πάντως και πιο φτηνό μαγαζί στην Εύβοια για φυσιγγια (10-20 λεπτά πιο φτηνά εκεί φέτος από ότι έχω μαθει) αλλά δεν με συμφέρει να πάω μέχρι εκεί

Status
Not open for further replies.
Back