Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θετική εντύπωση μου προκαλούν τα J&B τα οποία δείχνουν αναβάθμιση όχι μόνο αισθητική σε κουτιά και κάλυκες, αλλά και ποιοτική, από όσο είδα μέσα από τον κάλυκα (ο οποίος είναι Chedditte και όχι ισπανικός φθηνός) έχουν συγκεντρωτήρα Β&Ρ Ζ2Μ και πολύ όμορφο πάτημα και σωστό αστεροειδές κλείσιμο. Και 6 ευρώ το κουτί... Μια χαρά, αύριο μένουν να δείξουν και στο τερρέν την αξία τους!

Σημερινή δοκιμή ενός κουτιού F32 Φαντομ που μου έδωσε ο Vasilis 303. Πήρα 1 μπεκάτσα και 5 τσίχλες στο κουτί. Μου άρεσαν σαν φυσίγγια, ξεπουπουλιάσματα δεν είχα ενώ από θέμα λακτίσματος ήταν αρκετά μαλακά. Σαφέστατα με ικανοποίησαν και ίσως στο μέλλον αν έπαιρνα φυσίγγια να τα δοκίμαζα περαιτέρω. Δυστυχώς σήμερα είχα πολλές αστοχίες λόγω ατζαμοσύνης και δυνατού αέρα που με έκανε ακόμα πιο κακό στη σκόπευση.

Θετική εντύπωση μου προκαλούν τα J&B τα οποία δείχνουν αναβάθμιση όχι μόνο αισθητική σε κουτιά και κάλυκες, αλλά και ποιοτική, από όσο είδα μέσα από τον κάλυκα (ο οποίος είναι Chedditte και όχι ισπανικός φθηνός) έχουν συγκεντρωτήρα Β&Ρ Ζ2Μ και πολύ όμορφο πάτημα και σωστό αστεροειδές κλείσιμο. Και 6 ευρώ το κουτί... Μια χαρά, αύριο μένουν να δείξουν και στο τερρέν την αξία τους!
Και ποιοσ σου ειπε οτι η Ισπανική καλυκεσ είναι κατώτερη τον ιταλικον..το αντηθετο μπορώ να σου πω εχουν πολυ καλητερο πλαστικό..στο λεω γιατι είμαι ιδιογομωτησ και ξερω καλητερα και για να μην πεφτετε σε αυτην την παγιδα απο τουσ εμπόρους για να δικαιολογεισουν το ανεβασμα τον τιμών

5 τσιχλες στο κουτί ? αυτό είναι απαραδεκτο..... Θα πεσουν μήνυσεις ha haaa

Νίκο καθαρά αστοχίες ήταν. Ότι πέτυχα έπεσε στούπα και ο καιρός δεν ήταν από τους καλύτερους σήμερα. Μήνυση για δυσφήμιση του αθλήματος πρέπει να φάω χαχα, δεν πειράζει βάσει τον εξόδων μου και της προπόνησης που κάνω είμαι λίγο κακός...

Και ποιοσ σου ειπε οτι η Ισπανική καλυκεσ είναι κατώτερη τον ιταλικον..το αντηθετο μπορώ να σου πω εχουν πολυ καλητερο πλαστικό..στο λεω γιατι είμαι ιδιογομωτησ και ξερω καλητερα και για να μην πεφτετε σε αυτην την παγιδα απο τουσ εμπόρους για να δικαιολογεισουν το ανεβασμα τον τιμών
Παρερμηνεύσατε, φθηνός έγραψα, όχι λιγότερο ποιοτικός. έχω ρίξει ουκ ολίγα ετοιματζίδικα φυσίγγια με ισπανικούς κάλυκες και δεν έχω δει το παραμικρό μειονέκτημα, αντιθέτως έχει τύχει σε chedditte να μην σκάνε τα καψούλια. Απλά ήθελα να τονίσω την προσπάθεια μιας ελληνικής βιοτεχνίας να κρατήσει καλή τιμή χωρίς να βάζει κατανάγκη φθηνά (όχι φθηνιάρικα) υλικά

Παίδες, ξέρει κανείς τι καψούλια έχουν οι no name 12άρηδες κάλυκες...; Έχω περισσευούμενα κάτι super kill 32g σε Νο 8 του Καραμανίδη, αγορασμένα από πέρυσι τέτοιον καιρό... Για τις κυργιάρες τα είχα πάρει... Ε, αυτά λοιπόν, τέτοιους κάλυκες έχουν και μπαρουτάκι aquila...
Ευχαριστώ προκαταβολικά διά τις απαντήσεις...

Απο οτι διαβαζω κατα καιρούς, αρκετοι συνάδελφοι προβληματιζονται για την τιμη των φυσιγγιων που επικρατεί στην αγορα. Η αποψη μου ειναι πως ένα φθηνο και τιμιο που θα αποδωσει ολο το χρονο καλα ειναι και η καλυτερη επιλογη. Μεχρι που φετος γεμισα τα δικα μου. Ειδα πως παρα το 1ε παραπανω στο κουτι (δλδ 7) που μου κοστιζει, τελικα ηταν και το φθηνοτερο μιας και μου ταιριάξαν οι ταχυτητες του ενώ αποδιδει σε ολους τους καιρούς χωρις να "κρεμαει". Ο μονος ενδιασμος ειναι η μεγαλη καταναλωση σε συνδυασμό με τον χρονο που χρειαζεται για να φτιαχτουν. Οριστε δυο βολες στην ιδια σχεδον αποσταση με τα φυσιγγια που εριξα φέτος. Saga sporting φ 2.12 και 29γρ νο 9 . Ποιό θα προτιμουσατε;

Απο οτι διαβαζω κατα καιρούς, αρκετοι συνάδελφοι προβληματιζονται για την τιμη των φυσιγγιων που επικρατεί στην αγορα. Η αποψη μου ειναι πως ένα φθηνο και τιμιο που θα αποδωσει ολο το χρονο καλα ειναι και η καλυτερη επιλογη. Μεχρι που φετος γεμισα τα δικα μου. Ειδα πως παρα το 1ε παραπανω στο κουτι (δλδ 7) που μου κοστιζει, τελικα ηταν και το φθηνοτερο μιας και μου ταιριάξαν οι ταχυτητες του ενώ αποδιδει σε ολους τους καιρούς χωρις να "κρεμαει". Ο μονος ενδιασμος ειναι η μεγαλη καταναλωση σε συνδυασμό με τον χρονο που χρειαζεται για να φτιαχτουν. Οριστε δυο βολες στην ιδια σχεδον αποσταση με τα φυσιγγια που εριξα φέτος. Saga sporting φ 2.12 και 29γρ νο 9 . Ποιό θα προτιμουσατε;

Προσωπικα το 2ο

Παίδες, ξέρει κανείς τι καψούλια έχουν οι no name 12άρηδες κάλυκες...; Έχω περισσευούμενα κάτι super kill 32g σε Νο 8 του Καραμανίδη, αγορασμένα από πέρυσι τέτοιον καιρό... Για τις κυργιάρες τα είχα πάρει... Ε, αυτά λοιπόν, τέτοιους κάλυκες έχουν και μπαρουτάκι aquila...
Ευχαριστώ προκαταβολικά διά τις απαντήσεις...
Φαντάζομαι ότι πρόκειται για τους ιταλικούς FIEM. Όσους τέτοιους έχω δει έχουν το 686 της Nobelsport (Martignoni).

αμαννν ρε φιλε καστορα αυτα τα τραπεζωμαντηλα τα εχης ταραξη στην τουφεκιαααα,,δεν πιστευω να τα στρωνης κιωλας μετααααα;;;ffff

αμαννν ρε φιλε καστορα αυτα τα τραπεζωμαντηλα τα εχης ταραξη στην τουφεκιαααα,,δεν πιστευω να τα στρωνης κιωλας μετααααα;;;ffff
Γεια σου ωρε Σακη λεβεντιά!!!
Οχι φίλε, εκτος αν προκυψει τσιπουροκατασταση στο βουνό..sarcastic.

Και οι φωτο για πληρη εικονα
20180218_220623.jpg

Ναι Γιαννη με κοκκινο ειναι τα 32gr με ονομασια kill32.
Mε g3000 ειναι και τα κιτρινα με 33gr με ονομασια super kill 33gr
Ευχαριστώ Παναγιώτη! Σε μαγαζί στα Χανιά τα έβλεπα τα κόκκινα τα super kill, και του είχαν τελειώσει ολα τα 8αρια είχε και λίγα 9αρια..τον ρωτούσαν αν θα ξαναφέρει 8αρια,και είπε από του χρόνου..

Ευχαριστώ Παναγιώτη! Σε μαγαζί στα Χανιά τα έβλεπα τα κόκκινα τα super kill, και του είχαν τελειώσει ολα τα 8αρια είχε και λίγα 9αρια..τον ρωτούσαν αν θα ξαναφέρει 8αρια,και είπε από του χρόνου τώρα..
Το κοκκινο φετος δεν μ τραβαει οσο το περυσινο. Αυτα που ειναι σταθερα και κοβουν τρελα ειναι το super kill kitrino33gr kai to super kill μαυρο 33.5
Σε οτι καιρικες συνθηκες και να τα ριξεις πανε δυνατα!
Το baikal τα παει καλα συν τα express του δορκα για τα οποια εχει γραψει υμνους και ο Ευριπος

Status
Not open for further replies.
Back