Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκιμή χθες του Ρουμελιώτη τα CSB 32gr,πολύ καλό μου φάνηκε.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές,είχε καλά "σκοτώματα"...
Σίγουρα θα τα έριχνα ξανα ίσως και αποκλειστικά σε τιμή 5.30 ή 5.50 που είχαν αρχικά!!
Τώρα να δίνεις 6 ευρώ(όχι πως είναι πολλά) για το ίδιο φυσίγγι,3 μήνες μετά,χωρίς να έχει γίνει κάποια αύξηση στην τιμή των υλικών,είναι λίγο κοροιδία!

Σίγουρα θα τα έριχνα ξανα ίσως και αποκλειστικά σε τιμή 5.30 ή 5.50 που είχαν αρχικά!!
Τώρα να δίνεις 6 ευρώ(όχι πως είναι πολλά) για το ίδιο φυσίγγι,3 μήνες μετά,χωρίς να έχει γίνει κάποια αύξηση στην τιμή των υλικών,είναι λίγο κοροιδία!
.well done.

Το ξερεις το ανέκδοτο με αυτόν που επεσε στη ζούγκλα και πριν τον πιάσουν οι ιθαγενείς , αρχίζει να τρυπιέται με το μαχαίρι του και να φωνάζε ..¨" εγω πιρόγα δεν γίνομαι " .sarcastic.

.well done.

Το ξερεις το ανέκδοτο με αυτόν που επεσε στη ζούγκλα και πριν τον πιάσουν οι ιθαγενείς , αρχίζει να τρυπιέται με το μαχαίρι του και να φωνάζε ..¨" εγω πιρόγα δεν γίνομαι " .sarcastic.
Ξέρω και την άλλη εκδοχή που λέει στον αρχηγό της φυλής, "σ'αυτή την πιρόγα να μπει η μάνα σου πούση!".sarcastic..sarcastic.

Όπως είπε κι ο Χρήστος μας άρεσαν του Ρουμελιώτη. ΑΝ έχει καλύτερη τιμή του χρόνου θα πέσει καλή παραγγελία.;)

Τα πήγε 6€;;;
Ας τον να τα χαίρεται, καλό φυσίγγι δε λέω, αλλά 70λεπτά αύξηση μέσα στο χρόνο; Νομίζω πως δεν δικαιολογείται.
Κάνει και κάποια τσαπατσοδουλειά(συχνή αλλαγή σε κάλυκες, άλλα νούμερα γράφει και άλλα έχει). Άντε να το δικαιολογήσεις στα 5,3€,στα εξι αλλάζουν τα δεδομένα.
Τελικά πολύ γρήγορα καβαλούν το καλάμι οι έλληνες παραγωγοί φυσιγγίων, πέρσι ο Καραμανίδης,φέτος ο Ρουμελιώτης.

Τα πήγε 6€;;;
Ας τον να τα χαίρεται, καλό φυσίγγι δε λέω, αλλά 70λεπτά αύξηση μέσα στο χρόνο; Νομίζω πως δεν δικαιολογείται.
Κάνει και κάποια τσαπατσοδουλειά(συχνή αλλαγή σε κάλυκες, άλλα νούμερα γράφει και άλλα έχει). Άντε να το δικαιολογήσεις στα 5,3€,στα εξι αλλάζουν τα δεδομένα.
Τελικά πολύ γρήγορα καβαλούν το καλάμι οι έλληνες παραγωγοί φυσιγγίων, πέρσι ο Καραμανίδης,φέτος ο Ρουμελιώτης.
.shake hands.

Τα πήγε 6€;;;
Κωσρα,σε βλεπω να τρως καμμια μηνυση με αυτα που γραφεις..Ειναι της μοδας τελευταια.pop.

Κωσρα,σε βλεπω να τρως καμμια μηνυση με αυτα που γραφεις..Ειναι της μοδας τελευταια.pop.
Πλακα-πλακα αυτο το βιολι πρεπει καποια στιγμη μαζι με τον Μανο,και τον Βασιλακη και ολοι μαζι να το συζητησουμε σοβαρα για να γνωριζουμε:)

Γι αυτο λοιπον ας τα πληρωσω 6,50 και να εχω το κεφαλακι μου ησυχο
αυριο θα παω με το blaser στο χωριο κανενα περπατητο.μαλλον μονος,και ριξω το κουτακι (express 32)που μου εδωσες το Σαββατο.πιστευω θα δουλεψουν καλα.

αυριο θα παω με το blaser στο χωριο κανενα περπατητο.μαλλον μονος,και ριξω το κουτακι (express 32)που μου εδωσες το Σαββατο.πιστ
Γιαννη τα εξπρες οπως ειδες και το σαββατο δεν εχουν θεμα με το καιρο. Αν τα ρίξεις αυριο με το καλό περιμενω εντυπωσεις.έχε στο μυαλο σου οτι ειναι ελαφρώς συγκεντρωτικά οποτε άνοιξε λίγο τα τσοκ στο εργαλειο

Γιαννη τα εξπρες οπως ειδες και το σαββατο δεν εχουν θεμα με το καιρο. Αν τα ρίξεις αυριο με το καλό περιμενω εντυπωσεις.έχε στο μυαλο σου οτι ειναι ελαφρώς συγκεντρωτικά οποτε άνοιξε λίγο τα τσοκ στο εργαλειο
Ναι το ξέρω,αλλά υποχρεωτικά θα βάλω τα πιο ανοιχτά που έχω IC και M..περιμενω το skeet και το LM που έχω παραγγείλει τώρα και 10 μέρες.ναι με την 302 ήταν παρά πολύ καλά.

Ας έρθει σιγά σιγά...
Πάντως είναι κρίμα, γιατί στα περάσματα που τα έριξα ήταν καλά, αλλά η χρόνια δεν ήταν καλή για περισότερες δοκιμές...
Βέβαια ότι έχω ρίξει φέτος ήταν καλά.

αυριο θα παω με το blaser στο χωριο κανενα περπατητο.μαλλον μονος,και ριξω το κουτακι (express 32)που μου εδωσες το Σαββατο.πιστευω θα δουλεψουν καλα.

Ρίξτα άφοβα. Απ τα καλύτερα που παίζουν ;)

Υ.Γ.: Σήμερα στο απογεματινό, εγκαινίασα - και με άκρα επιτυχία μάλιστα, πήρα 10 τσιχλοκότσυφα με 14 ντουφεκιές - την καινούργια, σημερινή παραλαβή (φρέσκο πράμα και σπαρταριστό) των σκοπευτικών (28 γρ.) του Τσιπούρα (J & B) σε Νο 9μισι και 10...! Με μπαρουτάκι το g2000 της Baschieri & Pellagri (B & P), τροποποιημένο μονοβασικό με ~10% νιτρογλυκερίνη στη σύνθεσή του (την καταλαβαίνω αυτή και από την χαρακτηριστική μυρωδιά που αναδύεται όταν καίγεται...)! Με την νιτρογλυκερίνη θα δουλεύουν καλύτερα και στις υψηλές υγρασίες...!

Status
Not open for further replies.
Back