ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
Banned
Δεκτο αυτο. Εμενα παντωs το 32 μου αρεσε πολυ μαλλον μου ταιριαζε. Φετοs θα ριξω το 30 και 28 αρια παλι δικα του.
Tο nsi οπωs και το gm3 ηταν καποτε τωρα μονο κροτοΚαι γαμω τα φυσίγγια είναι το nsi ok 30gr αλλά ακριβό για 30gr ,όμως μαλακό γρήγορο παντως καιρού και συγκεντρωτικό αλλά ακριβό
Εγώ λέω για το συγκεκριμένο nsi που έτυχε και το έριξα σε δύο παγανες στο τέλος της χρονιάς και το φυσιγγακι κενταγε κοντά μακριά και μου έκανε πολύ θετική εντύπωσηTο nsi οπωs και το gm3 ηταν καποτε τωρα μονο κροτο
Από τότε που κατάργησε το tordo η nsi τελείωσε για μένα.καιβτο οκ καμμιά σχέση με το παλιο.παντα προσωπική αποψηTο nsi οπωs και το gm3 ηταν καποτε τωρα μονο κροτο
Όχι έτσι είναι Ευριπίδη τα αυτή η σειρά καμία σχέση με τα παλιά φυσεκια εμένα μου φάνηκε η διαφορά από όταν έβαλαν το πιο ψηλό μέταλλο δεν ξέρω αν είναι η ίδια εποχή που σταμάτησε και το tordo.Από τότε που κατάργησε το tordo η nsi τελείωσε για μένα.καιβτο οκ καμμιά σχέση με το παλιο.παντα προσωπική αποψη
Ναι και εγω σου λέω ότι κάποτε όλα αυτά ήταν πολύ καλύτερα. Πέρυσι οσοι τα ριξαν αυτά εδώ δεν άκουσα καλό λόγο και από κρότο καταλάβαινεs από πολύ μακριά τι παιζοταν. Εγώ οπωs είπα και παρακάτω τουs έβαλα Χ πριν κάποια χρονιαΕγώ λέω για το συγκεκριμένο nsi που έτυχε και το έριξα σε δύο παγανες στο τέλος της χρονιάς και το φυσιγγακι κενταγε κοντά μακριά και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση
Για 30αρι εμένα με κουδουνίζει με το δικαννο πολύ ανάκρουση.Και γαμω τα φυσίγγια είναι το nsi ok 30gr αλλά ακριβό για 30gr ,όμως μαλακό γρήγορο παντως καιρού και συγκεντρωτικό αλλά ακριβό
Και με καραμπίνα το νιώθειs και το ακουs μάλλον πωs η γόμωση αυτή δεν είναι για εδωΓια 30αρι εμένα με κουδουνίζει με το δικαννο πολύ ανάκρουση.
Ξεχασεs το νουμεροΓια να βάλω ένα κουίζ. Αν βάλω έναν τηλεφωνικό οδηγό στα 40 μέτρα και του ρίξω ένα φυσιγγιο 32γρ με 3* πόσες σελίδες θα τρυπησω;
Γιατί γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλά, το αποφεύγω. Ο λόγος είναι ότι στην συγκεκριμένη φάση....δεν περισσεύουν. Η ιδιογόμωση θέλει....πάρα πολλά λεφτά!Είσαι είσαι ίδιογομωτης γεννημένος. Γιατί δεν αρχίζεις;
Σωστός το έφτιαξα!!Ξεχασεs το νουμερο
Με μια mec μπορείς να φτιάξεις εξαιρετικά φυσίγγια! Αν εξαιρέσεις το κόστος των υλικών που έτσι και αλλιώς θα τα δωσεις με ότι και να τα φτιάχνεις τα φυσίγγια σου νομίζω πως μπορείς να κανεις πολύ καλή αρχή.Γιατί γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλά, το αποφεύγω. Ο λόγος είναι ότι στην συγκεκριμένη φάση....δεν περισσεύουν. Η ιδιογόμωση θέλει....πάρα πολλά λεφτά!
Και μην μου πείτε ότι κάνω λάθος και ότι μπορείς να γεμίσεις εξαιρετικά φυσίγγια ακομα και με μια ρελιάστρα χειρός, αρκεί να της φτιάξεις ένα καλό στοπ.
Για μένα η ιδιογόμωση θα ήταν μια ενασχόληση με σκοπό το τέλειο και προπάντων το....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ.
Το μυνημα σου αυτό με επαληθεύει. Θα δούμε ωραία πράγματα αν γίνεις ίδιογομωτης. Αυτό να το θυμασαι ποιος στο ειπεΓιατί γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλά, το αποφεύγω. Ο λόγος είναι ότι στην συγκεκριμένη φάση....δεν περισσεύουν. Η ιδιογόμωση θέλει....πάρα πολλά λεφτά!
Και μην μου πείτε ότι κάνω λάθος και ότι μπορείς να γεμίσεις εξαιρετικά φυσίγγια ακομα και με μια ρελιάστρα χειρός, αρκεί να της φτιάξεις ένα καλό στοπ.
Για μένα η ιδιογόμωση θα ήταν μια ενασχόληση με σκοπό το τέλειο και προπάντων το....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ.
Δασκαλε που εδιδασκες...Παραστρατησες...απο τα αγαπημενα σου 28αρια!!!! Τι τα θες τα πειραματα?
Εσυ γιατι σταματησες ?Είσαι είσαι ίδιογομωτης γεννημένος. Γιατί δεν αρχίζεις;
Ακριβώς Νίκο.ειδικα το gm3 παρά πολύ κρότο και τιποτ αλλο.να συμπληρώσω ότι ήμουν φανατικός οπαδός του sipe της nsi και ειδικά στο νούμερο 10 τ οποίο μόλις έπιαναν τα καλά κρύα έκανε απίστευτα πράματα.το έριχνα από τότε που είχε χαμηλό μέταλο ώσπου πριν 3 χρόνια άρχισε κι αυτό να κάνει μόνο μπουμ και υπερβολικό μάλιστα οπότε και το σταμάτησα.θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το 206 το 32αρι γιατί είδα πολύ ωραία πράματα απ' το 33 αλλά εδώ ακόμα δεν το χουν φερειΝαι και εγω σου λέω ότι κάποτε όλα αυτά ήταν πολύ καλύτερα. Πέρυσι οσοι τα ριξαν αυτά εδώ δεν άκουσα καλό λόγο και από κρότο καταλάβαινεs από πολύ μακριά τι παιζοταν. Εγώ οπωs είπα και παρακάτω τουs έβαλα Χ πριν κάποια χρονια
Εγώ έπαιζα πολύ το gm3 αλλά μετά που άλλαξαν το μέταλλο είδα και ραγδαία πτώση τηs απόδοσηs και πολύ πιο δυνατό το φυσεκι δε μου άρεσε και το sipe που χρησιμποποιουσα για τιs πιο δύσκολεs μερεs το ίδιο. Από όταν τα σταμάτησα αυτά ειδικά στιs πιο δύσκολεs μερεs έχω βρει πολύ καλό και σταθερό το Rio το 32 αρι. Το 206 το 33αρι το έχουμε εδώ σε χοντρά νούμερα? Θα ήθελα να το δοκιμάσω σε 5 αριΑκριβώς Νίκο.ειδικα το gm3 παρά πολύ κρότο και τιποτ αλλο.να συμπληρώσω ότι ήμουν φανατικός οπαδός του sipe της nsi και ειδικά στο νούμερο 10 τ οποίο μόλις έπιαναν τα καλά κρύα έκανε απίστευτα πράματα.το έριχνα από τότε που είχε χαμηλό μέταλο ώσπου πριν 3 χρόνια άρχισε κι αυτό να κάνει μόνο μπουμ και υπερβολικό μάλιστα οπότε και το σταμάτησα.θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το 206 το 32αρι γιατί είδα πολύ ωραία πράματα απ' το 33 αλλά εδώ ακόμα δεν το χουν φερει