Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μερικά τσιχλοφύσιγγα που έφτιαξα πριν λίγες μέρες για τις κυρίες....
Υλικά: ΜΒ32×32 με Τασκώφ 24 Νο:7 στα 57,6mm.... :) fgr

View attachment 4653
View attachment 4655
View attachment 4656

Για το τύπωμα της fgr ευθύνεται ο κ. @Aris με την Ο.Μ.V...

(Στις τσίχλες δν βάζω Νο:7 απλά τώρα στα περάσματα στο μέρος εκείνο περνούν και αγριοπερίστερα εντός 45m)...;).....fgr
Μερακλιδικα πραγματικά το τύπωμα θα το ζήλευε και η καλύτερη εταιρεία φυσιγγιων.

Μερακλιδικα πραγματικά το τύπωμα θα το ζήλευε και η καλύτερη εταιρεία φυσιγγιων.
Τα επόμενα θα τα τυπώσω σε λευκό διάφανο κάλυκα (Τ3) για τα παπιά όμως....εκεί θα δίξει πανέμορφο το συγκεκριμένο τύπωμα..... ;)

View attachment 4653
View attachment 4655
View attachment 4656

(Στις τσίχλες δν βάζω Νο:7 απλά τώρα στα περάσματα στο μέρος εκείνο περνούν και αγριοπερίστερα εντός 45m)...;).....fgr
Πολλή όμορφη δουλειά Κώστα , να τα γουστάρεις .well done.

View attachment 4653
View attachment 4655
View attachment 4656

Με τι μηχανημα τα κλεινεις φιλαρακι;

Εμένα και το 32 του με χιονονερο δεν τραβουσε πάντως. Δεν εχω βρει βέβαια κάποιο απ τα συνηθισμένα 32αρια της αγοράς να πηγαίνουν αξιοπρεπώς στο συνδυασμό κρύου και υγρασίας. Σχετικά καλά εκεί τα εξπρες32 και το ναβαρο32.

Εμένα και το 32 του με χιονονερο δεν τραβουσε πάντως. Δεν εχω βρει βέβαια κάποιο απ τα συνηθισμένα 32αρια της αγοράς να πηγαίνουν αξιοπρεπώς στο συνδυασμό κρύου και υγρασίας. Σχετικά καλά εκεί τα εξπρες32 και το ναβαρο32.
Το εξπρές 32 ξέρεις με τι πυρίτιδα είναι γεμισμένο;

Αν ψάχνετε φυσίγγια για τσίχλες, το Ισπανικό το Imperial είναι εξαιρετικό.
Το 30αρι Γιώργο;

Για το 32 γραμ. μπορώ να πω πως το θεωρώ εφάμιλλο του Rio, που είναι αδερφάκι του και σε πολύ καλύτερη τιμή (ειδικά με την προσφορά που τρέχει). Aν και έχω κάνει στροφή προς τα σκοπευτικά φυσίγγια τα τελευταία χρόνια στην τσίχλα, πάντα παίρνω μια κούτα κάθε χρόνο και μένω πλήρως ικανοποιημένος έως και εντυπωσιασμένος από αυτό το φυσίγγι...

Δοκίμασε το Rio το 32 αρι και πεs μου τη γνώμη σου

Status
Not open for further replies.
Back