Αφήστε τους συναδέλφους σας να κυνηγήσουν όπως θέλουν κ με ότι θέλουν....
Αν θεωρείται ότι είστε "κάτι" τότε μέσα στα φόρουμ πραγματικα χαραμιζεστε,μπορείτε να πατε αλλου κ να ακολουθησετε καριέρα............
Αν θεωρείται ότι είστε "κάτι" τότε μέσα στα φόρουμ πραγματικα χαραμιζεστε,μπορείτε να πατε αλλου κ να ακολουθησετε καριέρα............
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣΜάνο δέχομαι αυτό που λες, αλλά ας αφήσουμε το οικονομικό στην άκρη......
Άλλου θέλω να καταλήξω...
Αν ετούτη την στιγμή γράψει κάποιος ότι εδώ κ χρόνια ρίχνει μονο πχ 34γρ στην τσιχλα( γιατί έχει λεφτά, γιατί έτσι εχει μαθει, η γιατί έτσι γουστάρει ρε αδελφέ) θα φάει το κράξιμο της ζωής του κ θα σηκωθεί να φυγει απο το φόρουμ...............
Έχεις απόλυτο δίκιο!Μάνο δέχομαι αυτό που λες, αλλά ας αφήσουμε το οικονομικό στην άκρη......
Άλλου θέλω να καταλήξω...
Αν ετούτη την στιγμή γράψει κάποιος ότι εδώ κ χρόνια ρίχνει μονο πχ 34γρ στην τσιχλα( γιατί έχει λεφτά, γιατί έτσι εχει μαθει, η γιατί έτσι γουστάρει ρε αδελφέ) θα φάει το κράξιμο της ζωής του κ θα σηκωθεί να φυγει απο το φόρουμ...............
Σε βρισκω απολυτα σωστο Τασο. Οταν πριν λιγο καιρο ειπα οτι με 32γρ ν9 δεν μπορουσα να παρω τιποτα λογο παγωνιας και βρηκα την " υγεια " μου στα 34γρ σε ν7, μονο που δεν με τουφεκισαν καποιοι συναδελφοι. Δεν κραταω κακια σε κανεναν εννοειται !! Απλα πριν πουμε οτι " το ταδε νουμερο η γραμμαρια ειναι υπερβολη για το ταδε θηραμα " ας αναλογιστουμε οτι δεν κυνηγαμε ολοι στις ιδιες καιρικες συνθηκες. Επισης λενε " Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει "Αν ετούτη την στιγμή γράψει κάποιος ότι εδώ κ χρόνια ρίχνει μονο πχ 34γρ στην τσιχλα( γιατί έχει λεφτά, γιατί έτσι εχει μαθει, η γιατί έτσι γουστάρει ρε αδελφέ) θα φάει το κράξιμο της ζωής του κ θα σηκωθεί να φυγει απο το φόρουμ...............
Τα έχω ρίξει στο σκητ, εξαιρετικό φυσιγγακι πολύ μαλακό και ευχάριστο... Μήπως ξέρει κανείς την συνταγή;;;Μιχάλη είδα πώς πήρες το Japan
λοιπόν έβγαλε ο Λαμπρο ένα φυσίγγι λουκουμάκι,,,Skeet Low Recoil 24gr 7.5 9.5 νούμερα στα €5,3 από Καλκαντζάκο ,αν τα βρείς δοκίμασε τα
View attachment 40409
Με γλυκάνισο.Το νεο 24αρι της Lambro με τη πυριτιδα ειναι;;;
Ξερει καποιος...;;
Να αγιάσει το στόμα σου συνονόματε!Τελευταία ακουω διαφορα κ πραγματικα απορώ με κάποιους.......
Θα πω κάτι για τελευταία φορά.....
Η μόδα επειρεαζει τα παντα......
Και γιατί όχι κ το κυνήγι..........
Κάποτε όταν άκουγες τσιχλοφυσιγγο ο νους πηγαινε σε ένα φυσιγγι 32γρ.....
Σήμερα τσιχλοφυσιγγα ονομάζουμε τα 24-28γρ κ ρίχνουμε μόνο αυτά (και ένας θεος ξερει...)
Εχουμε φτιάξει κ το κοντακι μας(και ενας θεος ξερει...)
Γεμιζουμε μια 30αρα φυσιγγιοθηκη κ παμε κ πιανουμε το όριο......
Και πλέον δεν ξέρουμε τι θα πει ανοιχτά τσοκ, φυσίγγια διασποράς,κ πολυ ψιλά σκάγια.....
Αχ κ να μην έβλεπα κάποιον από κοντά..........
Και γιατί όλα αυτά???
... Δεν ξέρω, σκεφτήτε..........
Πες τα άνθρωπέ μου...Υπάρχει ένα θέμα Τάσο άλλο να μιλά ιδιογομωτης για 24 και 28 που φτιάχνει και άλλο για τα 24 και 28 του εμπορίου .Με του εμπορίου μόλις σφίξει το κρύο και η υγρασία μπορεί να κλάσεις κάνα αρχιδι και όποιος έχει άλλη άποψη και το παίζει ντουφέκος με εμπορικό να δώσουμε ένα πρωί ραντεβού σε κάνα Αλίαρτο να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος .Τα εμπορικά είναι για ορτυκακια και τσιχλιτσες σε καλοκαιριες σχετικά εκτός αν ντουφέκιας μέχρι 20 μέτρα εκεί αλαζει αν βάλεις φουλ και ρίχνεις στα 15 και 20 μπορεί να σκοτώσεις με άσχημο καιρό κάνα πουλί πριν σπάσεις το ντουφέκι που δε θα φταίει σε τιποτα.Η ιδιογομωση είναι άλλο έργο φτιάχνεις 28 Άρι που ρίχνεις με 5* και κόβει τα πουλιά στη μέση στα 15 μέτρα.
Να βάλω και λίγο λιναρόσπορο; (ατακα Βεγγου)Με γλυκάνισο.
Είναι της μόδας να είσαι φαρμακοχερης επίσης.Γεμιζουμε μια 30αρα φυσιγγιοθηκη κ παμε κ πιανουμε το όριο......
Εχω ρε φίλε είμαι ένας ζερβοχερης- κουλοχέρης......Είναι της μόδας να είσαι φαρμακοχερης επίσης.
Και εγώ ζερβοκουταλας είμαι.Εχω ρε φίλε είμαι ένας ζερβοχερης- κουλοχέρης......
Μου λείπει πολυ....Cast on.....
Και με το κατάλληλο pitch...
Θα γίνω digweed στο pitch φυτιλι......
Οχι παιζουμε..............
Ωραίο κουτί,σε παλιό Στιλ, θυμίζει τουλάχιστον 20 χρόνια πίσωΤις προαλλες μου έκανε κλικ ένα ωραίο κουτακι κ το άκουσα να μου λέει....παρε με........
Αλλά υπήρχε ένα προβλημα, δεν ήταν 24,28,ουτε καν....32γρ....
Αλλά 34γρ(με Α1 και z2m) ....
Ω κακο που με βρήκε..........
Και τώρα?? Τι να κάνω?? Λέτε να με κοροιδευουν οι τσίχλες??
Μήπως θέλουν πιο λίγα γραμμάρια??
Μηπως εχουν κάποια ιδιαίτερη προτιμηση για να καταδεχτουν να πεσουν κάτω ξερές??
Εχω και 28 και 32γρ, μήπως να τους έριχνα απο αυτα??
Καμιά ιδεααααα ρε παιδιαααααα
........Φυσικά κ αστειευομαι φίλοι μου...........
(Βρήκα σε καλή τιμή 4 κουτιά s&b corona 28γρ, και μαζί με αυτά πληρωσαν την νυφη ένα κουτί phonix 32γρ και τα παρακατω, Ζωχιος δεν έχω ξαναριξει κ είναι ευκαιρία, οι Κερκυραίοι του φόρουμ λένε κ καλα λόγια..)
Υ. Γ Να δω τι θα τα κανω στο τέλος τα φυσίγγια που έχω συμμαζέψει....
View attachment 40505
View attachment 40506View attachment 40507
Super kill 36 gr ανάμικτα. 6/7. Perdika. Το πείρα φέτος πρωτη φορα μου άρεσε παρα πολυ.Θεωρώ πως ο καθένας μας αναλόγως τα οικονομικά του,το τουφέκι του, τα γούστα του και με τις εμπειρίες του πάνω σε κάθε θήραμα,βάζει το φυσέκι ( αγοραστό ή φτιαχτό από τον ίδιο) που θέλει . Πχ για παράδειγμα εγώ την πέρδικα την κυνηγάω με 36 γρ το λιγότερο και με 6αρια και είχα έναν σε ένα μαγαζί που πάλευε να με πείσει να πάρω 32 γρ 8αρια... Ε όχι ρε φίλε δε θα το πάρω ακόμα και δίκιο να έχεις ,γιατί έτσι νιώθω εγώ καλά . Δε μπορώ να ρίχνω στα 35-40-45 μέτρα 32 γραμμάρια , τέλος!
Υ.γ. Και προτείνετε κάνα φυσέκι για την πέρδικα γιατί φέτος την έπαθα με τα condor που τόσα χρόνια χρησιμοποιούσα και αν δεν μου προτείνετε κάτι αξιόλογο με βλέπω να αγοράζω Ρεμι..
HitΈχει κανείς άποψη για τα φετινά Euromix; Παλιότερα ήταν εξαιρετικά, μετά χάλασαν. Σήμερα;
Και τι άλλο καλύτερο στα 31gr;
Δεν τα ειχα βρει μαζι τους......