Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
To Super tordo δεν είναι η ελληνική έκδοση του Nsi sipe;
Έχω και 1-2 κουτιά F2 34gr από χρόνια αχρησιμοποίητα, γιατί με κλώτσαγαν πολύ στο δίκαννο. Στη καραμπίνα όμως;
Πολύ καλό το f2 αλλά ξεφεύγει πλέον σε τιμή. Και το super tordo sipe έχει ναι

Φέτος δοκίμασα πρώτη φορά το nsi 206formula και μιλάμε το ερωτεύτηκα!!!
Σήμερα Φθιώτιδα όλα παγωμένα με -1 όλα τα πουλιά ακαριαία και το απόγευμα που τα μάδησα είχαν τέσσερα με πέντε σκάγια το καθένα και σε αποστάσεις από 20 μέχρι 30 μέτρα με τέσσερα άστρα!!!
Αρκετά συγκεντρωτικό, κάποια στιγμή θα το ρίξω και στον πίνακα να δω και την εικόνα του!
Ασε το πινακα γτ μπωρει να σε χαλασει το αποτελεσμα

J&B Super 33gr MB 32....υπολογιζε ομως....
8,20€ εδώ έριξα ένα κουτί σε νο8 εχτές και δεν το βρήκα καθόλου:(
μπορεί να είναι καλό φυσίγγι και να έφταιγα εγώ.
η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη (όχι τέλεια πάλι όμως) με A1 Fast 33gr No8 και 3*, μόνο με αυτά έκανα πουλιά.
7,70€ εδώ (τα ίδια φυσίγγια χρόνια στο ράφι έχουν δει 2-3 αυξήσεις.hair.)
ίσως έπρεπε να πέσω στα 28γρ εχθές.yel. ε @Alex37

Γνωρίζει κανείς αν ο Αβραμόπουλος με τα φυσίγγια Άρτεμις, έχει κάποιο καλό σε γόμωση 33-34 gr; Θα παραγγείλω ξανά τα Άρτεμις σε 32 gr αλλά θα ήθελα να πάρω και κάτι σε μεγαλύτερη γόμωση.
Απ'οσο ξερω δεν εχει κατι σε 33-34gr απο δικα του, πλιν των γνωστων εμπορικων φυσικα.

Γνωρίζει κανείς αν ο Αβραμόπουλος με τα φυσίγγια Άρτεμις, έχει κάποιο καλό σε γόμωση 33-34 gr; Θα παραγγείλω ξανά τα Άρτεμις σε 32 gr αλλά θα ήθελα να πάρω και κάτι σε μεγαλύτερη γόμωση.
Έχει ναι αμέ,και 34 και 30 γράμματα δικά του,τα 30αρια πολύ καλά,τα 34δεν ξέρω δεν έχω πάρει,ένας φίλος που πήρε ακόμα τα φυλάει λες και είναι χρυσός!!!!

Όταν λέμε διόφθαλμη σκόπευση εννοούμε και τα δύο μάτια ανοιχτά όχι και τα δύο κλειστά μην μπερδεύεσαι και φταίνε τα φυσίγγια μετά .yel.
Δεν μπορώ τα αίματα γι'αυτό τα κλείνω.
Ρε συ Γιώργη μου που πας; πιάνεται στο χιούμορ αυτός?

Master Chef!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ: αστειεύομαι, δίνε αφορμές, δώσε ,να γελάμε λίγο , καλό μας κάνει!:)

Πόσο τελικά μπορεί να επηρεάζει η θεροκρασια ένα φυσίγγι 32 γραμμαρίων νούμερο 9;;;;;;;;;;
Με μηδέν βαθμούς σήμερα δεν μπορούσα να σταυρώσω τσίχλα....μιλαμε για πλήρη απογοήτευση
Συνάδελφε μήπως έμενες πίσω γιατί εσύ ήσουν πιο κρύος και φόραγες πιο πολλά ρούχα; στο λέω γιατί σε εμένα προσωπικά το έχω διαπιστώσει πολλές φορές...

Επίσης σε μεγάλες αποστάσεις λογικό είναι να ήθελες και μεγαλύτερη προσκόπευση από αυτή που έχεις συνηθίσει..

Αν ισχύει το πρώτο δεν θα ανταποκριθεί κανένα φυσίγγι, αφού δεν φταίει εκεί κάτι. Αν ισχύει το δεύτερο λογικά αν πεσεις ένα νούμερο στα σκάγια όλα θα είναι οκ...

Τώρα αν τα βάραγες και δεν είχες αποτελεσματικότητα τότε πιο χοντρό νούμερο και πιο σφιχτό τσοκ πάλι θα λύσουν το πρόβλημα λογικά.. εκτός και αν μιλάμε για συνδυασμό χαμηλής θερμοκρασίας και υγρασίας οποτε θα θες ειδικό φυσίγγι σε πυρίτιδα και στήσιμο...

Συνάδελφε μήπως έμενες πίσω γιατί εσύ ήσουν πιο κρύος και φόραγες πιο πολλά ρούχα; στο λέω γιατί σε εμένα προσωπικά το έχω διαπιστώσει πολλές φορές...

Επίσης σε μεγάλες αποστάσεις λογικό είναι να ήθελες και μεγαλύτερη προσκόπευση από αυτή που έχεις συνηθίσει..

Αν ισχύει το πρώτο δεν θα ανταποκριθεί κανένα φυσίγγι, αφού δεν φταίει εκεί κάτι. Αν ισχύει το δεύτερο λογικά αν πεσεις ένα νούμερο στα σκάγια όλα θα είναι οκ...

Τώρα αν τα βάραγες και δεν είχες αποτελεσματικότητα τότε πιο χοντρό νούμερο και πιο σφιχτό τσοκ πάλι θα λύσουν το πρόβλημα λογικά.. εκτός και αν μιλάμε για συνδυασμό χαμηλής θερμοκρασίας και υγρασίας οποτε θα θες ειδικό φυσίγγι σε πυρίτιδα και στήσιμο...
Πολυ πιθανό να μην ήταν και η μέρα μου, τι να πω. Το πιο χαρακτηριστικό ήταν μια τσίχλα που έριξα 3αρα και προχωράγε κυρία, ξαφνικά μετά από λίγα μέτρα έπεσε ξερή.

Status
Not open for further replies.
Back