Tolis SBE1
Banned
Ετσι ο καθενας ρυθμιζει τα φυσεκια του για το πως και που τα θελει και ειναι κομπλεΙδιογωμοση και ξερο ψωμη...
Ετσι ο καθενας ρυθμιζει τα φυσεκια του για το πως και που τα θελει και ειναι κομπλεΙδιογωμοση και ξερο ψωμη...
nsi ή lambro???Έπειτα από ένα καλό πρωινό με ελάχιστα πουλιά μέχρι να βγει ο ήλιος,και με θερμοκρασία 2 βαθμούς, μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα με τα gm3 fast tordo, και είπα να ανοίξω ένα να δώ τι έχει, δεν το λες και ελαφρύ,ή κάνω λάθος;;;View attachment 41013
Nobel sportnsi ή lambro???
Για την καινουργια gm3 ειναι οκ.Έπειτα από ένα καλό πρωινό με ελάχιστα πουλιά μέχρι να βγει ο ήλιος,και με θερμοκρασία 2 βαθμούς, μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα με τα gm3 fast tordo, και είπα να ανοίξω ένα να δώ τι έχει, δεν το λες και ελαφρύ,ή κάνω λάθος;;;View attachment 41013
Αλλαγή λοτ δηλαδή;;;Για την καινουργια gm3 ειναι οκ.
Βουλωμενο γραμμα διαβαζω....Έπειτα από ένα καλό πρωινό με ελάχιστα πουλιά μέχρι να βγει ο ήλιος,και με θερμοκρασία 2 βαθμούς, μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα με τα gm3 fast tordo, και είπα να ανοίξω ένα να δώ τι έχει, δεν το λες και ελαφρύ,ή κάνω λάθος;;;View attachment 41013
Δηλαδή;;;Βουλωμενο γραμμα διαβαζω....
Θυμήθηκα μια φάση στο καρτέρι.Ειχε -8C εκείνο το ξημέρωμα.Ξεκολλαει ένας κοτσυφας από απέναντι και μπαίνει χαμηλά τραβέρσα.Πρεπει να ντουφεκισα 20 μέτρα πίσω του.Ειχα γίνει αρχαίος,αντανακλαστικά νεκροτομείου και ήθελα και καουμπόικα κόλπα.Πόσο τελικά μπορεί να επηρεάζει η θεροκρασια ένα φυσίγγι 32 γραμμαρίων νούμερο 9;;;;;;;;;;
Με μηδέν βαθμούς σήμερα δεν μπορούσα να σταυρώσω τσίχλα....μιλαμε για πλήρη απογοήτευση
Έτσι την είχα πάθει κι εγώ αλλά πέρναγε πιο πίσω άλλος και έπεσε αυτός.Άμα σε θέλει...Θυμήθηκα μια φάση στο καρτέρι.Ειχε -8C εκείνο το ξημέρωμα.Ξεκολλαει ένας κοτσιφας από απέναντι και μπαίνει χαμηλά τραβέρσα.Πρεπει να ντουφεκισα 20 μέτρα πίσω του.Ειχα γίνει αρχαίος,αντανακλαστικά νεκροτομείου και ήθελα και καουμπόικα κόλπα.
Όσο περνάνε οι μέρες και αναλύω τις ντουφεκιες μια προς μια....μάλλον προς τα εκεί γέρνει η πλάστιγγα...ντουφεκιες στον γάμο του ΚαραγκιόζηΘυμήθηκα μια φάση στο καρτέρι.Ειχε -8C εκείνο το ξημέρωμα.Ξεκολλαει ένας κοτσιφας από απέναντι και μπαίνει χαμηλά τραβέρσα.Πρεπει να ντουφεκισα 20 μέτρα πίσω του.Ειχα γίνει αρχαίος,αντανακλαστικά νεκροτομείου και ήθελα και καουμπόικα κόλπα.
Και είναι λογικό!Όσο περνάνε οι μέρες και αναλύω τις ντουφεκιες μια προς μια....μάλλον προς τα εκεί γέρνει η πλάστιγγα...ντουφεκιες στον γάμο του Καραγκιόζη
Τραβα διπλα στον Αντώνη κ τροχισε το ριμαδι να παναΔηλαδή;;;
Αν θέλεις πίστεψε το , περνάει τσιχλα στο ξάδερφο στα 20 μέτρα. Της ανάβει μια και δεν την παίρνει αλλά βλέπει πιο πέρα στα 30 μέτρα να σκάει ένα κοτσυφι πάνω στην ασφαλτο!!! Πολύ άτυχο κοτσυφι θα έλεγα εγω. Ούτε ο Μητσοτάκης να το καλημεριζε!!!Έτσι την είχα πάθει κι εγώ αλλά πέρναγε πιο πίσω άλλος και έπεσε αυτός.Άμα σε θέλει...
Προπερσυ περπατητο με τον ξαδελφο....βγσινουν 2 απο σκιντα κ περνουν υψος σε ευθεια γραμμη σχετικα...τουφεκαω την κοντινή σχετικα κ πεφτει η 2η παρα κατω......ωρε λεω...κεντρο ημουν...Αν θέλεις πίστεψε το , περνάει τσιχλα στο ξάδερφο στα 20 μέτρα. Της ανάβει μια και δεν την παίρνει αλλά βλέπει πιο πέρα στα 30 μέτρα να σκάει ένα κοτσυφι πάνω στην ασφαλτο!!! Πολύ άτυχο κοτσυφι θα έλεγα εγω. Ούτε ο Μητσοτάκης να το καλημεριζε!!!
Εμένα μου έχει τύχει να πάρω τσιχλα και ένα καημένο τσονο μαζι!!! Με euromix 9/10 στα καλά τους χρονια!Προπερσυ περπατητο με τον ξαδελφο....βγσινουν 2 απο σκιντα κ περνουν υψος σε ευθεια γραμμη σχετικα...τουφεκαω την κοντινή σχετικα κ πεφτει η 2η παρα κατω......ωρε λεω...κεντρο ημουν...
Το ειπαμε κ τις προαλλες....αυτα θεριζαν.....Με euromix 9/10 στα καλά τους χρονια!
Το πιστεύω πατρίδα.Δεν μου έχει συμβεί μια φορά αλλά αρκετές.Δεν το είπα τυχαία πριν.Να πετάγεται μια τσίχλα από τον σχοίνο την σημαδεύω ρίχνω φεύγει η τσίχλα και παίρνει το μάτι μου ενστικτωδώς εκεινή την ώρα που πατάω να βγαίνει ένας κότσυφας από πίσω ευθεία από τον σχοίνο και πάρτον κάτω!Αν θέλεις πίστεψε το , περνάει τσιχλα στο ξάδερφο στα 20 μέτρα. Της ανάβει μια και δεν την παίρνει αλλά βλέπει πιο πέρα στα 30 μέτρα να σκάει ένα κοτσυφι πάνω στην ασφαλτο!!! Πολύ άτυχο κοτσυφι θα έλεγα εγω. Ούτε ο Μητσοτάκης να το καλημεριζε!!!