Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τοξοβολίες όλοι κάνουμε!
Οσο ποιό αυθόρμητα τουφεκάμε τόσο καλύτερα.
Δεν χρειάζεται να το σερνουμε πολύ το όπλο.(σημαδευτά).
Πρώτα τα μάτια στο πουλί( το βλέπουμε) και στο τέλος(το κοιτάμε καλά) και η κινηση νάναι μικρή.
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!
Κοντάκι στα μέτρα μας, κοιτάς το πουλί εστιάζεις και σέρνεις απαλά το όπλο προς αυτό 2όφθαλμη με ωραία μαλακή κίνηση.Επιτυχία δεδομένη!

Όπως αν παίζεις μπάσκετ και σουτάρεις για 3πόντο.Βλέπεις κάτι τραγιά να το σκέπτονται 2 ώρες μόνοι τους και εν τέλει να το χάνουν.Ενώ με το που πάρεις πάσα και σουτάρεις είτε αφύλακτος είτε με πίεση θα κάνεις καλύτερη δουλειά!
topic.

Προπερσυ περπατητο με τον ξαδελφο....βγσινουν 2 απο σκιντα κ περνουν υψος σε ευθεια γραμμη σχετικα...τουφεκαω την κοντινή σχετικα κ πεφτει η 2η παρα κατω....sarcastic....ωρε λεω...κεντρο ημουν....sarcastic.
Μου είχε τύχει πριν από πολλά χρόνια στη Χίο. Σηκώθηκαν 2 πέρδικες με 1-1,5 μέτρο απόσταση μεταξύ τους. Σημάδεψα την πρώτη και....πέτυχα τη δεύτερη!

Σηκώνεται το ορτύκι,του τραβάω μια και πέφτει στην θάλασσα, ενστικτωδώς βλέπω ένα λαγό να χτυπιέται κάτω στα 20 μέτρα μακριά,πάω παίρνω τον λαγό και την ώρα που πιάνω το ορτύκι στο νερό πετάγεται ένα χταπόδι και μου τυλίγει το χέρι,καπάκι ένας ροφος μου καταπίνει το χέρι.Τελικα τα euromix δεν ονομάστηκαν από τα 2 νούμερα σκάγια αλλά για την γκάμα των θηραμάτων.
Κουφάλα σαλεπιτζη τα εν σοφία ποιησες.cofee.

Σηκώνεται το ορτύκι,του τραβάω μια και πέφτει στην θάλασσα, ενστικτωδώς βλέπω ένα λαγό να χτυπιέται κάτω στα 20 μέτρα μακριά,πάω παίρνω τον λαγό και την ώρα που πιάνω το ορτύκι στο νερό πετάγεται ένα χταπόδι και μου τυλίγει το χέρι,καπάκι ένας ροφος μου καταπίνει το χέρι.Τελικα τα euromix δεν ονομάστηκαν από τα 2 νούμερα σκάγια αλλά για την γκάμα των θηραμάτων.
Κουφάλα σαλεπιτζη τα εν σοφία ποιησες.cofee.
Μεγάλεεεεεε

Κάπου έπεσε το μάτι μου σήμερα και είδα ότι ο τραζεράς έχει τα nsi due japan 4,55€ και τα nsi due europe 5€.Αλλά δεν νομίζω να έχει στοκ ή να έχει λίγα και μετά με άλλη τιμή.View attachment 41383
Έχει και πιο φτηνά συνάδελφε,μην ξηλώνεσαι άδικα!

Κάπου έπεσε το μάτι μου σήμερα και είδα ότι ο τραζεράς έχει τα nsi due japan 4,55€ και τα nsi due europe 5€.Αλλά δεν νομίζω να έχει στοκ ή να έχει λίγα και μετά με άλλη τιμή.View attachment 41383
Ακριβά, ... έχει και με προωθητικό πεπιεσμένο αέρα, ... 1 € το κουτί ...

Status
Not open for further replies.
Back