5,5 τα είχε τότε.Πόσο τα είχες πάρει Γιάννη;
5,5 τα είχε τότε.Πόσο τα είχες πάρει Γιάννη;
Βλέπεις όταν αυξάνονται λες να τα είχα πάρει.Όπως λέει και ο Τασάρας αν έχεις την δυνατότητα βαράς εκείνη την ώρα πολλά! Θα μπαγιατέψουν;!5,5 τα είχε τότε.
Αααρε κ του σφιξεις το τσοκ...μεχρι κ στα μπασιματα να ξερεις, θα το παρεις...Tις τελευταίες εβδομάδες έριξα κάποια κουτιά j&b fast 8αρια.
Για εμένα εξαιρετικό ακόμα και με το κρύο των τελευταίων ημερών.
Με το ΤΜ (2,5*) το ρίχνω Κώστα και μου έχει δώσει ήδη πόλλες μακρινές τουφεκιές.Αααρε κ του σφιξεις το τσοκ...μεχρι κ στα μπασιματα να ξερεις, θα το παρεις...
παυλαρα πες μας οπλο και τσοκαρισμα!!!σήμερα με βροχή το kill32 granular με άφησε ικανοποπιημένο ,,ψάχνω να βρω καιρό να μη τραβάει αυτό το φυσίγγι,,,τι έχει φτιάξει ο τύπος ;
Φίλε μου σε τι όπλο έχεις το ΤΜ. Σε ρωτάω γιατί το έχω σε benelli αυλό 18.4 crio plus αλλά κάτι δεν μου αρεσει. Κάτι δεν μου κολάει. Δεν ξέρω αλλά το δοκίμασα και σε θήραμα και σε σταθερό και κάτι δεν μου κολλησε στα 35 μέτρα. Ίσος εμένα δεν αρεσεΜε το ΤΜ (2,5*) το ρίχνω Κώστα και μου έχει δώσει ήδη πόλλες μακρινές τουφεκιές.
Με την αίσθηση που μου έχει αφήσει πιστεύω και το καλοκαίρι στα τρυγόνια θα είναι θάνατος.
Benelli m2 Πάνο.Φίλε μου σε τι όπλο έχεις το ΤΜ. Σε ρωτάω γιατί το έχω σε benelli αυλό 18.4 crio plus αλλά κάτι δεν μου αρεσει. Κάτι δεν μου κολάει. Δεν ξέρω αλλά το δοκίμασα και σε θήραμα και σε σταθερό και κάτι δεν μου κολλησε στα 35 μέτρα. Ίσος εμένα δεν αρεσε
Σε ευχαριστώ. Το δουλεψα λίγο αλλά κάτι δεν μου κολάει. Και έχω ακουσει από όλλους ότι βγάζει μακρινές τουφεκιές. Εγώ σε φασσα που το δουλεψα δεν μου έκατσε. Ενώ εναν LMGemini μου πηγανε πολυ καλητερα. Θα το ξανά δοκιμάσω και με αλλά φυσίγγια. Ίσος πάει καλητερα. Σε ευχαριστώ παντοςBenelli m2 Πάνο.
Να είσαι καλά φίλε. Δοκιμάσω το πάλι και αν δεν σου κάτσει μείνε στο gemini. Είναι και θέμα γούστου το τσοκ όπως και τα φυσίγγια. Και τα gemini είναι αξιοπρεπέστατα και ίσως καλύτερα από άλλα πολύ ακριβότερα.Σε ευχαριστώ. Το δουλεψα λίγο αλλά κάτι δεν μου κολάει. Και έχω ακουσει από όλλους ότι βγάζει μακρινές τουφεκιές. Εγώ σε φασσα που το δουλεψα δεν μου έκατσε. Ενώ εναν LMGemini μου πηγανε πολυ καλητερα. Θα το ξανά δοκιμάσω και με αλλά φυσίγγια. Ίσος πάει καλητερα. Σε ευχαριστώ παντος
Ψηφίζω το πρώτο. Το άλλο δεν ξέρω τι λέει.Έχω να κυνηγήσω τσίχλα από τα μπασιματα σχεδόν .
Θέλω να πάρω μια κούτα τώρα τις τελευταίες μέρες ..
Ελάτε δώστε εντυπώσεις
Α1 lapro 32
Imperial 32...
Το ισπανικό Imperial στα 32gr υπέροχο.Ψηφίζω το πρώτο. Το άλλο δεν ξέρω τι λέει.