Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tις τελευταίες εβδομάδες έριξα κάποια κουτιά j&b fast 8αρια.
Για εμένα εξαιρετικό ακόμα και με το κρύο των τελευταίων ημερών.
Αααρε κ του σφιξεις το τσοκ...μεχρι κ στα μπασιματα να ξερεις, θα το παρεις...;)

Αααρε κ του σφιξεις το τσοκ...μεχρι κ στα μπασιματα να ξερεις, θα το παρεις...;)
Με το ΤΜ (2,5*) το ρίχνω Κώστα και μου έχει δώσει ήδη πόλλες μακρινές τουφεκιές.
Με την αίσθηση που μου έχει αφήσει πιστεύω και το καλοκαίρι στα τρυγόνια θα είναι θάνατος.

breda 930 kicks lm αλλά δεν έχει να κάνει με όπλο και τσόκ επειδή το ρίχνω και με την l4s με το ίδιο αποτέλεσμα

είναι ένα πολύ αποδοτικό φυσίγγι παντώς καιρού ,περιμένω να φέρει με granular o γείτονας μας να στοκάρω,ειλικρινά δεν θέλω να ρίξω κάτι άλλο !

Με το ΤΜ (2,5*) το ρίχνω Κώστα και μου έχει δώσει ήδη πόλλες μακρινές τουφεκιές.
Με την αίσθηση που μου έχει αφήσει πιστεύω και το καλοκαίρι στα τρυγόνια θα είναι θάνατος.
Φίλε μου σε τι όπλο έχεις το ΤΜ. Σε ρωτάω γιατί το έχω σε benelli αυλό 18.4 crio plus αλλά κάτι δεν μου αρεσει. Κάτι δεν μου κολάει. Δεν ξέρω αλλά το δοκίμασα και σε θήραμα και σε σταθερό και κάτι δεν μου κολλησε στα 35 μέτρα. Ίσος εμένα δεν αρεσε

Φίλε μου σε τι όπλο έχεις το ΤΜ. Σε ρωτάω γιατί το έχω σε benelli αυλό 18.4 crio plus αλλά κάτι δεν μου αρεσει. Κάτι δεν μου κολάει. Δεν ξέρω αλλά το δοκίμασα και σε θήραμα και σε σταθερό και κάτι δεν μου κολλησε στα 35 μέτρα. Ίσος εμένα δεν αρεσε
Benelli m2 Πάνο.

Benelli m2 Πάνο.
Σε ευχαριστώ. Το δουλεψα λίγο αλλά κάτι δεν μου κολάει. Και έχω ακουσει από όλλους ότι βγάζει μακρινές τουφεκιές. Εγώ σε φασσα που το δουλεψα δεν μου έκατσε. Ενώ εναν LMGemini μου πηγανε πολυ καλητερα. Θα το ξανά δοκιμάσω και με αλλά φυσίγγια. Ίσος πάει καλητερα. Σε ευχαριστώ παντος

Σε ευχαριστώ. Το δουλεψα λίγο αλλά κάτι δεν μου κολάει. Και έχω ακουσει από όλλους ότι βγάζει μακρινές τουφεκιές. Εγώ σε φασσα που το δουλεψα δεν μου έκατσε. Ενώ εναν LMGemini μου πηγανε πολυ καλητερα. Θα το ξανά δοκιμάσω και με αλλά φυσίγγια. Ίσος πάει καλητερα. Σε ευχαριστώ παντος
Να είσαι καλά φίλε. Δοκιμάσω το πάλι και αν δεν σου κάτσει μείνε στο gemini. Είναι και θέμα γούστου το τσοκ όπως και τα φυσίγγια. Και τα gemini είναι αξιοπρεπέστατα και ίσως καλύτερα από άλλα πολύ ακριβότερα.

Εγώ έχω βολευτεί τα αρτεμις που Αβραμόπουλου. Πήρα 2 κούτες, μου άρεσαν και πήρα άλλες 4. 1μιση απ τις 6 έχω ρίξει και τα περισσότερα σε καρακαξες, αλλά άστα να υπάρχουν! Μου άρεσαν πολύ και τα έμαθα από το γκρουπ εδώ. (Μόλις 6,5ευρω)

Status
Not open for further replies.
Back