Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα περισσότερα εμπορικά παραδίδουν πνεύμα από 0 και κάτω. Πιστεύω δεν έφταιγες εσύ.
Για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο που θα κατηγορήσω σε μια αστοχία ειναι το φυσίγγι. Σπάνια θα κατηγορήσω φυσίγγια. Το σκηνικό όμως ήταν ακριβώς το ίδιο και την Κυριακή με έναν βαθμό, τραγικές αστοχίες. Οπότε δεν γίνεται να μην μου μπουν ιδέες ότι κάτι δεν πάει καλά όταν η θερμοκρασία κατεβαίνει τόσο πολύ. Δεν ξέρω τι...ψιλά σκάγια....λίγα γραμμάρια...και τα δύο;;;; Μήπως τίποτα από αυτά και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω με το κρύο και τα πολλά ρούχα απλά εμείς δεν είμαστε τόσο σωστοί;;;

Πόσο τελικά μπορεί να επηρεάζει η θεροκρασια ένα φυσίγγι 32 γραμμαρίων νούμερο 9;;;;;;;;;;
Με μηδέν βαθμούς σήμερα δεν μπορούσα να σταυρώσω τσίχλα....μιλαμε για πλήρη απογοήτευση
Θα σου πω τι έχω προσέξει εγώ. Αλλάζει η προσκοπευση και μένει λίγο πίσω η τουφεκιά μου όταν έχω φυσίγγι με Α1 στο πολύ κρύο με υγρασία, μόλις βάζω με sipe ρίχνω όπως πάντα και έχω επιτυχία, σωστό ή λάθος αυτό έχω δει εγώ. Μιλάω πάντα για δύο φυσίγγια με 32 γραμμάρια σκάγια και ίδιο νούμερο (7) με ίδιο τσοκ

για την ιστορια και μονο...οι πυριτιδες που δουλευτηκαν ηταν csb και aquila.
Καλές μπαρουτες αλλά σε δύσκολες συνθήκες κλαταρουν.
Το έπαθα πέρυσι με aquila νορμάλ γόμωση κ είχα τρελά ξεπουπουλιασματα. Οι παραπάνω προσκοπεύσεις λίιιιγο βοήθησαν.
Άλλαξα σε s4 κ όλα καλα

Καλές μπαρουτες αλλά σε δύσκολες συνθήκες κλαταρουν.
Το έπαθα πέρυσι με aquila νορμάλ γόμωση κ είχα τρελά ξεπουπουλιασματα. Οι παραπάνω προσκοπεύσεις λίιιιγο βοήθησαν.
Άλλαξα σε s4 κ όλα καλα
Εγω με την ακουιλα εχω κανη πολυ καλα κυνηγια με παγο και -3 σε νορμαλ γωμοση 1,60" 32 με μισοταπα s.g21..εμπορικα δεν εχω ρηξει...γενηκα τα εμπορικα δυσκολευονται σε πολυ κρυο

Εγω με την ακουιλα εχω κανη πολυ καλα κυνηγια με παγο και -3 σε νορμαλ γωμοση 1,60" 32 με μισοταπα s.g21..εμπορικα δεν εχω ρηξει...γενηκα τα εμπορικα δυσκολευονται σε πολυ κρυο
Εχει δυο -3 ενα με υγρασια 99% και ενα ξερο με λιακαδα -3 σηγουρα εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους σαν γενικες συνθικες

Εχει δυο -3 ενα με υγρασια 99% και ενα ξερο με λιακαδα -3 σηγουρα εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους σαν γενικες συνθικες
Όταν η θερμοκρασία πέφτει του μηδενός η υγρασία μειώνεται όπως και να χει η μεγάλη υγρασία δεν συνυπάρχει με την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, αλλά με τη πανω του μηδενός.

Όταν η θερμοκρασία πέφτει του μηδενός η υγρασία μειώνεται όπως και να χει η μεγάλη υγρασία δεν συνυπάρχει με την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, αλλά με τη πανω του μηδενός.
Ελα μια μερα εδω που εχουμε ανα 50 μετρα ρεματακι με νερο να δουμε τι λεει αχαχχαα

Επειδή έχω υγρόμετρο Τόλη στο λέω τα μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας άνω του 92/94% τα συναντάς με θερμοκρασίες πάνω από το 0 .Έριχνα με φυσίγγι όσο ξημέρωνε αναιβαινε το ποσοστό υγρασίας μέχρι 92% δούλευε μόλις το υγρόμετρο αναιβηκε στο 94% διότι το κοιτούσα επίτηδες άρχισε να κάνει το φυσίγγι σαν κλουβιο αυγό .Και το άλλαξα πηγαίνοντας σε άλλο με ς4 .Ποτέ δεν έχω μετρήσει τόσο μεγάλη υγρασία με αρνητική θερμοκρασία πάνω από 90% δεν μιλάμε να βρέχει .

Επειδή έχω υγρόμετρο Τόλη στο λέω τα μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας άνω του 92/94% τα συναντάς με θερμοκρασίες πάνω από το 0 .Έριχνα με φυσίγγι όσο ξημέρωνε αναιβαινε το ποσοστό υγρασίας μέχρι 92% δούλευε μόλις το υγρόμετρο αναιβηκε στο 94% διότι το κοιτούσα επίτηδες άρχισε να κάνει το φυσίγγι σαν κλουβιο αυγό .Και το άλλαξα πηγαίνοντας σε άλλο με ς4 .Ποτέ δεν έχω μετρήσει τόσο μεγάλη υγρασία με αρνητική θερμοκρασία πάνω από 90% δεν μιλάμε να βρέχει .
Γιαννη οσο κρυο και να εχει με μειων τρεια που λεω τα ρεματα δε παγωνουν τρεχουν και αχνιζουνε παντου φιλε αν παγωσουν αλλο δε μιλαμε για μειων 25 εκςι ειναι ολα ξαπλα κατω εδω να δεις κλουβια αυγα που γινοντε πολλα

Γιαννη οσο κρυο και να εχει με μειων τρεια που λεω τα ρεματα δε παγωνουν τρεχουν και αχνιζουνε παντου φιλε αν παγωσουν αλλο δε μιλαμε για μειων 25 εκςι ειναι ολα ξαπλα κατω εδω να δεις κλουβια αυγα που γινοντε πολλα
Ιδιογωμοση και ξερο ψωμη...

Status
Not open for further replies.
Back