Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γλυκό φυσιγγακι αν δεν έχει παλιοκαιρο σκοτώνει και μακριά το δούλευα με ανοιχτό τσοκ στην μαξους πρέπει να είναι σφυχτουτσικο
30άρια δεν είναι τα Hit; Δεν τα έχω πάρει ποτέ. Στα 31 δούλεψα κατά κόρο τα Euromix για αυτό ρωτάω αν διορθώθηκαν.
Τότε (προ 4ετίας) ήταν εξαιρετικά.

Τελευταία ακουω διαφορα κ πραγματικα απορώ με κάποιους.......
Θα πω κάτι για τελευταία φορά.....

Η μόδα επειρεαζει τα παντα......
Και γιατί όχι κ το κυνήγι..........

Κάποτε όταν άκουγες τσιχλοφυσιγγο ο νους πηγαινε σε ένα φυσιγγι 32γρ.....

Σήμερα τσιχλοφυσιγγα ονομάζουμε τα 24-28γρ κ ρίχνουμε μόνο αυτά (και ένας θεος ξερει...)
Εχουμε φτιάξει κ το κοντακι μας(και ενας θεος ξερει...)
Γεμιζουμε μια 30αρα φυσιγγιοθηκη κ παμε κ πιανουμε το όριο......
Και πλέον δεν ξέρουμε τι θα πει ανοιχτά τσοκ, φυσίγγια διασποράς,κ πολυ ψιλά σκάγια.....
Αχ κ να μην έβλεπα κάποιον από κοντά..........

Και γιατί όλα αυτά???
... Δεν ξέρω, σκεφτήτε..........

Αφήστε τους συναδέλφους σας να κυνηγήσουν όπως θέλουν κ με ότι θέλουν....
Αν θεωρείται ότι είστε "κάτι" τότε μέσα στα φόρουμ πραγματικα χαραμιζεστε,μπορείτε να πατε αλλου κ να ακολουθησετε καριέρα............
Πέστα χρυσόστομε...

30άρια δεν είναι τα Hit; Δεν τα έχω πάρει ποτέ. Στα 31 δούλεψα κατά κόρο τα Euromix για αυτό ρωτάω αν διορθώθηκαν.
Ναι σωστά 30 το δηλώνει αλλά νομίζω κάποιος το είχε ζυγίζει 30,5 κάτι τέτοιο

Τα σεβρο του Καλδάρα που έριξα σήμερα το πρωί στα 31 γρ 8 1/2 Άρι μόνο σε τέτοιο νουμ βγαίνουν αγορά από παρδαλακη Αιγάλεω 6€ τα πήγαν καλά τα έριξα με 4/5 και 4/2 και 4/1 με αντίστοιχα .Αλλά όταν του τελειώσουν θα έρθουν με άλλη τιμή με ενημέρωσε

Αν κυνηγήσεις με κάτω του μηδενός ρίξε nsi s4 32gr Γιάννη για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο έκανα 3 μόνο τουφεκιές ξημέρωμα σήμερα 3 πουλιά με 5* κυριολεκτω στουπια το ένα ήταν πάνω από 30 μέτρα με -4 ευχαριστήθηκα τόσο αυτές τις ντουφεκιες που είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι για φυσίγγι

Αν κυνηγήσεις με κάτω του μηδενός ρίξε nsi s4 32gr Γιάννη για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο έκανα 3 μόνο τουφεκιές ξημέρωμα σήμερα 3 πουλιά με 5* κυριολεκτω στουπια το ένα ήταν πάνω από 30 μέτρα με -4 ευχαριστήθηκα τόσο αυτές τις ντουφεκιες που είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι για φυσίγγι
Καλύτερα από neo velox και 3Α, άσχετα που στοιχίζουν ένα νεφρό;

Καλύτερα από neo velox και 3Α, άσχετα που στοιχίζουν ένα νεφρό;
Αυτά ήταν κορυφαία φυσίγγια έχω χρόνια να τα ρίξω και δεν θα τα ξαναριξω αφού υπάρχουν αποτελεσματικά και πολύ φθηνότερα .Πολύ καλό είναι και το silver 32 του Κενταύρου Γιάννη μια χαρά δούλεψε και αυτό .

Αυτά ήταν κορυφαία φυσίγγια έχω χρόνια να τα ρίξω και δεν θα τα ξαναριξω αφού υπάρχουν αποτελεσματικά και πολύ φθηνότερα .Πολύ καλό είναι και το silver 32 του Κενταύρου Γιάννη μια χαρά δούλεψε και αυτό .
Και το σκορ του Θεοδωρίδη πολύ καλό!!

Ρε συ...Μια φορά μου έδωσε ο κολλητός να ρίξω ένα κουτί στο καρτέρι γιατί κάτι δεν του άρεσε λέει.Απο 25 φυσίγγια κατάφερα να μαδησω μία! Ξέχασα και αυτά που ήξερα!
Όταν λέμε διόφθαλμη σκόπευση εννοούμε και τα δύο μάτια ανοιχτά όχι και τα δύο κλειστά μην μπερδεύεσαι και φταίνε τα φυσίγγια μετά .yel.

Και για αυτές τις πάρα πολύ κρύες μέρες τι θα ρίξουμε στα τσιχλάκια;
Φέτος δοκίμασα πρώτη φορά το nsi 206formula και μιλάμε το ερωτεύτηκα!!!
Σήμερα Φθιώτιδα όλα παγωμένα με -1 όλα τα πουλιά ακαριαία και το απόγευμα που τα μάδησα είχαν τέσσερα με πέντε σκάγια το καθένα και σε αποστάσεις από 20 μέχρι 30 μέτρα με τέσσερα άστρα!!!
Αρκετά συγκεντρωτικό, κάποια στιγμή θα το ρίξω και στον πίνακα να δω και την εικόνα του!

Status
Not open for further replies.
Back