Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
λοιπον ,nsi classica για τρυγονια εξαιρετικα ,α1 32 γρ λαμπρο πολυ καλο και αμα η τιμη ειναι οπως στην αρχη ειναι καλη ευκαιρια ,ειναι φυσιγγι απο την αρχη μεχρι το τελος και καρτερι και περπατητο.[οχι κατω του μειον].λαμπρο 30 γρ και 32 γρ σταθερη αξια ,το 32 αρι θελει το κρυο του για να δουλεψει καλυτερα.οσκαρ το jk6 και το 33 γρ θελεις και μια κλιτσα για να κοπανας τα ζωντανα.το οσκαρ το 30 αρι το μιξ εξαιρετικο και το 28 αρι του.nsi speed 34gr και congord 33gr κουτουμανος ,diana spain 34gr ,τι να πουμε για αυτα τα φυσιγγια σταθερη αξια και με παγο.νavaro 30 gr πολυ καλο [οχι για μειον].s.kill 32γρ red με γκρανουλαρ παρα πολυ καλα.λαμπρο series 2 28 gr καλο αλλα με λιγο πιο κλειστο τσοκ με φυσιολογικους καιρους .κενταυρος 28γρ πολυ καλο [οχι με μειον]rocket 31gr mix καλο και οικονομικο.ρουμελιωτης . . . . . . . . δεν σχολιαζω.
Για του oscar το jk6 θα συμφωνήσω και για το double mix του ιδίου επισης. Το πρώτο δεν μου άρεσε καθόλου ενώ το δεύτερο σε 8/9 παρα πολυ καλο!

Εφέτος χρησιμοποίησα:
60% Imperial 32 gr ισπανικό. Πάρα πολύ καλό σε καιρό άνω των 5 βαθμών με κανονική υγρασία.
20% Nsi Sipe 32gr. Εξαιρετικό σε πολύ κρύο και υγρασία.
10% J&B Light 31gr. Καλό έως πολύ καλό σε φυσιολογικό καιρό (7 βαθμούς +)
5% Lambro Mezzo 30gr 9/10 Με το Baikal S.P. (3*, 4*) καλά πήγαμε, με το Impala (3*) όχι.
5% Cheditte tordo 32gr. Αντίθετα με αυτά που ακούω και διαβάζω σε μένα πλήρης αποτυχία. Ωστόσο δεν τους τη χρεώνω. Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά. Ίσως ενώ όλα ήταν 9άρια και αυτό με 8άρια.

Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι με τα Eley. Ακούω πολύ καλά λόγια. Θα τα δούμε σε...6 μήνες.

λοιπον ,nsi classica για τρυγονια εξαιρετικα ,α1 32 γρ λαμπρο πολυ καλο και αμα η τιμη ειναι οπως στην αρχη ειναι καλη ευκαιρια ,ειναι φυσιγγι απο την αρχη μεχρι το τελος και καρτερι και περπατητο.[οχι κατω του μειον].λαμπρο 30 γρ και 32 γρ σταθερη αξια ,το 32 αρι θελει το κρυο του για να δουλεψει καλυτερα.οσκαρ το jk6 και το 33 γρ θελεις και μια κλιτσα για να κοπανας τα ζωντανα.το οσκαρ το 30 αρι το μιξ εξαιρετικο και το 28 αρι του.nsi speed 34gr και congord 33gr κουτουμανος ,diana spain 34gr ,τι να πουμε για αυτα τα φυσιγγια σταθερη αξια και με παγο.νavaro 30 gr πολυ καλο [οχι για μειον].s.kill 32γρ red με γκρανουλαρ παρα πολυ καλα.λαμπρο series 2 28 gr καλο αλλα με λιγο πιο κλειστο τσοκ με φυσιολογικους καιρους .κενταυρος 28γρ πολυ καλο [οχι με μειον]rocket 31gr mix καλο και οικονομικο.ρουμελιωτης . . . . . . . . δεν σχολιαζω.
εννοειες τα τα tordo??
δοκιμασες μήπως και το καινουριο sipe του lambro????

Πολύ ακριβά δεν είναι για 32γρ ..τι μπαρούτι έχουν μέσα τα έχει σφαξη κανενας
Ολα τα υλικά είναι σπανιολικα...maxam......
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-215#post-417863

Και εδώ ο Αριστος λέει την δόση που βρηκε.....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-336#post-689177

Πολύ ακριβά δεν είναι για 32γρ ..τι μπαρούτι έχουν μέσα τα έχει σφαξη κανενας
Ούτως ή άλλως τα φυσίγγια είναι πλέον ακριβά και χρειάζεται φειδώ στη χρήση τους. Παλιότερα τουφεκούσαμε όπου ν άναι.
Για όσους φίλους ρίχνουν χιλιάδες φυσίγγια το χρόνο ναι, είναι πολύ σοβαρό θέμα. Όμως για όσους, και για όποιο λόγο, ρίχνουν λίγα (π.χ. εγώ ρίχνω 400-500) θεωρώ ότι πρώτο κριτήριο πρέπει να είναι το πόσο τους ταιριάζουν, γιατί έτσι το ακριβό καταλήγει φθηνότερο από τα φθηνά.
σ.σ. Εννοώ όταν η διαφορά είναι κάτω του ευρώ/κουτί. Όχι το ένα 5,5€ και το άλλο 13...

Ολα τα υλικά είναι σπανιολικα...maxam......
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-215#post-417863

Και εδώ ο Αριστος λέει την δόση που βρηκε.....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-336#post-689177
Ωραίες γεμησιες Μπαμπάτσικες ... αν το β ρητέ σε προσφορά μέχρι 7.50€ Θα είναι τελοιο

Αλλαξε κ κανα φυσιγγι...ολο την ιδια μαρκα ριχνεις.....:rolleyes:

Τι σου έκαναν τα φυσιγγακια του ρουμελιωτη και δεν σχολιάζεις? Εγώ πάντως με τα 28/30αρια μια χαρά τα πηγα

Ο κάθε ένας έχει την άποψη του, και τον δικό του τρόπο κυνηγιού - φυσιγγίου.
Και εγώ έχω να πω δυο απόψεις για τον Ρουμελιωτη από προσωπική μου εμπειρία
Πριν κάποια χρόνια πήγα στον καταστήμα του και πήρα κάλυκες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, τι να πω άψογος επαγγελματίας, με καλοδέχτηκε, με κέρασε και όλα καλά. Πριν δυο χρόνια προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί του για πληροφορίες σκετικα με κάλυκες που ήθελα να αγοράσω. Μια εβδομάδα παίζαμε την κολοκυθιά, σε πέντε λεπτά, σε μια ώρα, το απόγευμα, αυριο το πρωί κτλπ.
Δεν πρέπει να το λέω δηλαδή , πρέπει να το κρύβω για να μην στεναχωρήσω κάποιον.

Το κυνήγι τελείωσε, αλλά οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά έχουν αρχίσει ήδη. Συνήθως αγοράζω φυσίγγια το καλοκαίρι αλλά βλέπω συναδέλφους που φορτώνουν από τώρα φοβούμενοι αυξήσεις. Οπότε το σκέφτομαι και εγώ. Τι λέτε; Αξίζει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι μήπως πέσουν λίγο οι τιμές ή να αρχίσουμε να φορτώνουμε γιατί οι τιμές θα ανέβουν κι άλλο αντί να κατέβουν;

Το κυνήγι τελείωσε, αλλά οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά έχουν αρχίσει ήδη. Συνήθως αγοράζω φυσίγγια το καλοκαίρι αλλά βλέπω συναδέλφους που φορτώνουν από τώρα φοβούμενοι αυξήσεις. Οπότε το σκέφτομαι και εγώ. Τι λέτε; Αξίζει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι μήπως πέσουν λίγο οι τιμές ή να αρχίσουμε να φορτώνουμε γιατί οι τιμές θα ανέβουν κι άλλο αντί να κατέβουν;
Κωστα ειναι "λαχειο". Και τα 2 ενδεχομενα μπορει να συμβουν. Το να παρεις απο τωρα φυσιγγια πιστευω ειναι καλυτερα. Μπορεις να παιρνεις λιγα λιγα η να φορτωσεις μια και καλη. Το καλοκαιρι ειναι και η αδεια που περιμενει και καλησε να πληρωσεις μαζεμενα περισσοτερα χρηματα. Φυσιγγια πηρα καλοκαιρι εγω προς τα τελη ιουλιου, μετα ηρθε η αδεια, βενζινες κλπ ηταν πολλα μαζεμενα.

Κωστα ειναι "λαχειο". Και τα 2 ενδεχομενα μπορει να συμβουν. Το να παρεις απο τωρα φυσιγγια πιστευω ειναι καλυτερα. Μπορεις να παιρνεις λιγα λιγα η να φορτωσεις μια και καλη. Το καλοκαιρι ειναι και η αδεια που περιμενει και καλησε να πληρωσεις μαζεμενα περισσοτερα χρηματα. Φυσιγγια πηρα καλοκαιρι εγω προς τα τελη ιουλιου, μετα ηρθε η αδεια, βενζινες κλπ ηταν πολλα μαζεμενα.
Από βδομάδα έχω να πάω ένα όπλο για service ,μόλις ξεμπερδεψω με αυτό θα αρχίσω να παίρνω φυσίγγια γιατί έχεις δίκιο. Λίγα λίγα να μην έρθουν όλα μαζεμένα. Εύχομαι να μην δούμε και άλλες ανατιμήσεις, ήδη τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ περισσότερο έχουν πάρει ένα ευρώ πάνω από το καλοκαίρι που είχα αγοράσει.

Όποιος μπορεί και βρίσκει της αρεσκείας του φυσίγγι σε νορμάλ τιμή καλό είναι να το πάρει έχετε δει κάτι να φθηναινει.Μαλλον θα αναιβουν αλλά και να μην αναιβουν δεν πρόκειται να φθηνή νουν .Αυτήν την άποψη έχω.

Αν υπαρχουν τα φυσίγγια που ρίχνεις και μπορείς, φόρτωσε.Εχουμε φτάσει να λέμε τα 7,5€ για 32 γραμμάρια ευκαιρία.

Αν υπαρχουν τα φυσίγγια που ρίχνεις και μπορείς, φόρτωσε.Εχουμε φτάσει να λέμε τα 7,5€ για 32 γραμμάρια ευκαιρία.
Αν και είμαι άνθρωπος την συνήθειας και δεν αλλάζω φυσίγγι που μου κάνει, μου την έχει δώσει που ανέβηκε το φυσίγγι που μου αρέσει των 30 γραμμαρίων στα 7.50 από 6.50. Βλέπω από καλές εταιρίες ( για ελληνικό επώνυμο φυσίγγι μιλάω πάντα) φυσίγγια 30 γρ κάτω από 7 ευρώ αλλά φοβάμαι να αγοράσω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει μην φάω καμία φόλα. Θα πάρω δέκα- δεκαπέντε κουτιά μου φαίνεται και θα τσεκαρω κάθε μήνα μετά την τιμή. Αν πέσει θα πάρω πολλά να έχω για χρόνια. Κακός δεν το έκανα πέρυσι το καλοκαίρι.

Status
Not open for further replies.
Back