Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι γνώμη έχετε για τα J&b light; Μου έδωσε 5 φυσίγγια ένας φίλος για δοκιμή και μου φάνηκαν καλά, κοντά μακριά τα πουλιά ξερά χωρίς αίματα. Αν και με βλέπω για 28ρια του χρόνου
Τα χρησιμοποίησα εφέτος μετά από θετική άποψη φίλου, σε αντικατάσταση του ισπανικού Imperial που δεν βρίσκεις εύκολα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος εφ όλης της ύλης. Καθαρά και μακρινά σκοτώματα και χαμηλή ανάκρουση. Τουλάχιστον με φυσιολογικούς καιρούς (όχι υπερβολική υγρασία και όχι κάτω από 6 βαθμούς). Σε τέτοιες συνθήκες έβαζα άλλο (Sipe) και επομένως δεν ξέρω πως θα συμπεριφερόντουσαν.

Τι γνώμη έχετε για τα J&b light; Μου έδωσε 5 φυσίγγια ένας φίλος για δοκιμή και μου φάνηκαν καλά, κοντά μακριά τα πουλιά ξερά χωρίς αίματα. Αν και με βλέπω για 28ρια του χρόνου
Ένα κουτάκι έριξα Νοέμβρη και ενάμισι κουτάκι εχθές και σήμερα. 6,50€ τότε, 7,20€ τώρα..
Καλό φυσιγγακι δοκιμασμένο σε νο8 με 3* μαμά και Μπριλευ ΛΜ, καλή απόδοση, σε υγρασία αυτές τις μέρες λίγο παραπάνω αίμα, αλλά τις έριχνε.
Πολύ ακριβό πλέον, με κάλυκα φιεμ...δεν είχε τίποτα άλλο το μαγαζάκι στο χωριό, για αυτό τα ξαναπήρα παρόλη την αύξηση.

Εγώ φετος έριξα κατά 95% φυσίγγια του Ρουμελιώτη. Με το 30 δεν τα βρήκαμε παλι οπότε δεν θα ξαναπαρω. Τα csb32 εμένα μου δούλεψαν άψογα σε διάφορες καιρικές συνθηκες. Με αυτά έκανα τα δυο καλύτερα κυνηγια της χρονιας. Ένα πρωινό μετά τα χιονια στα Πολιτικά με 3 βαθμους το πρωι που πήγαν 6 την ώρα που έφυγα και ένα απογευματινό 5 μέρες αργότερα που πήγα με 9 βαθμους και έφυγα με 2. Αυτά που δίνουν ρέστα είναι τα 28άρια πάντως.Και τα κυνηγετικά και αυτά με piston skeet.

Εγώ φετος έριξα κατά 95% φυσίγγια του Ρουμελιώτη. Με το 30 δεν τα βρήκαμε παλι οπότε δεν θα ξαναπαρω. Τα csb32 εμένα μου δούλεψαν άψογα σε διάφορες καιρικές συνθηκες. Με αυτά έκανα τα δυο καλύτερα κυνηγια της χρονιας. Ένα πρωινό μετά τα χιονια στα Πολιτικά με 3 βαθμους το πρωι που πήγαν 6 την ώρα που έφυγα και ένα απογευματινό 5 μέρες αργότερα που πήγα με 9 βαθμους και έφυγα με 2. Αυτά που δίνουν ρέστα είναι τα 28άρια πάντως.Και τα κυνηγετικά και αυτά με piston skeet.
Επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου και τον καλύτερο σκοπευτή, ποιό από τα δύο (csb 32 & 28άρια) θα με συμβούλευες να προτιμήσω και με τι τσοκ τα συνδυάζεις;

Last edited:
Επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου και τον καλύτερο σκοπευτή, ποιό από τα δύο (csb 32 & 28άρια) θα με συμβούλευες να προτιμήσω και με τι τσοκ τα συνδυάζεις;
Τα 32 άρια μόνο στα μπασιματα και τα 28 άρια όλον τον καιρό και μόνο με κάλυκα μαξαμ. Τα τσοκ ανάλογα τον τόπο που κυνηγάς εσύ ξέρεις.

Φυσιγγάρα, τουφεκια και πουλί.
Φέτος στα μπασίματα η υγρασία έφτανε εδώ 95/100% έ@@@@ πολλά φυσίγγια μόνο εγώ με ιδιογωμοση και παιδιά που δούλευαν 33γρ α1 του ρουμελιοτη και του κουτουμανου τα 33 με mb32 κάναμε δουλεια

Πλην μπασιματων και καρτεριων που περνάνε ψηλωμενες και τα 2 με 4*. Το 32αρι λόγω μεγαλύτερου πλήθους σκαγιων μπορεί να συγχωρήσει κάποιο μικρό σκοπευτικο λαθος. Τα 28άρια τα κυνηγετικά είναι πολύ σφιχτα.

Πλην μπασιματων και καρτεριων που περνάνε ψηλωμενες και τα 2 με 4*. Το 32αρι λόγω μεγαλύτερου πλήθους σκαγιων μπορεί να συγχωρήσει κάποιο μικρό σκοπευτικο λαθος. Τα 28άρια τα κυνηγετικά είναι πολύ σφιχτα.
Ok! Ευχαριστώ.

Εμένα ρε παιδιά τι μου φταίει στα 28αρια σκοπευτικά του Ανδρέα και δεν μπορω να στεργιώσω πουλί; Ειναι τα παλιά του 2018 που τα ειχαμε παρει 4.80 αν θυμαστε. Για το 30αρι τι να πω. 2 φυσιγγια ενα πουλί.
Δεν ακουμπάς τα πουλιά με τα 28άρια η έχεις θέματα με την καταβολη?

Δεν ακουμπάς τα πουλιά με τα 28άρια η έχεις θέματα με την καταβολη?
Ενω νομιζω πως το νέφος πάει πανω στο πουλί δεν φαίνεται να τραυματιζεται. Αλλα επειδή εχω και το γνώθι σαυτόν πολύ να πιθανόν να έμεινα και λίγο πισω στην προσκοπευση. Δεν είχα αλλη ευκαιρία να βάλω μιά γεναία προσκοπευση να δω τι γίνεται. Ας είμαστε γεροί.

λοιπον ,nsi classica για τρυγονια εξαιρετικα ,α1 32 γρ λαμπρο πολυ καλο και αμα η τιμη ειναι οπως στην αρχη ειναι καλη ευκαιρια ,ειναι φυσιγγι απο την αρχη μεχρι το τελος και καρτερι και περπατητο.[οχι κατω του μειον].λαμπρο 30 γρ και 32 γρ σταθερη αξια ,το 32 αρι θελει το κρυο του για να δουλεψει καλυτερα.οσκαρ το jk6 και το 33 γρ θελεις και μια κλιτσα για να κοπανας τα ζωντανα.το οσκαρ το 30 αρι το μιξ εξαιρετικο και το 28 αρι του.nsi speed 34gr και congord 33gr κουτουμανος ,diana spain 34gr ,τι να πουμε για αυτα τα φυσιγγια σταθερη αξια και με παγο.νavaro 30 gr πολυ καλο [οχι για μειον].s.kill 32γρ red με γκρανουλαρ παρα πολυ καλα.λαμπρο series 2 28 gr καλο αλλα με λιγο πιο κλειστο τσοκ με φυσιολογικους καιρους .κενταυρος 28γρ πολυ καλο [οχι με μειον]rocket 31gr mix καλο και οικονομικο.ρουμελιωτης . . . . . . . . δεν σχολιαζω.

Status
Not open for further replies.
Back