Άμα δεν σου κάνουν βαλτα σε έναν κουβά με νερό 5-6 μέρες να ενεργοποιηθούν και πούλα τον σε γραφείο τελετών για αφισοκολλησεις.θα τα στείλω στο φίλο μου τον Αλεξ 37 που τα λατρεύει
Άμα δεν σου κάνουν βαλτα σε έναν κουβά με νερό 5-6 μέρες να ενεργοποιηθούν και πούλα τον σε γραφείο τελετών για αφισοκολλησεις.θα τα στείλω στο φίλο μου τον Αλεξ 37 που τα λατρεύει
Οι τιμές σκοτώνουν σίγουρα , προκαλούν εμφράγματα.Τα έχεις δοκιμάσει Αλέξανδρε; Είναι πράγματι τόσο φονικά όσο που είπε ο καταστηματάρχης;
Στο κυνηγι δεν έχω αλλα έχω ριξει ενα 8άρι στο πινακα με ραφαέλο. Νορμάλ ανάκρουση και αρκετά συγκεντρωτικό. Ζ2m ειχε μέσα.Για τα MB light 30gr έχετε κάποια άποψη?
Tordo 30gr...Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Eley???δεν λεειΜου αρέσει που ήθελα να δοκιμάσω τα Eley. Ένα νεφρό το κουτάκι.
Ψάχνω για φυσοκάλαμο.....
Ωραίο φυσίγγι, αλλά θέλει και τη Μπενέλι τουΤώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Ολα τα παλουκια θελουν ειδικο σφηρη.αλιος δεν καρφονουνΩραίο φυσίγγι, αλλά θέλει και τη Μπενέλι του
Μακάρι Κωστή, έτσι όπως το περιγράφεις είναι η άποψη που έχω σχηματίσει για τα hit.Tordo 30gr...
Ειναι ενα αξιολογο φυσιγγι για μενα, που ακομη δουλευει αψογα απο εναρξη ως τελος της σεζον....
Υ.Γ. 1) Κανει κηδείες ΚΑΙ στον παγο...
Υ.Γ. 2) Ακομη πιο αποδοτικα ήταν, οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορίσει με κλείσιμο (8*)...ισως να τα θυμαστε....
Εγώ για τσίχλα τα πορτοκαλί 32γρ ρίχνω....φυσιγγαρα!! Κάτι τα Λάμπρο καφέ σε 4 και 6 νο....τώρα ότι βολεύει τον καθένα.Το έχω πάθει και εγώ αυτό με φυσίγγια του συγχωρεμενου του Στόκα. 32 γραμμάρια ήταν θυμάμαι, δεν τα βρήκα ποτέ μαζί τους και τα έδωσα σε φίλο που τα καταευχαριστηθηκε. Και είχα πει τέτοια μακακία να μην την ξανά κάνω αλλά να σου πω την αλήθεια, ότι φυσίγγι Λάμπρο έχω πάρει ήταν από καλό έως άριστο, γι'αυτό και το κουτουρισα. Στην τελική αν δεν μου κάνουν θα τα στείλω στο φίλο μου τον Αλεξ 37 που τα λατρεύει χαχαχαχα
Το καφέ πολύ ωραίο σε νούμερο 7 που το έριξα, είχα πάρει ένα κουτί έτσι για δοκιμή. Αλλά για τσίχλες σε αυτή την τιμή δύσκολα. Σε τι θηράματα το ρίχνεις σε τόσο χοντρά σκάγια;Εγώ για τσίχλα τα πορτοκαλί 32γρ ρίχνω....φυσιγγαρα!! Κάτι τα Λάμπρο καφέ σε 4 και 6 νο....τώρα ότι βολεύει τον καθένα.
Κι αν δεν είναι Benelli??Ωραίο φυσίγγι, αλλά θέλει και τη Μπενέλι του
Σολινα ποτισματοςΚι αν δεν είναι Benelli??
Και τα Hit σκάρτεψαν; Τώρα που ψάχνουμε για 30άρια της προκοπής τα Ηitάκια δεν παίζουν;;;Μακάρι Κωστή, έτσι όπως το περιγράφεις είναι η άποψη που έχω σχηματίσει για τα hit.
Δηλαδή παν μη Benelli μάνικα;Σολινα ποτισματος
Όχι μια χαρά είναι, από σποντα που λένε δεν τα πήρα. Έτυχε στο μαγαζί που ψωνίζω να τα έχει μόνο σε νούμερο 7 ενώ τα λαμπρό τα είχε και σε 9.Και τα Hit σκάρτεψαν; Τώρα που ψάχνουμε για 30άρια της προκοπής τα Ηitάκια δεν παίζουν;;;
Η τιμή είναι ανάλογη της φονικότητας ... Εγώ θα αγοράσω μόλις φτάσουν δεκάευρω ...Μην τα δούμε και στα 8 € Ηλία μου μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό φοβάμαι.
Μεταξύ Lambro 30 (κίτρινο) και Hit ποιο προτιμάς βλητικά γιατί οικονομικά πια ότι κάτσει.Όχι μια χαρά είναι, από σποντα που λένε δεν τα πήρα. Έτυχε στο μαγαζί που ψωνίζω να τα έχει μόνο σε νούμερο 7 ενώ τα λαμπρό τα είχε και σε 9.