Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μεταξύ Lambro 30 (κίτρινο) και Hit ποιο προτιμάς βλητικά γιατί οικονομικά πια ότι κάτσει.
Τα hit τα ξέρω και τα εμπιστεύομαι, τα λαμπρό 30 γραμμάρια δεν τα έχω ρίξει ποτέ, από τη νέα κυνηγετική περίοδο με το καλό θα έχω άποψη.

Αχ αυτά τα νέα παιδιά... Γεμάτα ζωή και όρεξη για δραστηριότητες. Τι μπάλα...τι μπασκετακι με τους φίλους... Κυνήγι με μπενελι και η χαρά που πλημμυρίζει τα μάτια τους όταν αρπάζουν την κοψοφτερη τσίχλα λίγο πριν τρυπώσει στα βάτα.... Αξία ανεκτίμητη .yel. .yel. .yel. .love.
Διπλή συγκίνηση που αλλού θα ζήσεις!!

Μάγκες οι benelles δεν σκοτώνουν όταν τις χειρίζονται κοινοί θνητοί.
Έχουν κέντρα και θέλουν χέρια.

Τα πιτσιλιστήρια σας και σε άλλη παραλία αχαχαχα

ps
Μην μου πειράζετε τον ντόκτορ ...
Ο ντοκτορ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά! Τα πειράγματα είναι πάντα με αγάπη:)

Το καφέ πολύ ωραίο σε νούμερο 7 που το έριξα, είχα πάρει ένα κουτί έτσι για δοκιμή. Αλλά για τσίχλες σε αυτή την τιμή δύσκολα. Σε τι θηράματα το ρίχνεις σε τόσο χοντρά σκάγια;
Σε no7 το ρίχνω σε μικρά υδρόβια .... 4 &6 για φάσσα και υδρόβια πάλι. Για τσίχλα όντως είναι απαγορευτικό!!! Αλλά αν κάνει χειμωνα σε 6 κ 4 είναι ότι καλύτερο για μεγαλύτερα φτερωτά.

ps
Η γυναίκα και η ντουφεκια πρέπει να έχει περιφέρεια χαχαχαχα

Η τιμή είναι ανάλογη της φονικότητας ... Εγώ θα αγοράσω μόλις φτάσουν δεκάευρω ... :)
Να δεις που τώρα που θα πάνε στο Θεό οι τιμές θα βελτιωθεί η υποκειμενική αξία των φυσιγγίων. Όχι μόνο λόγω της τιμής, αλλά και γιατί θα τα ρίχνουμε με σύνεση και μέτρο, άρα σε εύκολες και βατές βολές με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.
Μερικοί βέβαια αριστερόχειρες ποζεδακηδες θα παραμείνουν καψοφυσεκιδες και 15€ να πάνε τα 32γρ. Ονόματα δε λέμε υπολειψεις δε θίγουμε.

Να δεις που τώρα που θα πάνε στο Θεό οι τιμές θα βελτιωθεί η υποκειμενική αξία των φυσιγγίων. Όχι μόνο λόγω της τιμής, αλλά και γιατί θα τα ρίχνουμε με σύνεση και μέτρο, άρα σε εύκολες και βατές βολές με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.
Μερικοί βέβαια αριστερόχειρες ποζεδακηδες θα παραμείνουν καψοφυσεκιδες και 15€ να πάνε τα 32γρ. Ονόματα δε λέμε υπολειψεις δε θίγουμε.
Ωχ,για ποιον χτυπά η καμπάνα;.think.

Ο καημένος πριν καμία 20ετια πήρε.....oscar αποτυχίας στις τσιχλες.........
Τα φυσιγγια είχαν λουκουμοσκονη μέσα.....

@wingmaster μια χαρά είναι το TORDO 30γρ σε καλό έως μέτριο καιρό.Σε δύσκολο θα έχεις,όντως, κάποια ζωντανά αλλά αν πράξεις αναλόγως θα εξαλειφθούν.
Όπως είπε και @Alex37 πιο πάνω νεκρωνουν τα πάντα γύρω του.....από τα καντήλια που ρίχνεις κατά ριπας. Στα 20 μέτρα φαίνεται να σκάει στον αέρα πέφτει και να τρέχει γύρω από τις ελιές να την πιάνω βουτηγμένη στο αίμα να την μαδαω επί τόπου και να έχει 3 τρύπες στο στήθος. Όχι μόνο μια. Είναι και ακριβά για το Πάσχα ρε γαμωτο.

Όπως είπε και @Alex37 πιο πάνω νεκρωνουν τα πάντα γύρω του.....από τα καντήλια που ρίχνεις κατά ριπας. Στα 20 μέτρα φαίνεται να σκάει στον αέρα πέφτει και να τρέχει γύρω από τις ελιές να την πιάνω βουτηγμένη στο αίμα να την μαδαω επί τόπου και να έχει 3 τρύπες στο στήθος. Όχι μόνο μια. Είναι και ακριβά για το Πάσχα ρε γαμωτο.
Το '16 που τα πηρα πρωτη φορα ήταν πολυ καλά, φέτος τα έριχνε ένας φίλος στα μπασιματα μαζι με τα πορτοκαλι αδελφάκια τους σε ν8 με μια 391 κ είδα ωραιες καταβολές...

Επειδή έχω ακουσει κ έχω δει πολλά, είμαι συγκρατημένος κ δεν πιστευω οτι υπαρχουν καλά κ κακά φυσιγγια, είναι πως θα κάτσει στον καθένα μας...
Ενα φυσιγγι κάνει...μπαμ κ ξερναει σκαγια, από εκει κ περα..........
Υπάρχουν όμως κ τρανταχτά παραδειγματα που λες κάτι γίνεται, αλλα κ παλι χμ.......
Δεν είναι τόσο απλο το θέμα,κ έχει διάφορους παραγοντες......

Το '16 που τα πηρα πρωτη φορα ήταν πολυ καλά, φέτος τα έριχνε ένας φίλος στα μπασιματα μαζι με τα πορτοκαλι αδελφάκια τους σε ν8 με μια 391 κ είδα ωραιες καταβολές...

Επειδή έχω ακουσει κ έχω δει πολλά, είμαι συγκρατημένος κ δεν πιστευω οτι υπαρχουν καλά κ κακά φυσιγγια, είναι πως θα κάτσει στον καθένα μας...
Ενα φυσιγγι κάνει...μπαμ κ ξερναει σκαγια, από εκει κ περα..........
Υπάρχουν όμως κ τρανταχτά παραδειγματα που λες κάτι γίνεται, αλλα κ παλι χμ.......
Δεν είναι τόσο απλο το θέμα,κ έχει διάφορους παραγοντες......
Πουλιά που πέφτουν ζωντανά ξανά και ξανα με τρύπες στο στήθος σε αποστάσεις γελοίες. Αυτό μου αρκεί. Και με το euromix το ίδιο και κάποτε δεν τα αλλαζα με κανένα.

Πουλιά που πέφτουν ζωντανά ξανά και ξανα με τρύπες στο στήθος σε αποστάσεις γελοίες. Αυτό μου αρκεί. Και με το euromix το ίδιο και κάποτε δεν τα αλλαζα με κανένα.
Αν τα έδινες σε άλλο κυνηγό η κ από άλλη περιοχη με διαφορετικoυς καιρους είσαι σίγουρος ότι κ αυτός θα έμενε δυσαρεστημένος?
Αυτό που θελω να πω είναι ότι εσυ καλά κανεις κ τα απορρίπτεις, κ εγώ το ίδιο θα έκανα, αλλά αυτο δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι κακα φυσιγγια........

Last edited:
Αν τα έδινες σε άλλο κυνηγό η κ από άλλη περιοχη με διαφορετικό κλιμα είσαι σίγουρος ότι κ αυτός θα έμενε δυσαρεστημένος?
Αυτό που θελω να πω είναι ότι εσυ καλά κανεις κ τα απορρίπτεις, κ εγώ το ίδιο θα έκανα, αλλά αυτο δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι κακα φυσιγγια........
Τα σκουπίδια του ενος είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντιθετο...

ps
...θα σου στείλω την αστυνομία, πρόσεχε τι λες!;).sarcastic.

girl-wearing-police-hat-holding-water-gun-young-sexy-posing-bikini-isolated-white-background-7...jpg

Τα σκουπίδια του ενος είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντιθετο...
Μα αυτό ακριβώς εννοω!

Ρωτάει ένας για το τάδε φυσιγγι κ του λέει ο άλλος να το παρεις ειναι τρομερό η μην το παρεις είναι μάπα.....
Το σωστό θα ήταν, ΕΓΩ το βρήκα καλό, ΕΓΩ το βρήκα μάπα........

Status
Not open for further replies.
Back