...Θεία της SIPE η Κυρία να υποθέσω?
...Θεία της SIPE η Κυρία να υποθέσω?
Ναι σε magnum εκδοση...Θεία της SIPE η Κυρία να υποθέσω?
Λες να μου καθήσει τόσο καλά; Μακάρι!Τα HIT θα τα παρατήσεις...κατα 90%...
Δεν το έχω ρίξει το Α1 το 32άρι ούτε το λάμπρο σπόρτινγκ.Από μεγαλύτερες γομώσεις το κίτρινο διασποράς, όπως έχω ξαναπεί άλλωστε, βασικό φυσίγγιο του θείου στην μπεκάτσα και το έχω δοκιμάσει κι εγώ με άριστα αποτελέσματα.Και σε μακρινούτσικες αποστάσεις.Και το μπιτούρμπο 36γρ νο6 το έριχνε ο θείος στις φάσσες και μια μέρα που συναντηθήκαμε τυχαία στα μπασίματα μου έδωσε ένα που είχε μήπως περάσει καμία.Δεν πέρασε και έτσι το έφαγε ένας αυτιάς 2,5 κιλά και δεν έκανε κιχ!βαζω και το α132,και απο 28γρ για μενα πολυ καλυτερο το lambro sporting.
Εγώ χρησιμοποιώ τα παραδοσιακά Sipe 32gr και έχω ακριβώς την ίδια εντύπωση. Υποδειγματικά σε κρύο και υγρασία. Αναντικατάστατα για μένα, ίσως εκτός της αντίστοιχης ελληνικής έκδοσης του Λάμπρο.Παιδιά το hit 8 το ρίχνω πολλά χρόνια. Και με τη Β2000 και με το Beretta το πλαγιοκαννο αλλά και με τη Remington το φυσίγγι δεν με δυσαρέστησε ποτέ. Ένα μαλακό φυσίγγι γρήγορο και αποτελεσματικό για τις συνθήκες που κυνηγάω συνήθως. Αν μου καθήσει τόσο καλά και το Λάμπρο 30γρ θα είμαι πολύ τυχερός. Σε κρύο και υγρασία έπαθα πλάκα φέτος με το Λάμπρο που είναι γεμισμένο με sipe στα 32 γραμμάρια. Με το δίκαννο δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχει, αλλά με την επαναληπτική είδα ακαριαιες καταβολές, μέχρι και αλεπού πήρα με 9 άρια σκάγια. Θα το εμπιστευτώ και σε μεγαλύτερα πτερωτά σίγουρα. Μου έδωσε στο κρύο, τη σιγουριά που μου έδινε παλιά το super socol του Τασκωφ.
Σε 30αρι Γιάννη σου προτείνω τα Hit 8 γιατί μου έχουν δουλέψει σε όλα μου τα όπλα, σε συνθήκες όμως όχι ακραίες γιατί εκεί δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα λαμπρό 30 θα τα δω πρώτα ο Θεός με την νέα κυνηγετική περίοδο και θα έχω άποψη. Εισαγόμενα φυσίγγια στα πουλιά δεν ρίχνω, όμως φέτος έριξα μερικά sipe της nsi που τα είχε αγοράσει πριν λίγα χρόνια ο πατέρας μου. Το sipe του Λάμπρο μου φάνηκε πιο " ζωντανό" όχι ότι ήταν δυναμίτης βέβαια.Εγώ χρησιμοποιώ τα παραδοσιακά Sipe 32gr και έχω ακριβώς την ίδια εντύπωση. Υποδειγματικά σε κρύο και υγρασία. Αναντικατάστατα για μένα, ίσως εκτός της αντίστοιχης ελληνικής έκδοσης του Λάμπρο.
Στα 30άρια έχω ένα θεματάκι.
Ναι.. Ότι κ τα express 32 που εδειξε στο βιντεακι για τα Δορκας ο Κοσκινας....το hit 8 ειναι τωρα με aguila??
Πέρα από τα αστεία...Δεν το έχω ρίξει το Α1 το 32άρι ούτε το λάμπρο σπόρτινγκ.Από μεγαλύτερες γομώσεις το κίτρινο διασποράς, όπως έχω ξαναπεί άλλωστε, βασικό φυσίγγιο του θείου στην μπεκάτσα και το έχω δοκιμάσει κι εγώ με άριστα αποτελέσματα.Και σε μακρινούτσικες αποστάσεις.Και το μπιτούρμπο 36γρ νο6 το έριχνε ο θείος στις φάσσες και μια μέρα που συναντηθήκαμε τυχαία στα μπασίματα μου έδωσε ένα που είχε μήπως περάσει καμία.Δεν πέρασε και έτσι το έφαγε ένας αυτιάς 2,5 κιλά και δεν έκανε κιχ!
Τάσο να σου πω τι δεν μου αρέσει με τα Lambro.Ο Ναυπλιωτης έχει εργοστασιαρα με υπερσύγχρονα μηχανήματα κ με οτι αυτο συνεπαγεται για την ασφάλεια του καταναλωτή,...
Σωστό αυτό που λες και δικαιολογημένα...Ακριβώς επειδή έχει εργοστασιάρα, δεν μπορώ να ανοίγω 6 αρι και να είναι 7 άρι.
Κάποια.....Δεύτερο, δεν μπορώ να δοκιμάζω φυσίγγια του και κάποια να είναι σκορποχώρι
Τάσο εγώ δυστυχώς από τα φυσίγγια του στο 16αρι, έχω απογοητευτικές εντυπώσεις... είναι και ένας λόγος που ξεκίνησα να γεμίζω...αυτό όμως είναι η προσωπική μου εμπειρία και μόνο...δε λέει τίποτα...Σωστό αυτό που λες και δικαιολογημένα...
Και ποιος δεν το έχει κάνει κάποτε ακόμα κ στα του εξωτερικού που τα θεωρουμε κ καλυτερα ....
Το θέμα είναι να μην γίνεται επανειλημμένα γιατι τότε σίγουρα κατι....συμβαίνει..........
Κάποια.....
Αυτό για εμενα δεν σημαίνει κατι...
Και είναι πιθανον να το συναντησεις κ στην γκαμα φυσιγγιων άλλου κατασκευαστή....
για τρυγονια θα εχουν γινει πολυ καλα.Ναι.. Ότι κ τα express 32
Κάποτε ορδές κυνηγών δεν άλλαζαν τα lambro για κανένα άλλο φυσίγγι.Κάποια.....
Αυτό για εμενα δεν σημαίνει κατι...
Και είναι πιθανον να το συναντησεις κ στην γκαμα φυσιγγιων άλλου κατασκευαστή....
Αυτο που δεν μου άρεσε εμένα στα tordo 32 το τρύπημα στα καψουλια και κάψιμο του καθρέπτη στο δίκανο.Τα μόνα φυσίγγια που μου το έκαναν.Τάσο να σου πω τι δεν μου αρέσει με τα Lambro.
Ακριβώς επειδή έχει εργοστασιάρα, δεν μπορώ να ανοίγω 6 αρι και να είναι 7 άρι.
Δεύτερο, δεν μπορώ να δοκιμάζω φυσίγγια του και κάποια να είναι σκορποχώρι.
Έχει απόλυτο έλεγχο του τι σκάγια αγοράζει και τι γεμίζει καθώς επίσης και την δυνατότητα μη αποδοχής παραγγελίας πχ σκαγιών εκτός προδιαγραφών σε σκληρότητες και μεγέθη.
Αυτό στα μάτια μου τον κάνει μικρό, όσο μεγάλο εργοστάσιο και αν έχει.
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δύσκολα και χάνεται πανεύκολα.
Τα αφοι Λάμπρου όπως κ τα αλλά ελληνικά μπουρλοτα του τότε είχαν πέραση εκείνες τις εποχές, κ πραγματι ήταν ένα κ ενα για παγωνιες.....Κάποτε ορδές κυνηγών δεν άλλαζαν τα lambro για κανένα άλλο φυσίγγι.
Τώρα ειλικρινά δεν έχω ακούσει ούτε έναν οπαδό.
Μπορεί να κάνω λάθος γιατί δεν κάνω τουλάχιστον δεκαετία υδρόβια και φάσσα αλλά από συζητήσεις αυτό καταλαβαίνω.
Χρειάζεται μεγάλη (αρνητική) προσπάθεια για να το καταφέρεις αυτό.
Σε αυτή την περιπτωση την πληρωνουν οι κατασκευαστες αλλά είναι ευθυνη του καλυκα-καψουλι κ αυτο δεν μπορεί να ελεγχθεί από πριν έτσι ώστε να μην χρησιμοποιείθει..Αυτο που δεν μου άρεσε εμένα στα tordo 32 το τρύπημα στα καψουλια και κάψιμο του καθρέπτη στο δίκανο.Τα μόνα φυσίγγια που μου το έκαναν.
Τάσο έχεις κανένα Λάμπρο σε μεγάλη εκτίμηση να το δοκιμάσω ;;;Τα αφοι Λάμπρου όπως ...
Τάσο δεν ξέρω τι πληροφόρηση έχεις αλλά μου φαίνεται περίεργο να έβγαζε φυσίγγια και να τα διέθετε στην αγορά με απαγορευτικές πιέσεις.Άλλα αφησαν πισω τους κ ζημιές σε όπλα..
Στις μέρες μας κ με την cip να υπάρχει(για όσους θέλουν να έχουν τέτοια πιστοποίηση) δεν γίνεται να ξεπεραστεί το όριο των πιεσεων που έχει οριστεί....
Παλαιότερα μου αρεσαν τα πορτοκαλι tordo , biturbo,καφε, κίτρινο διασπορας...Τάσο έχεις κανένα Λάμπρο σε μεγάλη εκτίμηση να το δοκιμάσω ;;;
Ένα χοντρό και ένα ψιλό.
Απαγορευτικες κ για τα.....τότε δεδομένα δεν ήταν.........Τάσο δεν ξέρω τι πληροφόρηση έχεις αλλά μου φαίνεται περίεργο να έβγαζε φυσίγγια και να τα διέθετε στην αγορά με απαγορευτικές πιέσεις.
Κανονάκι είχε πάντα απ όσο θυμάμαι.
Δεν ξέρω φίλε ... Ρωτάω ...