gvp9000
Banned
ΌχιΣε σχέση με τα 415-420 θα έχει διαφορά; σε προσκοπευση.
Ειδικά αν είναι 350-360
ps
Αν οι πραγματικές ταχύτητες είναι αυτές.
ΌχιΣε σχέση με τα 415-420 θα έχει διαφορά; σε προσκοπευση.
Ειδικά αν είναι 350-360
Πες μου τέτοια να ξεκινήσω δίαιτα ...
Benelli είχες ή απ τα άλλα που σκοτώνουν ;
Ναι τα ήθελα όλα, βέβαια στο τέλος κατέληξα σε δύο σεταπ και ένα βιβλίο άλλα γραμμένα!!!!!Μπορεί να χαλάσεις και 10.000€ αλλά δεν είναι πάντα έτσι εξαρτάται τι κυνηγάς και τι θέλεις να φτιάξεις και πόσο ψάχνεται .Εάν θέλεις να φτιάξεις τα πάντα και να δοκιμάσεις όλες τις Μπαρούτες και όλες τις τάπες και όλα τα καψυλια χεστηκες που εγερνες θα δουλεύεις για την ιδιογομωση.Αν σταθεροποιήσεις κάποια πράγματα και περιοριστείς δεν είναι υπέρογκα αυτά που θες.
Ναι φίλε, έφτιαξα,το ξέρεις, με 31 γραμμάρια έκοβα τα παπιά βρεγμένα και μέσα στο νερό με 7αρακια στα 50+ χωρίς αλεύρι και μπαφερ!!!!!! Διαμπερές δύο τενεκέδες λαδιού και.........ΤΗΝ ΣΊΠΕ 3.50Χ35 και τα μυαλά στα κάγκελα,ελλλλλλλλλααααααααα!!!!!!! Τα ξέρεις........κανα φυσιγγι εφτιαξες της προκοπής...;;;
Αν δεν κόβεις κιόλαςΜην το λες...εκει που θα σε "πουλησει" το εμπορικο φυσιγγι, θα ξεκιναει το φυσιγγι της ιδιογόμωσης....
Στα 3.5 χρόνια της είχα Βασίλη και την 302-300 και την al48 -predator και τελικά όταν πήρα την benelli σταμάτησα να γεμίζω, αυτή πες του @Kostas ContraDosi ότι τα πάει με ραντάρ τα σκάγιαΠες μου τέτοια να ξεκινήσω δίαιτα ...
Benelli είχες ή απ τα άλλα που σκοτώνουν ;
Σωστά τα λες. Η ιδιογομωση είναι πολύ ακριβό χόμπι ειδικά το πρώτο διάστημα που ξεκινας...πρέπει να ξέρεις πότε θα βάλεις μια άνω τελεία και το σημαντικότερο να μην παρασερνεσαι από αυτά που κάνουν αλλοι. Κι εγώ πλήρωσα υλικά για να κάνω δοκιμές που δεν χρειαζόταν να τα πάρω και τα έχω και κάθονται...Αν δεν μας απασχολει το οικονομικο, δεν το συζηταμε!
Ιδιογομωση δαγκωτο!
Απλα για αυτους που δεν ξερουν και τα φανταζονται ολα ιδανικα, πρεπει να πουμε οτι η ιδιογομωση θελει χρημα.
Δεν φτιαχνεις ετσι φυσιγγια...
Θελεις εργαλεια, πληθωρα υλικων για να δοκιμασεις τι σου ταιριαζει, για να πειραματιστεις, κλπ,κλπ,κλπ.....
Και στο τελος, αφου καταφερεις και φτιαξεις το φυσιγγι που σου αρεσει , αν κανεις ¨σουμα¨θα δεις οτι σου βγηκε πανακριβο.
Απλα τα εδωσες σταδιακα και δεν το πολυκαταλαβες...
ΥΓ Ξερω οτι δεν αρεσουν αυτα που λεω, αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
.....κολπα του Γιωργη ηταν αυτα...που δοκιμαζε τη beretta......ΤΗΝ ΣΊΠΕ 3.50×35
Έτσι ένταξη… η ιδιογωμοση είναι ένα πολυ ωραίο χόμπι αλλά πλέον πολυ δαπανηρό εκτός και γεμίζεις με ισπανικά υλικά τα οποίο εγώ δεν κυνηγάω δεν τα βρηκα μαζη τους…τα γραμμάρια που ρίχνω είναι 33/34 κατά 98%.από υδρόβια μεχρει κυχλοκοτσιφα.. οποίος μπορι και βγενει οικονομικά να γεμίζει με χίλια… μόνο για παπια αν δεν αλλάξουν η τιμές στα υλικά από εδώ και πέρα εγώ..Αυτο ακριβως....
3 χρονια τωρα, δεν εχω ξεπερασει τα 10-12 κουτια/σεζον ΣΕ ΟΛΑ τα κυνηγια μου....
(Παπι-μπεκατσα-ορτυκι-μπεκατσινη-τσιχλα)...αν εχεις μετρημενες εξοδους, δεν σου κακοφαινεται...εμενα π.χ οχι ως τωρα, διοτι αν τα υπολογισω βαση της φετηνης σεζον εριξα:
Παπια: 5 φυσίγγια...ζητημα.
Μπεκατσινια: Πες 1 κουτί συνολο...(χοντρικά)
Ορτύκι: 1 κουτί...
Μπεκατσα: Σχεδον 2,5 κουτιά...
(μαζι κ τα κλαμπάνια)...
Τσιχλα καρτερι & περπατητό γυρω στα 5-6 κουτιά....αυτα...
Έτσι είναι…Εγω ειμαι υπερ της ιδιογομωσης γιατι ειναι ενα μερος της ¨ ιεροτελεστειας¨ που λεγεται κυνηγι!
Ομως...δεν μου αρεσει να παραμυθιαζουμε...
Το ιδιογομωτικο φυσιγγι ειναι ακριβο!
Οποιος νομιζει οτι θα ιδιογομωσει φθηνα, ειναι γελασμενος.
Ακομα και για τα πιο ¨ευγενη¨θηραματα τα οποια απαιτουν λιγοτερα φυσιγγια, μπορεις να βρεις το φυσιγγι σου, να αγορασεις ποσοτητα και να ξεμπερδευεις για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Να λεμε αληθειες.
Εγώ ξέρω ότι πέφτουν στεγνά στουπια με πάγο.Πολυ αργά ρε γμτ....
Γτ έτσι?
Επειδή είναι μαλακή τουφέκια μάλλον...
Ξεχνα της ταχύτητες,κυνηγά όπως κυνηγάς και αμέσως θα το βρείς. (Ποιο είναι αυτό το τσιχλοφυσιγγο που κυνηγαγεςμε 420v??)Σε σχέση με τα 415-420 θα έχει διαφορά; σε προσκοπευση.
Ειδικά αν είναι 350-360
Τουλάχιστον ονομαστικές το Α1 Speciale δίνει 415m/s και από ότι βλέπω ισχυει στις δοκιμές του όσα αναγράφει.Ξεχνα της ταχύτητες,κυνηγά όπως κυνηγάς και αμέσως θα το βρείς. (Ποιο είναι αυτό το τσιχλοφυσιγγο που κυνηγαγεςμε 420v??)
Της έβγαλε τόσο ο ταχογραφος?Της είδες?Τουλάχιστον ονομαστικές το Α1 Speciale δίνει 415m/s και από ότι βλέπω ισχυει στις δοκιμές του όσα αναγράφει.
συμφωνώ απόλυταΕγω ειμαι υπερ της ιδιογομωσης γιατι ειναι ενα μερος της ¨ ιεροτελεστειας¨ που λεγεται κυνηγι!
Ομως...δεν μου αρεσει να παραμυθιαζουμε...
Το ιδιογομωτικο φυσιγγι ειναι ακριβο!
Οποιος νομιζει οτι θα ιδιογομωσει φθηνα, ειναι γελασμενος.
Ακομα και για τα πιο ¨ευγενη¨θηραματα τα οποια απαιτουν λιγοτερα φυσιγγια, μπορεις να βρεις το φυσιγγι σου, να αγορασεις ποσοτητα και να ξεμπερδευεις για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Να λεμε αληθειες.
Καλημερα!φίλε Enduras (σαν να θυμάμαι το νικ σου, έγραφες κι αλλού
μην ψαρώνεις με τις αρχικές
δες εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Περί-Ταχυτήτων.3987/post-685870
καλή ανάγνωση