Πολύ φίλος μου! ΧαχαχαχαχαΑυτο δεν είναι τίποτα.Ο άλλος έβαζε Κόνδορα Ν4 γιατί δεν έπεφταν οι ρουφιάνες και κράταγαν σκάγια έλεγε!
Πολύ φίλος μου! ΧαχαχαχαχαΑυτο δεν είναι τίποτα.Ο άλλος έβαζε Κόνδορα Ν4 γιατί δεν έπεφταν οι ρουφιάνες και κράταγαν σκάγια έλεγε!
Δεν έχω brain, έχω διαβάσει όμως τα καλύτερα (MR, TM) και σκέπτομαι να τα δοκιμάσω στη νέα σεζόν. Όχι;;;;Άρα no brain ( ανεγκεφαλο) φουλ τσοκ και οποίο πάρει ο χάρος
Δεν τα έχω δοκιμάσει και γενικά δεν έχω πάθος με τα τσοκακια ΑΛΛΆ όταν αποφασίσω να πάρω ένα τσοκ ** που μου λείπει τέτοιο θα πάρω που είναι και ελληνικό. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω με τα TM, MR ποιο από αυτά αποδίδει ** μόνο από αστέρια καταλαβαίνω εγώ . Να σου δώσω να καταλάβεις τρία τσοκ έχω φουλ, τρία άστρα και τέσσερα και δεν το βρήκα ποτέ επιτακτική ανάγκη να πάρω και κάτι άλλο.Δεν έχω brain, έχω διαβάσει όμως τα καλύτερα (MR, TM) και σκέπτομαι να τα δοκιμάσω στη νέα σεζόν. Όχι;;;;
Το GM3 NSI το συμπαθώ εξαιρετικά.Γνώμες για τα gm3 fast της nsi και c7 perfecta32
Νο 7 σε πόσα γραμμάρια;Το έχω πει εγώ, το 8 δε σκοτώνει! Γι'αυτό βάζω 7 ή 9. Άλλος με κουσουρι σαν το δικό μου υπάρχει;
30 και 32. Μια χαρά σκοτώνει μην το φοβάσαι για κενά επειδή είναι πιο χοντρό σκάγιΝο 7 σε πόσα γραμμάρια;
Δεν το φοβάμαι αλλά δεν μου φαίνεται αναγκαίο να βάλω νο7 σε τσίχλα, άντε σε κανένα καρτεράκι για δενδρότσιχλες να βάλω, που δεν το έχω κάνει...Φέτος μπασίματα μου έδωσε ένας συνάδελφος τόρντο λάμπρο 30γρ σε νο7 και δεν είδα τρελά σκοτώματα...Με τα σιρις2 τα 28γρ νο8 που ήμουν πάθαιναν ηλεκτροσόκ!!30 και 32. Μια χαρά σκοτώνει μην το φοβάσαι για κενά επειδή είναι πιο χοντρό σκάγι
Το φυσίγγι είναι πολύ υποκειμενικό κομμάτι και παίζει ρόλο πολύ και η ψυχολογία του κυνηγού. Εμένα μου έχει κολλήσει ότι με νούμερο 8 δε βλέπω αυτό που θέλω. Τώρα που αγόρασα φυσίγγια κάποια είναι νούμερο 8 αναγκαστικά γιατί δεν είχαν πολλά κουτιά σε 9. Οπότε θέλω δε θέλω θα το δοκιμάσω και γιατί όχι, μακάρι να αναθεωρήσω.Δεν το φοβάμαι αλλά δεν μου φαίνεται αναγκαίο να βάλω νο7 σε τσίχλα, άντε σε κανένα καρτεράκι για δενδρότσιχλες να βάλω, που δεν το έχω κάνει...Φέτος μπασίματα μου έδωσε ένας συνάδελφος τόρντο λάμπρο 30γρ σε νο7 και δεν είδα τρελά σκοτώματα...Με τα σιρις2 τα 28γρ νο8 που ήμουν πάθαιναν ηλεκτροσόκ!!
Βέβαια ό,τι θέλει κάνει ο καθένας έτσι;!
Νο 8,9,10 και με το 28γρ νο9,5 ΡΜ ιταλιας φονικότατο!!!! Τι είχα φτιάξει με αυτό σε περπατητό με 1-3 τις τίναζε!!!Το φυσίγγι είναι πολύ υποκειμενικό κομμάτι και παίζει ρόλο πολύ και η ψυχολογία του κυνηγού. Εμένα μου έχει κολλήσει ότι με νούμερο 8 δε βλέπω αυτό που θέλω. Τώρα που αγόρασα φυσίγγια κάποια είναι νούμερο 8 αναγκαστικά γιατί δεν είχαν πολλά κουτιά σε 9. Οπότε θέλω δε θέλω θα το δοκιμάσω και γιατί όχι, μακάρι να αναθεωρήσω.
Να, ας πούμε νούμερο 10 δεν έχω αγοράσει ποτέ. Όχι γιατί πιστεύω ότι είναι ανεπαρκές, κάθε άλλο! Αλλά προσπαθώ να μην τρώω σκάγια όταν τρώω τα θηράματα και έχω ορίσει ως ψιλοτερο σκάγι το νούμερο 9 σε τσίχλα και ορτύκι.Νο 8,9,10 και με το 28γρ νο9,5 ΡΜ ιταλιας φονικότατο!!!! Τι είχα φτιάξει με αυτό σε περπατητό με 1-3 τις τίναζε!!!
Δεν θα τρως. Έχω εμπειρία στα 10ράκια, αλλά ανοιχτά τσοκ (4* +) και λογικές αποστάσεις (25-30m). Τρία, βία τέσσερα σκάγια θα φάει. Ποτέ δεν το βρήκα στο δόντι. Όλα αυτά για τσιχλοκότσυφα, ιδιαίτερα στις μαύρες.Να, ας πούμε νούμερο 10 δεν έχω αγοράσει ποτέ. Όχι γιατί πιστεύω ότι είναι ανεπαρκές, κάθε άλλο! Αλλά προσπαθώ να μην τρώω σκάγια όταν τρώω τα θηράματα και έχω ορίσει ως ψιλοτερο σκάγι το νούμερο 9 σε τσίχλα και ορτύκι.
Και εγώ ποτέ και έχω ρίξω πολλαααα 34γρν10Δεν θα τρως. Έχω εμπειρία στα 10ράκια, αλλά ανοιχτά τσοκ (4* +) και λογικές αποστάσεις (25-30m). Τρία, βία τέσσερα σκάγια θα φάει. Ποτέ δεν το βρήκα στο δόντι. Όλα αυτά για τσιχλοκότσυφα, ιδιαίτερα στις μαύρες.
Για χειμώνα μια χαρά είναι.Στα μπασιματα όμως θες κάτι πιο ελαφρύ σε 24γρ και στον πάγο 17-18γρ το πολύ.Βασικα με τις τιμές να καλπάζουν του χρόνου θα κυνηγάς με τούβλα και ρεταλια από πλακάκια οπότε...Νο 8,9,10 και με το 28γρ νο9,5 ΡΜ ιταλιας φονικότατο!!!! Τι είχα φτιάξει με αυτό σε περπατητό με 1-3 τις τίναζε!!!
Δεν ιδρώνει το αυτί μας ρε!!! 28 και 24 θα ριχνουμε. Αφού Έτσι κι αλλιώς από εδώ και πέρα τις καθιστες θα βαράμε μονο....Για χειμώνα μια χαρά είναι.Στα μπασιματα όμως θες κάτι πιο ελαφρύ σε 24γρ και στον πάγο 17-18γρ το πολύ.Βασικα με τις τιμές να καλπάζουν του χρόνου θα κυνηγάς με τούβλα και ρεταλια από πλακάκια οπότε...
Ναι.....Δεν έχω brain, έχω διαβάσει όμως τα καλύτερα (MR, TM) και σκέπτομαι να τα δοκιμάσω στη νέα σεζόν. Όχι;;;;
Αυτό που θα σου πω είναι αλήθεια. Εδώ μαγαζί στην Κυψέλη, τώρα μόνο ψαρικά αλλά εξακολουθεί να φτιάχνει μόνο δικά του, δε γέμιζε 8ρια. Μου 'λεγε ότι αν φύγεις από το 9 πήγαινε στο 7, το 8 δεν έχει κανένα νόημα χαχαχ !Να, ας πούμε νούμερο 10 δεν έχω αγοράσει ποτέ. Όχι γιατί πιστεύω ότι είναι ανεπαρκές, κάθε άλλο! Αλλά προσπαθώ να μην τρώω σκάγια όταν τρώω τα θηράματα και έχω ορίσει ως ψιλοτερο σκάγι το νούμερο 9 σε τσίχλα και ορτύκι.
Είμαστε πολλοί!!!!Αυτό που θα σου πω είναι αλήθεια. Εδώ μαγαζί στην Κυψέλη, τώρα μόνο ψαρικά αλλά εξακολουθεί να φτιάχνει μόνο δικά του, δε γέμιζε 8ρια. Μου 'λεγε ότι αν φύγεις από το 9 πήγαινε στο 7, το 8 δεν έχει κανένα νόημα χαχαχ !
....που να κουβαλας παλετα στο καρτερι ρε Αλεξη....σιν τον κοφτη πλακιδίων στην πλατη....ασε...μπερδεμα ρε....Για χειμώνα μια χαρά είναι.Στα μπασιματα όμως θες κάτι πιο ελαφρύ σε 24γρ και στον πάγο 17-18γρ το πολύ.Βασικα με τις τιμές να καλπάζουν του χρόνου θα κυνηγάς με τούβλα και ρεταλια από πλακάκια οπότε...
Και εγώ σαγαπώ βρε, τόσα ρετάλια εξάλλου χαμένα να πάνε;!Για χειμώνα μια χαρά είναι.Στα μπασιματα όμως θες κάτι πιο ελαφρύ σε 24γρ και στον πάγο 17-18γρ το πολύ.Βασικα με τις τιμές να καλπάζουν του χρόνου θα κυνηγάς με τούβλα και ρεταλια από πλακάκια οπότε...