Και όμως 8 νουμ μια φορά πήρα δύο κουτιά και το 1.5 έμεινε στο καρτέρι στη Σωτηρίτσα.Ποτε δε το συμπάθησα σαν νουμ σκαγιου 9αρακι για όλα.Είμαστε πολλοί!!!!
Και όμως 8 νουμ μια φορά πήρα δύο κουτιά και το 1.5 έμεινε στο καρτέρι στη Σωτηρίτσα.Ποτε δε το συμπάθησα σαν νουμ σκαγιου 9αρακι για όλα.Είμαστε πολλοί!!!!
Εγω φετος θα ριξω πιο πολλα Νο10...σε 28gr που εχω στησει με Sipe....Και όμως 8 νουμ μια φορά πήρα δύο κουτιά και το 1.5 έμεινε στο καρτέρι στη Σωτηρίτσα.Ποτε δε το συμπάθησα σαν νουμ σκαγιου 9αρακι για όλα.
Σε κόλλησε κανένας Κωστάκη?Εγω φετος θα ριξω πιο πολλα Νο10
Εχω 1 τσουβαλι ρε...τη να τα κανω...;;;Σε κόλλησε κανένας Κωστάκη?
Φέρτα πάνω να σου δώσω ένα τσουβαλι 8αρια που σκοτώνουν.Εχω 1 τσουβαλι ρε...τη να τα κανω...;;;
Να τα σπείρω....;;;
Να φερω τον κόφτη για τα πλακακια καλυτερα;;;;Φέρτα πάνω
Έχω 3Να φερω τον κόφτη για τα πλακακια καλυτερα;;;;
Έχω 3
Τόσα διαμαντάκια έχουμε εδώ μέσα, που να κοπούν...Οκ...θα φερω διαμαντόδισκους
...ψιτ....μάγκα.....κόψε, γιατι θα βρεξει ΚΑΙ μπάτσες αποψε στου Ζωγράφου....Τόσα διαμαντάκια έχουμε εδώ μέσα, που να κοπούν...
Άμα βρεις την προσκοπευση στα 10αρια κεντανε... Γιατί είναι αισθητά μεγαλύτερη από ότι το 8αρι... Τις κοιμίζει γλυκά κ σε μεγάλες αποστάσεις...Εγω φετος θα ριξω πιο πολλα Νο10...σε 28gr που εχω στησει με Sipe....
Υ.Γ. Φετος στα μπασιματα εντομεταξύ, εμεινα αφονος με τη ζημια που εκανε το No:9.5 στα μπασιματα, με 28gr στη GM3 που εριχνα...υποψιν ομως, 76cm & 71cm και με 1* ή 2* αντίστοιχα....
Ναι, δοκιμασμένα ναι!Άμα βρεις την προσκοπευση στα 10αρια κεντανε... Γιατί είναι αισθητά μεγαλύτερη από ότι το 8αρι... Τις κοιμίζει γλυκά κ σε μεγάλες αποστάσεις...
Αυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε... Όπως και αρκετά άλλα.αχ ωρε παιδια καημένα, ποιός ξέρει πόσα 8αρια έχετε ρίξει που σας τα πάσαραν για 7αρια ή 9αρια....
υ.γ. ένα 8αρι μα τι 8ρι
ελληνικο Φ2,25
ιταλικο Φ2,30
αμερικανικο Φ 2,28
εγγλέζικο Φ 2,21
του μπαρμπα μήτσου Φ ότι υπάρχει εύκαιρο
Και αυτό σωστό. Στα μακρινά καρτέρια π.χ. μπασίματα , απογευματινά με λιακάδα, όταν είχα το δίκαννο έβαζα πάνω 3* και 8άρια και κάτω 4* με 9άρια. Καλά πηγαίναμε.Νο8 πάντα για καρτεράκι και πολλές φορές από ανάγκη στην αρχή πήγαινα και περπατητό με νο8 αφήνοντας τα αγαπημένα νο9.Μια χαρά ήταν το νο8 ειδικά αν σου έβγαιναν και πιο μακριά από ότι τα υπολόγιζες!άρια κάτω
φυσικά και μπορείς να το μάθειςΑυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε... Όπως και αρκετά άλλα.
Ε, δεν μπορείς να το κάνεις κάθε φορά αυτό. Πόσα θα ανοίξεις, όλη τη παρτίδα; Δεν σε σώνει ένα δείγμα. Άστα φίλε, μη σου κάτσει.φυσικά και μπορείς να το μάθεις
ανοίγεις ένα φουσέκι προσεκτικά (μην το σφάξεις)
μετράς την διάμετρο σκαγιων με ένα χάρακα και το ξανακλείνεις
μπφφφφφ......Ε, δεν μπορείς να το κάνεις κάθε φορά αυτό. Πόσα θα ανοίξεις, όλη τη παρτίδα; Δεν σε σώνει ένα δείγμα. Άστα φίλε, μη σου κάτσει.
Έχουμε χίλιους λόγους να χάσουμε τη βολή. Και οι πιο πολλοί από εμάς.