Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το 30αρι το Lambro tordo που δούλεψα σε Νο 8 και Νο 9, στα 2 τελευταία κυνήγια που έκανα σε κοτσύφια κυρίως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, μαλακό με αρκετά σφιχτή ντουφεκιά (ακόμα και με 5*) και καλά σκοτώματα.
Θέλω να δοκιμάσω, κάποια που μου μείνανε και στα μπεκατσίνια να δω πως πάει, για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη...
Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκω στα Γιάννενα:(

παρήγγειλα κάποια κουτιά φυσίγγια για τσίχλα και για κοτσύφια
ενώ ήθελα να μου στείλουνε το
NOBELSPORT SIPE 32gr No:8
μου στείλανε
NOBELSPORT Sipe Fibre 32gr No:8
δεν έχω δουλέψει αυτό το φυσίγγιο με μάλλινη τάπα στο όπλο μου με αυλό 18.6 ακούω γνώμες

Πολυ καλο ειναι και το gm3fast .τησ lampro και σχετικα οικονομικό 6ευρο.
Φιλε ηλια ειναι γεμισμενα σε πρασινο καλυκα με ασημι γραμματα πανω?αν ναι,τα εχω δοκιμασει και ηταν τιμιο φυσιγγακι αλλα το ειχα πληρωσει 6.50

παρήγγειλα κάποια κουτιά φυσίγγια για τσίχλα και για κοτσύφια
ενώ ήθελα να μου στείλουνε το
NOBELSPORT SIPE 32gr No:8
μου στείλανε
NOBELSPORT Sipe Fibre 32gr No:8
δεν έχω δουλέψει αυτό το φυσίγγιο με μάλλινη τάπα στο όπλο μου με αυλό 18.6 ακούω γνώμες
Το φυσίγγι αυτό είναι καινουργιο και δεν υπάρχει σχετική εμπειρία με αυτό και ειδικά με ανοιχτους αυλους. Το κακό σίγουρα είναι ότι αφήνει μολυβδωσεις στην καννη. Μάλλον θα είσαι ο πρώτος που θα μας γράψει για αυτό. Εγώ σε πρώτη φάση θα πρότεινα να σφιξεις λίγο το τσοκ σου αν δεις αστοχιες και ξεπουπουλιασματα.

Τα χαρτινα που γεμιζω παντως, με μαλλινη, και ριγμενα σε αυλο 18.6 δεν αφηνουν μολυβδωσεις, οχι τουλαχιστον περισσοτερες απο τα κλασσικα φυσιγγια. Αυτο που βλεπουμε σαν καταλοιπα, ειναι μιγμα μολυβδωσεων, πλαστικου απο το βυσμα και καταλοιπων πυριτιδας. Στις δοκιμες που εχω κανει, στα 35 μετρα, δεν εχει να ζηλεψει απο καποιο φυσιγγι με πλαστικο βυσμα, απλα εχει πιο ομοιομορφες κατανομες.

Τριτη φορα που προσπαθω να παρω D20 και τρωω πορτα απο τον Κενταυρο. Οσο λεω πως θα προσπαθησω να φτιαξω αυτο το 30αρι Tordo τοσο δε μπορω να βρω D20. .sarcastic.

Ε οχι ρε συ. Ειπαμε. Αλλωστε οι δοκιμες θα ξεκινησουν σε κανα μηνα, λογικα θα εχουμε ως τοτε προσβαση σ'αυτην.

Παντως απο τις 4 που ζητησα, οι 2 ειχαν τελειωσει, και στις αλλες δυο, πηρα το τελευταιο κιλο. Not good :(

Δύο απογευματινα τα αφιερωσα σε δοκιμή του D της Briley στο Beretta 687 18,3. Με φυσιγγια Sipe 32gr n10 απεδωσαν ακαριαια σκοτωματα γύρω στα 15-17 μέτρα. Με CYL ή Skeet πρώτη και D δεύτερη τουφεκιά σε μαύρα εισερχόμενα πουλιά είχα καλό συνδυασμό. Στην αρχή του καρτεριου IC και LM με ν9.
Πρωινό καρτερατο κυνήγι με σ/π 76εκ φουλ /φουλ είχα άριστα αποτελέσματα (-2--+5C) με σπορτινγκ RM 206 28gr n8,5.

Last edited:
εγω παιδες στην τσιχλα δουλευω τα imperial sporting 28γρ ν8 φωβαιρες τουφεκιεςςς και τραβανε και με κρυοοοο,,,επισης τα κυνηγαω και στο ορτυκι ν9,5,,,,,επισης τα ριχνω και στο σκοπευτηριο sporting ειμαι πωλη ευχαριστημενωςςςς και δεν τα αλαζωωωω και η κουτα 250 φυσιγκια μωνο 53 ευρω,,,σας συστηνο να τα δωκιμασετε ανεπηφηλακταααα

σακη τα εριχνα παλια με το baikal κι εχεις δικιο ειναι φοβερο φυσιγγι κι εχει και διαφορα νουμερα γιατι ναι μεν 28 γρ. αλλα ειναι γεμισμενο πιο πολυ κυνηγετικα και οντως δουλευει στο κρυο αυτο το επιβεβαιωνω.το σταματησα γιατι απλα δεν το φερνουνε πια εδω

Στην Θεσσαλονίκη ακούω πολύ για ιμπεριαλ αλλά ακόμα δεν δοκίμασα Και σε πολύ καλές τιμές ββλέπε γκιουλεκας τα έχει και σε προσφορά συνέχεια !! Με ββάζετε στην πρίζα!!

Φίλος τα έχει ρημάξει τα πάπια με τα 32γρά. !!!

Ξέρει κανείς τι πυρίτιδα έχουν !! Γιατί είμαι φαν πρώτα σε gm3 και μετα σε MB !!

Status
Not open for further replies.
Back