ασε το τασο να λεει για συλλεκτικα.αυτα ειναι φωτια και λαυρα.ριχτα αφοβα.μια χαρα ειναιΣημερα ξεθαψα σε ενα παλιο σακιδιο ενα κουτι lampro καφε 9αρι πρεπει να ειναι αγορασμενα κοντα το 2000...φενονται σε καλη κατασταση ,αλλα δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω ποτε , εχουν κατι καφετι πανω στον καλυκα δεν φενεται για οξειδωση , ουτε φουσκομενα τα βλεπω ...δεν ξερω .xm.
Άμα γουστάρει ας μου τα στείλει και του δίνω εγω φυσιγγια φωτιά και λάβρα..ασε το τασο να λεει για συλλεκτικα.
Χα Χα Χα Χα!!αστο τασο.αυτη αλλα μασαγε και οχι δαφνοφυλλα
Χα Χα Χα Χα!!
Με το πονηρό σου ύφος μου θύμισες ενα στιχάκι..
Πανω στις Τροίας τα βουνά που μοιάζουν κ..ομερια καθότανε ο Όμηρος με το καβ..ι στα χέρια..
το βλεπω ν ανοιγουμε κανενα τετοιο topic με ιαμβικους 15συλλαβους γιατι ξερω αρκετα τετοια
Βαλτα για κάνα τρυγονακι, κρίμα είναι να πάνε στην τσίχλα.
Εγω θα ελεγα και για κανενα σαρσελακι.Βαλτα για κάνα τρυγονακι, κρίμα είναι να πάνε στην τσίχλα.
Μα αφού ο φιλος μας δεν ξέρει απο τρυγόνια στα σαρσελια θες να τον στειλης??Εγω θα ελεγα και για κανενα σαρσελακι.
Απο τα πιο καλα φυσιγγια μιας αλλης εποχης. Αν τα ριξεις με δικαννο ομως να ξερεις θα ταρακουνηθεις αρκετα...Σημερα ξεθαψα σε ενα παλιο σακιδιο ενα κουτι lampro καφε 9αρι πρεπει να ειναι αγορασμενα κοντα το 2000...φενονται σε καλη κατασταση ,αλλα δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω ποτε , εχουν κατι καφετι πανω στον καλυκα δεν φενεται για οξειδωση , ουτε φουσκομενα τα βλεπω ...δεν ξερω .xm.
Ξέρεις πόσο καιρό το σκέφτομαι (ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ)άντε άνοιξε το!το βλεπω ν ανοιγουμε κανενα τετοιο topic με ιαμβικους 15συλλαβους γιατι ξερω αρκετα τετοια
Παιδιά μακριά από τα imperial,σπάνε οι κάλυκες και έχουν χαλάσει πολλά όπλα. .Πήρα σήμερα για να δοκιμάσω τα Imperial στα 28 γραμμάρια.
Δεν είχε όμως σε 7,5 και έτσι πήρα οχτάρι...
Θα πρέπει να φέρω από Αθήνα....xm.