Άστα να κάτσουν οι μπαρουτες λίγο θα τα κατεβάσεις από τα 80 μέτρα τέτοιος δολοφόνος που είσαι χαχαχχαΙσχύει φρέσκα εχθές τα γέμισε σήμερα τα πήρα γιατί περιμένει καινούργια υλικά και μου είπε θα ανέβουν οι τιμές
Άστα να κάτσουν οι μπαρουτες λίγο θα τα κατεβάσεις από τα 80 μέτρα τέτοιος δολοφόνος που είσαι χαχαχχαΙσχύει φρέσκα εχθές τα γέμισε σήμερα τα πήρα γιατί περιμένει καινούργια υλικά και μου είπε θα ανέβουν οι τιμές
Χαχαχαχ Κυριακή πρωί θα φύγουν υπολογίζω μισό κουτί από το καθένα εύκολα χαχαχχαΆστα να κάτσουν οι μπαρουτες λίγο θα τα κατεβάσεις από τα 80 μέτρα τέτοιος δολοφόνος που είσαι χαχαχχα
Αν εννοείς για τα wolf όχι δυστυχώς δεν γνωρίζω..Μπάρια ξέρουμε ;
Για καλό κ για κακό έχω καμία 15αρια πακέτα douplex 4x6 τα παλιά.
Έχω ρίξει και από αυτά δεν μου άφησαν όμως καλές εντυπώσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα φυσίγγια της εταιρείαςΓια καλό κ για κακό έχω καμία 15αρια πακέτα douplex 4x6 τα παλιά.
Καλα φυσιγγια
Διασποράς wolf 36 ( ίσως όμως σε προδώσει σε θερμοκρασίες -10 και κάτω σε ξηρό καιρό έτυχε σε εμένα αυτό)Ακούω προτάσεις για ημερήσιο και απόγευματινο. Νούμερο ,γραμμάρια και φυσικά προτάσεις για συγκεκριμένα εμπορικά φυσσιγγια. Θα τα χρειαστούμε σύντομα...
Εγώ θα αναφέρω το Percoso di caccia 36 gr σε 4αρι για ημερήσιο και 5-6 απόγευματινο. Φέτος έχω μόνο θετικές εμπειρίες από το συγκεκριμένο φυσσιγγι
Τι χα;Μπάρια ξέρουμε ;
Καλή θα είναι το κρύο μπόλικο και με διάρκεια και με λίγο χιόνι αύριο βράδυ σίγουρα θα γίνει παιχνίδιΘα δοκιμάσω και τα ΔΥ 38.. Έχω ένα κουτί αλλά όλο αποφεύγω να το χρησιμοποιήσω ..
Δυστυχώς η κακοκαιρία θα είναι light τελικά ...
Έχει τίποτε ρε, κάνετε πουλάκια;;Καλή θα είναι το κρύο μπόλικο και με διάρκεια και με λίγο χιόνι αύριο βράδυ σίγουρα θα γίνει παιχνίδι
Μικρά αρκετά φιου σε καλούς αριθμούς τα πράσινα τα ψάχνουμεΈχει τίποτε ρε, κάνετε πουλάκια;;
Αυτο είναι το καινούργιο σε διάφανο τσίρλι κάλυκα
Γλυκό κυνήγι τα φιου χαχαχχαΜικρά αρκετά φιου σε καλούς αριθμούς τα πράσινα τα ψάχνουμε
Όμορφο θήραμα ειδικά το αρσενικό είναι τρελα χαχαχΓλυκό κυνήγι τα φιου χαχαχχα
Biturbo 38 gr ν 4 , για το βράδυ κ το πρωί κίτρινο ν 7Ακούω προτάσεις για ημερήσιο και απόγευματινο. Νούμερο ,γραμμάρια και φυσικά προτάσεις για συγκεκριμένα εμπορικά φυσσιγγια. Θα τα χρειαστούμε σύντομα...
Εγώ θα αναφέρω το Percoso di caccia 36 gr σε 4αρι για ημερήσιο και 5-6 απόγευματινο. Φέτος έχω μόνο θετικές εμπειρίες από το συγκεκριμένο φυσσιγγι
Τέλη αν γίνεται , τι τιμή τα έδωσε ?Ισχύει φρέσκα εχθές τα γέμισε σήμερα τα πήρα γιατί περιμένει καινούργια υλικά και μου είπε θα ανέβουν οι τιμές
Τα biturbo ήταν φωτιά παλιά.Biturbo 38 gr ν 4 , για το βράδυ κ το πρωί κίτρινο ν 7
12 τα διασποράςΤέλη αν γίνεται , τι τιμή τα έδωσε ?
Να είσαι καλά Τέλη , σ ευχαριστώ , και να τελειώσουν γρήγορα .12 τα διασποράς
Τα άλλα δεν θυμάμαι δεν τα πήρα εγώ μου τα έφεραν σαν δώρο δεν τα πλήρωσα τα συγκεκριμένα χαχαχα
Βασίλη τα 36αρια εχουν μαλακώσει αλλά παραμένουν σχετικά καλά.Τα biturbo ήταν φωτιά παλιά.
Τα χάλασαν ή έχουν τα ίδια εντόσθια ;
Ξέρει κανένας σωθικά ;