Tolis SBE1
Banned
Στο βαλτο εγγυηση ειναι τα αμερικανικα φυσιγγια!!! εκει πως και δεν τους χαλανε τα λοτ αχαχαχα
Είναι ακριβά για να πεις κακία κουβέντα.Στο βαλτο εγγυηση ειναι τα αμερικανικα φυσιγγια!!! εκει πως και δεν τους χαλανε τα λοτ αχαχαχα
Αααααααα οπως και στα φτινα που λεμε ελα μωρε φτινα ειναι τι περιμενεις ενα πραγμαΕίναι ακριβά για να πεις κακία κουβέντα.
Αν δω τις σημειωσεις θα σου πω... Τα καφε κυκλοφορουν και 30 χρονια, μην λεω κ λιγα, σιγουρα θα υπαρχουν αλλαγες στο χρονο.... Τα 38αρια αν θυμαμαι καλα πρωτοκυκλοφορησαν το 2011Τα παλιά καφέ ήταν και αυτά καλά ... σωθικά Άρη ξέρεις σε αυτά ?
Τα άλλαξαν τώρα ?
Εγω κανα δυο φορες που εχουν πεσει στα χερια μου τα εχω βρει με ζ2μ18 και giovaani18 αργότερα, πιο σκληρο το πρωτο, πιο συγκεντρωτικο κ μαλάκο το δευτερο, αλλά εχω χρονια να τα ριξω... Παντως ειχα κανει πολυ καλες τουφεκιες...Άρη αν λες για τα biturbo 38 τα έχω βρει κ στο 1.90 με gt.
Καλημερα Αρη, ανεβηκες καθολου επανω φετος?Αν δω τις σημειωσεις θα σου πω... Τα καφε κυκλοφορουν και 30 χρονια, μην λεω κ λιγα, σιγουρα θα υπαρχουν αλλαγες στο χρονο.... Τα 38αρια αν θυμαμαι καλα πρωτοκυκλοφορησαν το 2011
Εγω κανα δυο φορες που εχουν πεσει στα χερια μου τα εχω βρει με ζ2μ18 και giovaani18 αργότερα, πιο σκληρο το πρωτο, πιο συγκεντρωτικο κ μαλάκο το δευτερο, αλλά εχω χρονια να τα ριξω... Παντως ειχα κανει πολυ καλες τουφεκιες...
Εχω ανεβει ναι, ησυχα πραγματα σε γενικες γραμμεςΚαλημερα Αρη, ανεβηκες καθολου επανω φετος?
Εχω ανεβει ναι, ησυχα πραγματα σε γενικες γραμμες
Ετσι Αρη ειχε ησυχια φετος...Εχω ανεβει ναι, ησυχα πραγματα σε γενικες γραμμες
Με 1187 και Μ2 ... Πολύ καλά σε νορμάλ θερμοκρασίες. Στους -10 δεν τα έχω δοκιμάσει.Καλησπέρα μαγκες ,
Πηρα ενα κουτι απο αυτα τα φυσιγγια , τα εχει δοκιμασει κανεις?
http://www.huntingshoes.gr/fusiggia-kunigiou-jordan-semi-magnum-40gr-no-4-clone.html
Με 1187 και Μ2 ... Πολύ καλά σε νορμάλ θερμοκρασίες. Στους -10 δεν τα έχω δοκιμάσει.
Δεν μπορεί να μην παίξουν και με αυτές τις συνθήκες τα πράσινα,θα το ευχαριστηθεις φίλε.Σε ευχαριστω , αμα βρουμε τιποτα να ριξουμε θα πω και εγω την γνωμη μου
ΈρωταςΚαλησπέρα μαγκες ,
Πηρα ενα κουτι απο αυτα τα φυσιγγια , τα εχει δοκιμασει κανεις?
http://www.huntingshoes.gr/fusiggia-kunigiou-jordan-semi-magnum-40gr-no-4-clone.html
και ομως δεν παιζουν εκτος απο ελαχιστα πρασινα , μικρα φετος παρα πολλα ...Να ηταν πρασινα τι καλα χαχαΔεν μπορεί να μην παίξουν και με αυτές τις συνθήκες τα πράσινα,θα το ευχαριστηθεις φίλε.
Αλλιώς πλάκωσε τα στα μικρά .
Βρηκα το θεμα και οντως υπηρχαν διαφορες ανα χρονιες , ελπιζω να τα δοκιμασω αν και τα πηρα 14 ευρω με επιασαν τον κ...ο χαχαΧωρίς καμία υπερβολή, παιζει να είναι κ το μοναδικό 40αρι που έχω δει να αλλάζει τόσα υλικά........
Έιχα βάλει φωτο κάποτε, όπως κ άλλα μέλη του φόρουμ....
Αν το ψάξετε στην αναζήτηση του φόρουμ θα βρείτε παλιες συζητήσεις....
Και μου είχε κάνει κ εντυπωση, γιατί τα τσιχλοφυσιγγα, έχουν την φήμη.................
Τα σημερινά δεν έχω ιδέα με τι γεμίζονται...........
Θυμάσαι τι υλικά ειχες βρει μέσα Αρι?Έρωτας
Νταξει ρε συ... Για υδρόβια τα θες...Βρηκα το θεμα και οντως υπηρχαν διαφορες ανα χρονιες , ελπιζω να τα δοκιμασω αν και τα πηρα 14 ευρω με επιασαν τον κ...ο χαχα
Εννοω οτι στα περισσοτερα σαιτ το εχουν 12 ευρω ... Γενικα ειπαμε ειναι φαρμακειο ο δικος μου εδω χαχαΘυμάσαι τι υλικά ειχες βρει μέσα Αρι?
Νταξει ρε συ... Για υδρόβια τα θες...
Δεν ξέρω κ ποσο συχνά τα συναντάς η ποσες βολές ρίχνεις αλλά δεν θα πας κ με φθηνοφυσιγγα...
Το θέμα είναι να σου κάτσει κ το φυσίγγι...!
Ασε τασο δεν αλλαζει υλικα τα χρωματα και σχηματα αλλαζει μονο για να μη τον αντιγραφουν οπως βλεπεις ο καλυκας και η αποδωση ειναι ιδια αρε RC σε φαγαμε αχΧαχαχαχαχαΧωρίς καμία υπερβολή, παιζει να είναι κ το μοναδικό 40αρι που έχω δει να αλλάζει τόσα υλικά........
Έιχα βάλει φωτο κάποτε, όπως κ άλλα μέλη του φόρουμ....
Αν το ψάξετε στην αναζήτηση του φόρουμ θα βρείτε παλιες συζητήσεις....
Και μου είχε κάνει κ εντυπωση, γιατί τα τσιχλοφυσιγγα, έχουν την φήμη.................
Τα σημερινά δεν έχω ιδέα με τι γεμίζονται...........
Εχουν πρασινο στα φτερα και αυτα ρεκαι ομως δεν παιζουν εκτος απο ελαχιστα πρασινα , μικρα φετος παρα πολλα ...Να ηταν πρασινα τι καλα χαχα
δυσχρωματοψια εχω ολα ιδια φαινονται σε εμενα χαχαΕχουν πρασινο στα φτερα και αυτα ρε