Dimitris benelli
Banned
Ο παντογνωστης ξέρει τα παντα φίλε , 686 x 2 gr Tεκνα με JiovanniΤα biturbo ήταν φωτιά παλιά.
Τα χάλασαν ή έχουν τα ίδια εντόσθια ;
Ξέρει κανένας σωθικά ;
Last edited:
Ο παντογνωστης ξέρει τα παντα φίλε , 686 x 2 gr Tεκνα με JiovanniΤα biturbo ήταν φωτιά παλιά.
Τα χάλασαν ή έχουν τα ίδια εντόσθια ;
Ξέρει κανένας σωθικά ;
Τις καλυτερες τουφεκιες εχω παρει με Jiovanni...λες να δοκιμασω ενα κουτακι 38αρι?Ο παντογνωστης ξέρει τα παντα φίλε , 686 x 2 gr Tεκνα με Jiovanni
Αλλα λογια να αγαπιομαστε αχαχαψαψΜπάρια ξέρουμε ;
Να δοκιμάσεις...Τις καλυτερες τουφεκιες εχω παρει με Jiovanni...λες να δοκιμασω ενα κουτακι 38αρι?
Τίποτα φίλε μουΝα είσαι καλά Τέλη , σ ευχαριστώ , και να τελειώσουν γρήγορα .
Οπως γουστάρεις Αλεξ, εσυ ρίχνειςΤις καλυτερες τουφεκιες εχω παρει με Jiovanni...λες να δοκιμασω ενα κουτακι 38αρι?
Τα πήραμε ήδη αυτά ... θα σφαχτούν και θα δοκιμαστούν σύντομα σε χαρτίB&P F2 Long Range 36 γραμμάρια επινικελωμένα σκάγια σε κουτί των δέκα νούμερο 3 για ημερήσιο και 5άρι ή 6άρι απογευματινό!
Αυτά τα έριχνα πολύ πριν αρχίσω την ιδιογώμοση και ήταν πολύ καλά!
Άρη γράφω την αλήθεια κ μερικοί πονηριδηδες ειρωνεύονται, τελικά αξίζει να γράφουμε ;;;Να δοκιμάσεις...
Λίγο πριν πρωτοκυκλοφόρησαν τα 38αρια του είχαν πέσει στα χέρια μου μερικά κουτιά για δοκιμή κ παρουσίαση... Τότε επιτρέπονταν τα μολύβδινα στο βάλτο οπότε τα πήρα για δοκιμή στο πεδίο... Είχα πάθει πλάκα με το τί πάθαιναν τα παπιά...αφού θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα σκηνικό που τουφέκαω ένα παπί κ καπνίζει σε πολύ μακρινή απόσταση... Περνάει μια βάρκα τότε, σταματάει κ μου φέρνει το παπί.... Ρε φίλε μου λέει εσύ το τουφεκισες αυτο?? Από εδώ που είσαι? Πώς κάπνισε έτσι ρε φίλε μου λέει, λές κ ήταν 20 μέτρα... Με τί φυσίγγια ρίχνεις?
Η συνταγή ίδια κ τότε, αυτή που λέει ο Δημήτρης με τη διαφορά ότι τα πρώτα είχαν ζ2μ18
Βασίλη καύσιμο στο αμάξι και γύρες!Τα πήραμε ήδη αυτά ... θα σφαχτούν και θα δοκιμαστούν σύντομα σε χαρτί
Τα παπιά που θα βρούμε ... ;;;
Ήταν φωτιά τα θυμάμαι ... τότε δεν ασχολούμασταν με χαρτιά.Να δοκιμάσεις...
Λίγο πριν πρωτοκυκλοφόρησαν τα 38αρια του είχαν πέσει στα χέρια μου μερικά κουτιά για δοκιμή κ παρουσίαση... Τότε επιτρέπονταν τα μολύβδινα στο βάλτο οπότε τα πήρα για δοκιμή στο πεδίο... Είχα πάθει πλάκα με το τί πάθαιναν τα παπιά...αφού θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα σκηνικό που τουφέκαω ένα παπί κ καπνίζει σε πολύ μακρινή απόσταση... Περνάει μια βάρκα τότε, σταματάει κ μου φέρνει το παπί.... Ρε φίλε μου λέει εσύ το τουφεκισες αυτο?? Από εδώ που είσαι? Πώς κάπνισε έτσι ρε φίλε μου λέει, λές κ ήταν 20 μέτρα... Με τί φυσίγγια ρίχνεις?
Η συνταγή ίδια κ τότε, αυτή που λέει ο Δημήτρης με τη διαφορά ότι τα πρώτα είχαν ζ2μ18
Εννοείται αυτό ...Βασίλη καύσιμο στο αμάξι και γύρες!
Μόνο έτσι θα βρεις θηράματα,κανείς δεν πρόκειται να σου πει!
Άρη αν λες για τα biturbo 38 τα έχω βρει κ στο 1.90 με gt.Να δοκιμάσεις...
Το gt τι είναι?grand tourerΆρη αν λες για τα biturbo 38 τα έχω βρει κ στο 1.90 με gt.
GαμάΤοΤο gt τι είναι?grand tourer
Με δουλεύεις ρε Γιανναρα, δεν πειράζειΤο gt τι είναι?grand tourer