Φυσίγγια

• Thread starter Thread starter STB
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ριχνω φυσιγγια του 2000 και του 1990 , και μαλιστα τα εμπιστευουμε σε περδικες ,φασες δεν εχω δει καμια πτωση στην αποδοση τους , τα εχω σε μερος σε ξυλινα ντουλαπια που δεν εχει υγρασια , και δεν τα βλεπει ο ηλιος

ριχνω φυσιγγια του 2000 και του 1990 , και μαλιστα τα εμπιστευουμε σε περδικες ,φασες δεν εχω δει καμια πτωση στην αποδοση τους , τα εχω σε μερος σε ξυλινα ντουλαπια που δεν εχει υγρασια , και δεν τα βλεπει ο ηλιος
και εγω εριξα φυσιγγια του συγχωρεμενου πατερα μου,30 χρονια ιδιογομωση.αλλα εκανε 5 λεπτα να καθαρισει το τοπιο απο την καπνα..λες και εριξα καπνογονο

σε ποσο χρονο χαρη? 5 χρονια ?10?εμενα αρχη ειναι να μην κραταω φυσιγγια στοκ...
λαθος σου , που το κανουν αρκετοι , κατα αρχην τα φυσιγγια που αγοραζεις , πως ξερεις ποτε κατασκευαστηκαν , και ποσο χρονια ειναι στα ραφια , και πες οτι σου λενε φετος οτι τα γεμισαν , τα υλικα ομως που εχουν μεσα κανεις δεν ξερει εαν ειναι φρεσκα , η τα εχουν παρει σε μεγαλη ποσοτητα , και τα εχουν μερικα χρονακια , πριν μερικα χρονια ειχα δει κυνηγο να ριχνει στης τσιχλες γουινζιστερ 6αρια , γιατι λεει τα ειχε δυο χρονια και θα λειξουν , τα φυσιγγια και καινουρια να ειναι εαν τα αφησης στον ηλιο , η στην βροχη , τοτε εκει και μονο χαλαει η αποδοση τους , μην ακους λογια , οπως ελεγαν σε μια εκπομπη , οτι πανω απο 10 χρονια τα φυσιγγια ειναι για τα σκουπιδια

λαθος σου , που το κανουν αρκετοι , κατα αρχην τα φυσιγγια που αγοραζεις , πως ξερεις ποτε κατασκευαστηκαν , και ποσο χρονια ειναι στα ραφια , και πες οτι σου λενε φετος οτι τα γεμισαν , τα υλικα ομως που εχουν μεσα κανεις δεν ξερει εαν ειναι φρεσκα , η τα εχουν παρει σε μεγαλη ποσοτητα , και τα εχουν μερικα χρονακια , πριν μερικα χρονια ειχα δει κυνηγο να ριχνει στης τσιχλες γουινζιστερ 6αρια , γιατι λεει τα ειχε δυο χρονια και θα λειξουν , τα φυσιγγια και καινουρια να ειναι εαν τα αφησης στον ηλιο , η στην βροχη , τοτε εκει και μονο χαλαει η αποδοση τους , μην ακους λογια , οπως ελεγαν σε μια εκπομπη , οτι πανω απο 10 χρονια τα φυσιγγια ειναι για τα σκουπιδια
δικιο εχεις ,αλλα ολοι μας μετραμε απο την στιγμη αποκτησης,και οι εταιρειες δεν συμφερει να στοκαρουν,και οταν μιλαμε για φυσιγγια που αγοραζουμε,μιλαμε για εμπορικα που εχουν κινηση,οχι για καποια εξιδεικευμενα που μπορουν να μεινουν στο ραφι πολυ καιρο..πχ 76βολα

ριξτα και ας ειναι 15 χρονων , εαν ειναι καλο το σεταπ τοτε θα ξυριζουν , εαν δεν ειναι τοτε και μηνων να ειναι το φυσιγγιο τοτε θα ειναι μονο για το πασχα , εκει υπαρχει μπερδεμα , και λαθος συμπερασματα , ριχνουν τζουφιο σεταπ και ειναι καινουρια τα φυσιγγια , και τοτε σκεφτονται , μηπως ειναι παλια και εχουν ληξει

Back