Σπύροεχω μια απορια,παλιωνουν τα φυσιγγια?ποιο ειναι το οριο ζωης τους?και πεφτει η αποδοση τους με το περασμα του καιρου?
θα σου πω οταν βρεθουμε..Σπύρο
Πως εισουν στα είκοσι τη απόδοση είχες
Και τη απόδοση τώρα
Καλά τώρα τα σκαγια πάνε πάνε πάνε αργά και τα βλεπς τσουπ πέφτουν εννοώ στα παλιά φυσίγγιαθα σου πω οταν βρεθουμε..
Ναι Σπύρο! Δεν κάνουν! Δως τα σε μ'ένα Καλά σου λέει ο Χάρης.Σπύρο
Πως εισουν στα είκοσι τη απόδοση είχες
Και τη απόδοση τώρα
σε ποσο χρονο χαρη? 5 χρονια ?10?εμενα αρχη ειναι να μην κραταω φυσιγγια στοκ...Καλά τώρα τα σκαγια πάνε πάνε πάνε αργά και τα βλεπς τσουπ πέφτουν εννοώ στα παλιά φυσίγγια
Εκλασε η μπαρούτι
Είσαι ψυχούλα!Ναι Σπύρο! Δεν κάνουν! Δως τα σε μ'ένα Καλά σου λέει ο Χάρης.
και εγω εριξα φυσιγγια του συγχωρεμενου πατερα μου,30 χρονια ιδιογομωση.αλλα εκανε 5 λεπτα να καθαρισει το τοπιο απο την καπνα..λες και εριξα καπνογονοριχνω φυσιγγια του 2000 και του 1990 , και μαλιστα τα εμπιστευουμε σε περδικες ,φασες δεν εχω δει καμια πτωση στην αποδοση τους , τα εχω σε μερος σε ξυλινα ντουλαπια που δεν εχει υγρασια , και δεν τα βλεπει ο ηλιος
Ούτε εγω κρατάω και όσα είχα παλιά τα έχω σε μια άκρη για ενθύμιοσε ποσο χρονο χαρη? 5 χρονια ?10?εμενα αρχη ειναι να μην κραταω φυσιγγια στοκ...
να τα δοκιμασει για μας..καλοοοοο παιδιιιιιι!!Είσαι ψυχούλα!
Ναι,ναι, μωρέ!!να τα δοκιμασει για μας..καλοοοοο παιδιιιιιι!!
λαθος σου , που το κανουν αρκετοι , κατα αρχην τα φυσιγγια που αγοραζεις , πως ξερεις ποτε κατασκευαστηκαν , και ποσο χρονια ειναι στα ραφια , και πες οτι σου λενε φετος οτι τα γεμισαν , τα υλικα ομως που εχουν μεσα κανεις δεν ξερει εαν ειναι φρεσκα , η τα εχουν παρει σε μεγαλη ποσοτητα , και τα εχουν μερικα χρονακια , πριν μερικα χρονια ειχα δει κυνηγο να ριχνει στης τσιχλες γουινζιστερ 6αρια , γιατι λεει τα ειχε δυο χρονια και θα λειξουν , τα φυσιγγια και καινουρια να ειναι εαν τα αφησης στον ηλιο , η στην βροχη , τοτε εκει και μονο χαλαει η αποδοση τους , μην ακους λογια , οπως ελεγαν σε μια εκπομπη , οτι πανω απο 10 χρονια τα φυσιγγια ειναι για τα σκουπιδιασε ποσο χρονο χαρη? 5 χρονια ?10?εμενα αρχη ειναι να μην κραταω φυσιγγια στοκ...
αφορμη για την ερωτηση μου ηταν αυτη η συζητηση χτες,15 χρονια εχει κλεισει....για καλο και κακο θα εχω και αλλα μαζι μου,μην βαζουμε αντλια αποστραγγισης σκαγιων απο την καννη...Ποτε έκλεισε η πυρκαλ
Το κατάλαβα όταν το έγραψες μπορεί να μην ήμουν εκεί αλλά το μυαλό ήταν εκείαφορμη για την ερωτηση μου ηταν αυτη η συζητηση χτες,15 χρονια εχει κλεισει....
δικιο εχεις ,αλλα ολοι μας μετραμε απο την στιγμη αποκτησης,και οι εταιρειες δεν συμφερει να στοκαρουν,και οταν μιλαμε για φυσιγγια που αγοραζουμε,μιλαμε για εμπορικα που εχουν κινηση,οχι για καποια εξιδεικευμενα που μπορουν να μεινουν στο ραφι πολυ καιρο..πχ 76βολαλαθος σου , που το κανουν αρκετοι , κατα αρχην τα φυσιγγια που αγοραζεις , πως ξερεις ποτε κατασκευαστηκαν , και ποσο χρονια ειναι στα ραφια , και πες οτι σου λενε φετος οτι τα γεμισαν , τα υλικα ομως που εχουν μεσα κανεις δεν ξερει εαν ειναι φρεσκα , η τα εχουν παρει σε μεγαλη ποσοτητα , και τα εχουν μερικα χρονακια , πριν μερικα χρονια ειχα δει κυνηγο να ριχνει στης τσιχλες γουινζιστερ 6αρια , γιατι λεει τα ειχε δυο χρονια και θα λειξουν , τα φυσιγγια και καινουρια να ειναι εαν τα αφησης στον ηλιο , η στην βροχη , τοτε εκει και μονο χαλαει η αποδοση τους , μην ακους λογια , οπως ελεγαν σε μια εκπομπη , οτι πανω απο 10 χρονια τα φυσιγγια ειναι για τα σκουπιδια
Βαλτα μέσα στο άμαξι να στα πετάξω εγώ αγόρι μου! Και θα σε θυμάμαι!Ούτε εγω κρατάω και όσα είχα παλιά τα έχω σε μια άκρη για ενθύμιο