Παντος έδωσα στον μπάρμπα μου κάτι καφε λαμπρο που είχα πάρει το 1990 τους λαγούς τους έχει τ’ανασκελαΒαλτα μέσα στο άμαξι να στα πετάξω εγώ αγόρι μου! Και θα σε θυμάμαι!
Παντος έδωσα στον μπάρμπα μου κάτι καφε λαμπρο που είχα πάρει το 1990 τους λαγούς τους έχει τ’ανασκελαΒαλτα μέσα στο άμαξι να στα πετάξω εγώ αγόρι μου! Και θα σε θυμάμαι!
ρε τι καλοπαιδι ειχαμε και δεν το ειχαμε καταλαβει....προθυμο,εξυπηρετικο....Βαλτα μέσα στο άμαξι να στα πετάξω εγώ αγόρι μου! Και θα σε θυμάμαι!
οι εταιρεις μπορει να μην συμφερει , συμφερει ομως στα καταστηματα να στοκαρουν οταν τα βρουν φτηνα , γιατι φτηνα τα πηραν , και ακριβα τα πουλαν εαν περιμενουν μερικα χρονια να πανε πανω οι τιμεςοι εταιρειες δεν συμφερει να στοκαρουν,
Κάθε χρόνο αποθήκευσης χάνεις 2 άλογα.εχω μια απορια,παλιωνουν τα φυσιγγια?ποιο ειναι το οριο ζωης τους?και πεφτει η αποδοση τους με το περασμα του καιρου?
Κοζανιτικο μυαλό κολοκύθα με νερό!Σπύρο
Πως εισουν στα είκοσι τη απόδοση είχες
Και τη απόδοση τώρα
ωχ αρχισε η ποιησηΚοζανιτικο μυαλό κολοκύθα με νερό!
Έχει συζητηθεί πολλες φορες αυτό το θέμα εδώ στο φορουμ κ γενικά είναι μια απορία αρκετών συναδέλφων..εχω μια απορια,παλιωνουν τα φυσιγγια?ποιο ειναι το οριο ζωης τους?και πεφτει η αποδοση τους με το περασμα του καιρου?
Μια χαρά τα είπες ρε Τάσο...αυτόν τον συμπαθεστατο στο τέλος τι τον έβαλες?Να μας γυρίσει το στομάχι?Έχει συζητηθεί πολλες φορες αυτό το θέμα εδώ στο φορουμ κ γενικά είναι μια απορία αρκετών συναδέλφων..
Η απάντηση είναι όχι...Εν .
Με βασική προϋπόθεση όλα τα χρόνια(οσα κ αν ειναι αυτά) να είναι αποθηκευμένα σωστά, κ κυρίως μακριά από υγρασία....
Αυτο φαίνεται απο την εξωτερική τους εμφάνιση που είναι κ το πρωτο πραγμα που ελέγχουμε....
Αν δεν είναι δικά μας τα φυσίγγια κ έχουμε την υποψία ότι προερχονται απο παλιες ιδιογομωσεις δεν το ρισκάρουμε για κανένα λόγο εκτος κ γνωρίζουμε το άτομο που τα γέμισε κ του έχουμε εμπιστοσύνη...
(Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με την "παλαιοτητα" κ το ίδιο συμβαίνει κ με τα "σημερινά" φυσιγγια ιδιογομωσης)
Το αναφέρω γιατι πολλα από τα "παλια" φυσίγγια που θα θελησουμε να ρίξουμε ενδέχεται να μην είναι δικά μας κ χρειάζονται κάποιες γνώσεις για να καταλάβει κανεις αν το ταδε εμπορικο φυσιγγι δεν έχει ξαναγεμιστεί......
Τα φυσιγγια είναι ότι κ τα όπλα...
Δεν παιζουν ρόλο τα χρόνια αλλά που κ πως φυλλασονται....
Μπορει να αντέξουν δεκαετίες ολόκληρες κ μπορεί κ να καταστραφουν σε συντομο χρονικό διάστημα.......
Γτ ρε?Μια χαρά τα είπες ρε Τάσο...αυτόν τον συμπαθεστατο στο τέλος τι τον έβαλες?Να μας γυρίσει το στομάχι?
Ωχ μη μου λες τέτοια! Έχω αφήσει πολύ πράμα στο χωριό για να έχω όταν κατεβαίνω. Κάτω έχει πολύ υγρασία γενικά, αλλά μέσα στο σπίτι και τη ντουλάπα ελπίζω όχι.Αντιθέτως είχα κάνει το λάθος και είχα αφήσει φυσίγγια στο χωριό στην αποθήκη για να μην τα κουβαλάω αρχές κυνηγιού και κάπου στο Γενάρη που κατέβηκα είχα ζωντανά πουλιά και η κάνη μέσα όλο μπαρούτι... Τα "αδερφάκια" τους που τα είχα Αθήνα, ίδια παρτίδα, δεν είχαν κανένα τέτοιο θέμα.
Απ' τα κουτιά των Lambro, το γράφουν στο πλάιΆμα δεν τον έβαζε πως θα μάθαινες ότι η ιδανική υγρασία είναι 62% ;
Δεν ξέρει να διαβάζει,Απ' τα κουτιά των Lambro, το γράφουν στο πλάι
Βάλε κι έναν συσσωρευτή υγρασίας σε μια ακρουλα!Ωχ μη μου λες τέτοια! Έχω αφήσει πολύ πράμα στο χωριό για να έχω όταν κατεβαίνω. Κάτω έχει πολύ υγρασία γενικά, αλλά μέσα στο σπίτι και τη ντουλάπα ελπίζω όχι.
Ίσως η πιο άχρηστη πληροφορία που μπορείς να βάλεις σε ένα μάθημα για να δικαιολογήσεις το 50αρι.Μιλαει σε κυνηγούς που αποθηκεύουν τα φυσίγγια στο 99% σπίτι τους και όχι σε μια ελεγχόμενη ατμοσφαιρικά αποθήκη.Άμα δεν τον έβαζε πως θα μάθαινες ότι η ιδανική υγρασία είναι 62% ;
Εγώ ποτέ στο αυτοκίνητο για μέρες. Πιστεύω ότι επηρεάζονται από την υγρασία το χειμώνα.Τα φυσιγγια κατα την κυνηγετικη περιοδο τα αφηνετε μεσα στο αυτοκινητο η τα κατεβαζετε μετα το τελος της εξόρμησης;
Πιστευετε οτι εαν μενουν μεσα επηρεαζονται;
Αμα σου πω για αχρηστες πληροφοριες και μαθηματα με προβολη video στο youtube,θα παθεις πλακα!!!Ίσως η πιο άχρηστη πληροφορία που μπορείς να βάλεις σε ένα μάθημα για να δικαιολογήσεις το 50αρι.Μιλαει σε κυνηγούς που αποθηκεύουν τα φυσίγγια στο 99% σπίτι τους και όχι σε μια ελεγχόμενη ατμοσφαιρικά αποθήκη.