gvp9000
Banned
Για μια στιγμή οριακά ήμουν να παραγγείλω μια κούτα και εγώ.Το κατάλαβα όταν το έγραψες μπορεί να μην ήμουν εκεί αλλά το μυαλό ήταν εκεί
Για μια στιγμή οριακά ήμουν να παραγγείλω μια κούτα και εγώ.Το κατάλαβα όταν το έγραψες μπορεί να μην ήμουν εκεί αλλά το μυαλό ήταν εκεί
Ρε τι είσαι εσύ ρεεε...Ναι Σπύρο! Δεν κάνουν! Δως τα σε μ'ένα Καλά σου λέει ο Χάρης.
Δεν βλέπω τσόντες το έχω ξαναπεί.Μια φορά είδα πράγματα live και τράβαγα τα μαλλιά μου.Αμα σου πω για αχρηστες πληροφοριες και μαθηματα με προβολη video στο youtube,θα παθεις πλακα!!!
Γίγαντας είσαι που είδες όλο το βίντεο Λευτέρη.Άμα δεν τον έβαζε πως θα μάθαινες ότι η ιδανική υγρασία είναι 62% ;
Αυτό το : Αυτα και αλλα πολλα,μπορεις να τα μαθεις στην ελληνικη σχολη κυνηγετικης σκοποβολης,σε ενα ειδικο προγραμμα για κυνηγους το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές στο κάθε βίντεο τους που καταντάει σαν τις σπαστικες διαφημίσεις που παίζουν μόνιμα στη τηλεόραση και στο τέλος την έχεις αποστήθιση και τα λες μόνος σου!Γτ ρε?
Αφου αυτα και αλλα πολλα,μπορεις να τα μαθεις στην ελληνικη σχολη κυνηγετικης σκοποβολης,σε ενα ειδικο προγραμμα για κυνηγους!
Θα καθεσαι τωρα να ψαχνεις τα ιντερνετ και τις κουβεντες του καφενειου?
Αφου ολη η γνωση ειναι συσσωρευμενη σε ενα πτυχιο μιας σχολης!
Δεν ρίχνουμε τέτοια κύριε..Απ' τα κουτιά των Lambro, το γράφουν στο πλάι
Δεν είναι το καλύτερο μεγάλη θερμοκρασία αν είναι στον ήλιο.Τα φυσιγγια κατα την κυνηγετικη περιοδο τα αφηνετε μεσα στο αυτοκινητο η τα κατεβαζετε μετα το τελος της εξόρμησης;
Πιστευετε οτι εαν μενουν μεσα επηρεαζονται;
Αν είναι 50 λογικά θα έχει και άλλες πολλές άχρηστες πληροφορίες το μάθημα.Ίσως η πιο άχρηστη πληροφορία που μπορείς να βάλεις σε ένα μάθημα για να δικαιολογήσεις το 50αρι.
Ήθελε ένας φίλος να δοκιμάσουμε κάποια φυσίγγια που τα είχε χρόνια στο αυτοκίνητο, κατασκεύασμενα από πολύ γνωστό κατασκευαστή.Νομίζω πως το αυτοκίνητο είναι από τους πιο ακαταλληλους χώρους παραμονής των φυσιγγίων.
Σου μαθαινεις τις τεχνικες προσκοπευσης μεσω youtubeΑν είναι 50 λογικά θα έχει και άλλες πολλές άχρηστες πληροφορίες το μάθημα.
15 χρόνια δεν είναι πολλά αν φυλάχθηκαν καλά.εχω μια απορια,παλιωνουν τα φυσιγγια?ποιο ειναι το οριο ζωης τους?και πεφτει η αποδοση τους με το περασμα του καιρου?
Και του Ρουμελιώτη το ίδιο...Απ' τα κουτιά των Lambro, το γράφουν στο πλάι
Δεν το είδα, πάτησα τυχαία στη μέση και έπεσα πάνω σε αυτή την αναφορά, είχα δει ένα άλλο παλιότερα και θυμάμαι που με εξέπληξε με τις απόψεις του. Οφείλω και μία συγνώμη σε έναν αυτοφωτο, γιατί τότε νόμιζα πως ήταν το ίδιο πρόσωπο και του απέδωσα άδικα έναν ισχυρισμό, εσύ ξέρεις σε ποιον αναφέρομαι.Γίγαντας είσαι που είδες όλο το βίντεο Λευτέρη.
Σίγουρα θα ήτανε γεμισμένα με μονοβασικη πυρίτιδα και τα πήρατε όταν η θερμοκρασία εντός ηταν μεγάλη, οπότε είχε εξατμιστεί η υγρασία της πυριτιδας. Αν ήταν διβασικη δεν θα είχαν μεγάλη διαφορά, εκτός αν αντίθετα είχαν πάρει υγρασίαΉθελε ένας φίλος να δοκιμάσουμε κάποια φυσίγγια που τα είχε χρόνια στο αυτοκίνητο, κατασκεύασμενα από πολύ γνωστό κατασκευαστή.
Το πιεσόμετρο έγραψε 1450bar!!!
Το ακούσατε?Όσοι έχετε Λάμπρο αφήστε τα στο αυτοκίνητο 5 χρόνια μπας και δείτε αποτελέσματα!Ήθελε ένας φίλος να δοκιμάσουμε κάποια φυσίγγια που τα είχε χρόνια στο αυτοκίνητο, κατασκεύασμενα από πολύ γνωστό κατασκευαστή.
Το πιεσόμετρο έγραψε 1450bar!!!
Την Κυριακή είχα στο σπίτι 36C όταν γύρισα.Τα πετάω δηλαδή?Και του Ρουμελιώτη το ίδιο...
Υγρασία 62%,Θερμοκρασία 29°...
Πακέτο ... Outlander ...Την Κυριακή είχα στο σπίτι 36C όταν γύρισα.Τα πετάω δηλαδή?
Δεν ήταν Λάμπρο.Το ακούσατε?Όσοι έχετε Λάμπρο αφήστε τα στο αυτοκίνητο 5 χρόνια μπας και δείτε αποτελέσματα!
Κ που να αρχισω να συμπληρώνω κι εγω τον @Alex37 να δεις...............θα κλειδωθει το θέμα "επιτοπέος"...ωχ αρχισε η ποιηση