πέσμου σε παρακαλώ αφού τις έχεις ακούς το παραμικρό δηλαδή και το μικρό σπάσιμο του κλαδιού.? πρέπει να στρέψης το αυτή σου προς την κατευθυνση για να ακούσεις βοηθησε με λίγο να καταλάβω..
σε πιάς απόσταση ακούς καλά και μέχρι ποσο μακριά..δηλαδή μέχρι τα 30m ακούγεται και το παραμικρό..? συγγνώμη αν κάνω βλακεία ερώτηση αλλα δεν είναι κάτι που μπορούμε να το δοκιμάσουμε για αυτό ρωτάω
https://www.censdigital.com/
Πρώτα απ όλα να σου δώσω να καταλάβεις σε τι κατάσταση είναι τα αυτιά μου για να έχεις ενα μέτρο σύγκρισης.
Αν υπάρχει έστω ένας ελάχιστος θόρυβος από φασαρία δρόμου και είμαι με ανοιχτό παράθυρο σε κλειστό χώρο,πολλές φόρες χάνω λέξεις απο τον συνομιλητή μου.Μάλιστα μερικές φορές δυσκολεύομαι αρκετά.
Πολλές φορές αντι για κάποιες λέξεις ακουω άλλες .
Μέσα στο αυτοκίνητο ,αν είμαι μπροστά ,δυσκολεύομαι να ακούσω τους πίσω εαν μιλάνε κανονικά.Αν είμαι πίσω ,αντε γειά! Δεν ακουω τους μπροστά ,παρά μόνο αν γυρίσουν το κεφάλι τους πίσω .
Στο αμάξι τελειώνει το υγραέριο ,βαράει το μπάζερ και ακομη και με κλειστά παράθυρα δεν το ακούω καθόλου.Κάτι που δεν συνέβαινε μεχρι πριν 3 χρόνια.Και σου θυμίζω οτι το πρόβλημά μου ήταν μεγάλο απο 25 χρόνια.Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι επιδεινώνεται η κατάσταση όλο και περισσότερο.
Να φανταστείς οτι στα περπατητά ,μου μιλάγανε και δεν τους άκουγα. Τώρα σίγουρα ειναι διαφορετικά.Ασχετα αν μου τα χώνουν καμια φορα γιατι ...."κάνω επανεκίνηση ".
Μάλιστα με τις ωτοασπίδες όταν τις πρωτοπήρα ,άκουσα και το τσιν" απο τσίχλα ,που έχω να το ακούσω πάνω από 15 χρόνια.
Το δεξί αυτί έχει υποστεί τεράστια ζημιά αλλά το χειρότερο είναι οτι τα τελευταία χρόνια επιδεινώθηκε πάρα πολύ πολύ και το αριστερό το οποίο δεν ήταν κι αυτό εντάξει. Και τώρα το πρόβλημα μεγάλωσεαφου χανω τις συχνότητες ομιλίες και σ αυτό.
Πιστεύω να κατάλαβες σε τι κατάσταση είμαι οπότε πάμε παρακάτω.
Το θέμα λοιπόν είναι το εξής. Αν λοιπόν έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα και αγοράσεις τις ωτοασπίδες, ίσως να περίμενες ακουστικά κάτι καλύτερο απ αυτό που θα εισπράξεις.Ομως σκέψου οτι η ζημιά δεν σταματάει. Αντίθετα με τις τουφεκιές επιδεινώνεται ραγδαία.
Αν πάλι έχεις ένα θέμα αλλά είσαι σε μια καλύτερη κατάσταση θα πρέπει να σκεφτείς τι θα γίνει στη συνέχεια .
Για μενα ειναι μονόδρομος. Είναι και το πόσο μεγάλο αλλά τελικά τι μετράει ; κι αυτό το καταλαβαίνεις όταν δεις τα πολύ χειρότερα. Έτσι κι εγώ το κωλοβάραγα 2 χρόνια .Μια σκεφτόμουν το οικονομικά , μια αν αξίζουν κλπ.Τελικά αφού εχασα δυο χρονιές,έκανα οικονομίες ενα χρόνο και τις πήρα τον επόμενο.
Πιστεύω να σε βοήθησα .
Τις έχουν πάρει κι άλλοι απο δω μέσα με μικρότερα προβλήματα απο μένα ίσως ,οπότε ας σου πουν κι αυτοί τη γνώμη τους.
Και κατι τελευταιο.Μπαταρίες συμφερει πάρα πάρα πολύ να παρει κανείς με παραγγελία απο ebay.
Εγω πήρα απο Αγγλία energizer πολλές καρτέλες και τις πήρα κάτω απο 2€ την καρτέλα ,όταν εδώ θέλεις περι τα 5,5€