Παιδιά ψάχνω ηλεκτρονικές οτοασπιδες για το κυνήγι, εσείς που τις χρησιμοποιείται τι θα μου πρωτεινετε, ευχαριστώ
Χαχαχαχα όχι ρε φίλε, μια φορά στην έναρξη ασχολούμαι μαζί τους, να πεις για μπεκάτσες με αυτές είμαι άρρωστοςεσένα δεν σου λέμε , γιατί βαράς όλα τα τρυγόνια και δεν αφήνεις να περάσει τίποτα και για εμάς ..............
Που θα τις βρω,; έχεις κάποιο λινκ; ευχαριστώάντε καλά σε συγχωρώ................
τώρα σοβαρά , για κυνήγι μόνο cens.
ότι άλλο θα σου σπάσει τα νεύρα , είτε γιατί θα ιδρώνεις , είτε γιατί θα μπλέκετε στα κλαδιά είτε γιατί θα βρίσκει στο κοντάκι σε μία ξαφνική και λίγο λάθος επώμιση και θα ακούς ένα " ΝΤΟΥΚ " μέσα στο μυαλό σου και η τουφεκιά θα πηγαίνει στον γάμο.
τα έχω περάσει , και τα έχω πληρώσει.
αν μιλάμε για κυνήγι , μόνο cens , ή κάτι αντίστοιχο , αν μιλάς για σκοπευτήριο και τα σφουγγαράκια είναι μιά χαρά.
Για δοκίμασε εδώΠου θα τις βρω,; έχεις κάποιο λινκ; ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το ήξερα ότι έκλεισε.η max gear έχει κλείσει.
κοίταξε .......... otomed - ΔΟΥΡΑΚΟΣ ΕΠΕ.
Ο Σπύρος Δουράκος είχε την max gear και τώρα έχει τα cens στην otomed .
είναι και ο ίδιος σκοπευτής και κυνηγός.
από τιμούλες να είσαι έτοιμος , μην μου πάθεις και τίποτα ,,,,, 500 € και πάνω......
Εδώ θα τις βρεις θείο.Που θα τις βρω,; έχεις κάποιο λινκ; ευχαριστώ
Τις έχω ένα μήνα.Πολύ ευχαριστημένος.βικ αυτές εχω και ειναι πολυ καλές βρες τις στο e bay
https://www.kalkantzakos.com/Product/5404/silencer,-ilektronika-oto-vusmata-walkers
Και πως θα ακούς αυτά που πρέπει?100 ευρώ οι cens οι απλές. Δεν είναι ηλεκτρονικές.Επικοινωνηστε με τον Δουρακο
Ακούς τα πάντα. Μειώνεται ο υπερβολικός θόρυβος της τουφεκιαςΚαι πως θα ακούς αυτά που πρέπει?
και γιατί να μην βάλει σφουγγαράκια ή τις απλές σιλικόνης?Ακούς τα πάντα. Μειώνεται ο υπερβολικός θόρυβος της τουφεκιας
Εισαι σκοπευτής κ έμπειρος. Τι ερώτηση είναι αυτή;;και γιατί να μην βάλει σφουγγαράκια ή τις απλές σιλικόνης?
Γιατί; Ο Δουράκος κλέφτης θα γίνει;και γιατί να μην βάλει σφουγγαράκια ή τις απλές σιλικόνης?
Πεταμένα λεφτά τζάμπα ρε φίλε τα σφουγγάρια κ οι σιλικόνες οι διαφανές. Όλα τα έχω δοκιμάσει. Δίνεις 100 ε σου φτιάχνει στα αυτιά σου ωτασπιδες στο κουτάκι τους κ ησυχάζειςΓιατί; Ο Δουράκος κλέφτης θα γίνει;
Μεγάλη κουβέντα το σκοπευτής και έμπειρος..(μου ανέβασες το ηθικό)Εισαι σκοπευτής κ έμπειρος. Τι ερώτηση είναι αυτή;;