Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου

Τα παραβολα πος τα κοβουμε υλεκτρονικα??? Που μπενουμε και τη κανουμε?? Μην παο παλη κεπ και τραπεζες να μου πεξουν τα νευρα

Αν εχεις καποιον νεαρο που καταπιανεται με αυτα θα μπειτε εδω https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm

Θα του δωσεις το αφμ σου και τα στοιχεια της ταυτοτητας και θα το πληρωσεις μεσω Ε μπανκινγκ.

Αν εχεις καποιον νεαρο που καταπιανεται με αυτα θα μπειτε εδω https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm

Θα του δωσεις το αφμ σου και τα στοιχεια της ταυτοτητας και θα το πληρωσεις μεσω Ε μπανκινγκ.
Ωρεααα θα το ψαξο να δο μπας και βγαλο ακρη

Καλησπερα ,

Σημερα πηγα να δω τι παιζει για την αδεια αγορας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης . Εκτος του οτι εξω ειχε 190 ατομα για αλλαγη ταυτοτητας , ρε θα μας τρελανουν . Τελος παντων , παω στο γραφειο και ηταν μια ευγενικη Κυρια , της λεω θελω να εκδωσω αδεια αγορας οπλου . Μου απανταει εφερες τα χαρτια? Λεω οχι ηρθα να δω για ραντεβου κτλπ .

Την ενημερωσα πως εκανα ανανεωση και αγορα το 2019 και 2021 . Μου λεει 3 χρονια κρατανε τα χαρτια και της λεω πως δεν θυμαμαι αν ηταν το 2019 που εφερα τους γιατρους .

Μου λεει φερε 4 φωτο και 2 παραβολα να κανουμε την αιτηση και να ανοιξει ο φακελος και σε μια εβδομαδα παρε τηλεφωνο να σου πω αν χρειαζεται να φερεις ξανα τους γιατρους .

Αρα κραταμε οτι τα χαρτια μεχρι στιγμης κρατανε 3 χρονια και οταν υπαρχει ευγενια και ο αλλος κανει την δουλεια του ολα γινονται γρηγορα
Το 2019 δεν υπήρχε η απαίτηση του Ψυχίατρου η αλλαγή έγινε τον Οκτώβριο του 2020 αν το 2021 προσκόμισες χαρτί από ψυχίατρο προφανώς προλαβαίνεις να εκδόσεις χωρίς νέα προσκόμιση

Ωρεααα θα το ψαξο να δο μπας και βγαλο ακρη

Αν δεν εχεις ΚΕΠ κοντα σου και εχεις μαγαζια που πληρωνεις ΔΕΗ ,νερο κτλπ καντους μια ερωτηση αν μπορουν να στο βγαλουν εφοσον δεν βγαλεις ακρη . 3 λεπτα θα κανουν να στο βγαλουν . Παρε αφμ και ταυτοτητα μαζι και εισαι ετοιμος .

Σε εμενα τα εκανα σε ενα μαγαζι που βγαζει φωτο και παραβολα μαζι .

Αλλα μπορεις και στο Ε παραβολο απλα θα χρειαστει να το εκτυπωσεις .Μου ζητησε δυο παραβολα των 2,04 ευρω με τον κωδικο 6025
Δεν χρειάζεται καν εκτύπωση.Πανω στα παραβολα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός.Γραφεις τους αριθμούς των παραβόλων σε ένα χαρτί και πας.Τους αριθμούς θέλουν.Βεβαια να είναι πληρωμένα έτσι...

Δεν χρειάζεται καν εκτύπωση.Πανω στα παραβολα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός.Γραφεις τους αριθμούς των παραβόλων σε ένα χαρτί και πας.Τους αριθμούς θέλουν.Βεβαια να είναι πληρωμένα έτσι...
Μπορείς και αυτό , αλλά νταξει μην τους βάζουμε δύσκολα τους υπαλλήλους χαχαχα . Πάμε έτοιμοι καλύτερα με όλα τα ενδεχόμενα γιατί από ότι κατάλαβα τμήμα με τμήμα είναι διαφορετικά

Τα παραβολα πος τα κοβουμε υλεκτρονικα??? Που μπενουμε και τη κανουμε?? Μην παο παλη κεπ και τραπεζες να μου πεξουν τα νευρα
Εγώ που έχω λογαριασμό στην εθνική τα εκδοσα και τα πλήρωσα μέσα από το web banking τη εθνικής στο κινητό μου, τις ηλεκτρονικές αποδείξεις τις έβαλα σε ένα φλασάκι και τα πήγα στο τμήμα μαζί με τις φωτογραφίες .

Την ενημερωσα πως εκανα ανανεωση και αγορα το 2019 και 2021 . Μου λεει 3 χρονια κρατανε τα χαρτια και της λεω πως δεν θυμαμαι αν ηταν το 2019 που εφερα τους γιατρους .

Σημερα πηρα για να δω αν ισχυουν τα χαρτια και μου ειπε πως δεν ισχυουν γιατι ειναι απο το 2019 , αρα καλα θυμόμουν πως πηγα απο ψυχιατρο και παθολογο το 2019 .

Επισης και το 2011 πηγα σε ψυχίατρο για να μεταβιβασω απο τον πατερα μου σε εμενα το οπλο . Ηταν απο το κεντρο υγειας της περιοχης μου και ολας η γνωμάτευση .

Ευτυχως με 25 ευρω ψυχιατρο και 10 ευρω παθολογο πηρα τα εγγραφα χεχεχε , εν το μεταξυ παιρνω εναν ψυχιατρο και τον ρωταω αν δινει την βεβαιωση . Μου απανταει ναι δινω αλλα αν κρινω κατι μη σωστο θα το αναφερω δεν θα κανω τα στραβα ματια και ειναι 50 ευρω . Ωχ λεω σε κανα "οικολογο" πεσαμε χαχααχαχ Ο τρελος θα με εβγαζε τρελο

Ναι πέρυσι, που ανανέωσα 2 ΑΚΚΟ μαζί, ζητούσαν απλά "φωτοτυπία ταυτότητας". Και δεν το είχα ξανακούσει, πρέπει να είναι "καινούργιο φρούτο" !!! Δηλαδή, πρέπει να αλλάξουμε και ταυτότητα !!! Εγώ την είχα αλλάξει το Μάρτιο του 2008 ... οπότε λογικά δεν ισχύει πια ??? .hair. Νέα Ψηφιακή ταυτότητα δηλαδή. Θέλουμε δεν θέλουμε ... :mad:Προσωπικά δεν έχω θέμα, αλλά βαριέμαι τα τρεχάματα πάλι ...

Attachments

Πρίν ένα χρόνο που πήγαμε στο τμήμα να βγάλει ο μικρός ταυτότητα δεν μπορούσαμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία του επειδή εγώ και η γυναίκα μου είχαμε τις παλιές που ειμασταν μαθητές και έτσι βγάλαμε και οι τρείς καινούργιες.

Στελιο, να υποθεσω οτι δεν υπηρχε και το εβαλαν τωρα?
Ναι και μάλιστα έχει μειωθεί η χρονική ισχύς στα 10 χρόνια και όχι στα 15 !
Ναι πέρυσι, που ανανέωσα 2 ΑΚΚΟ μαζί, ζητούσαν απλά "φωτοτυπία ταυτότητας". Και δεν το είχα ξανακούσει, πρέπει να είναι "καινούργιο φρούτο" !!! Δηλαδή, πρέπει να αλλάξουμε και ταυτότητα !!! Εγώ την είχα αλλάξει το Μάρτιο του 2008 ... οπότε λογικά δεν ισχύει πια ??? .hair. Νέα Ψηφιακή ταυτότητα δηλαδή. Θέλουμε δεν θέλουμε ... :mad:Προσωπικά δεν έχω θέμα, αλλά βαριέμαι τα τρεχάματα πάλι ...
Δυστυχώς θα πρέπει να βγάλεις ταυτότητα κυρίως το πρόβλημα το συναντά κανείς στις τράπεζες.
Μαλιστα...
Οταν ψηφιζουμε, την δεχονται?
Μάλιστα παλιά ειδικά δεχόμασταν μέχρι και τις αλλοιωμένες ταυτότητες απλά με μια υπεύθυνη δήλωση εντός του εκλογικού κέντρου... Τώρα πλέον δε χρειάζεται ούτε ΥΔ και ας είναι ξεσκισμένη χαχαχαχα

Back