Έχει κανείς άποψη για τα aku alterra να αναφέρει εντυπώσεις?
Θέλω όντως να αγοράσω μια σαρακατσανέϊκη κάπα, όποιος έχει κάτι υπόψη του ας μου στείλει ένα ΠΜ. Μέχρι το 2015 έκανα 5-6 εβδομάδες το χρόνο πολιτισμική αποτοξίνωση σε διάφορα μέρη του κόσμου, τώρα ετοιμάζω το καλύβι μου κοντά στον Χελμό - και εκεί κάνει λίγο κρύο, ακόμα και το καλοκαίρι. Και σύντομα ελπίζω να "αράξω" στό βουνό για πάντα.Που να την βρεις πλέον αυτή την κάπα φίλε thedoorz. Σκληρό και βαρύ ντύμα, αλλά κυριολεκτικά δεν περνάει τίποτα μέσα, εκτεθειμένο στην βροχή και στον αέρα όσο θες. Το λεγόμενο τραγόμαλλο ή τραγότσαλο. Οι τσοπάνηδες την χρησιμοποιούσαν και κατάχαμα χωρίς κανένα θέμα υγρασίας.
Σαμαρίνα να ρωτήσειςΘέλω όντως να αγοράσω μια σαρακατσανέϊκη κάπα, όποιος έχει κάτι υπόψη του ας μου στείλει ένα ΠΜ. Μέχρι το 2015 έκανα 5-6 εβδομάδες το χρόνο πολιτισμική αποτοξίνωση σε διάφορα μέρη του κόσμου, τώρα ετοιμάζω το καλύβι μου κοντά στον Χελμό - και εκεί κάνει λίγο κρύο, ακόμα και το καλοκαίρι. Και σύντομα ελπίζω να "αράξω" στό βουνό για πάντα.
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Σαμαρίνα να ρωτήσεις
Παρακαλώ τιποτα , εύχομαι να κανείς πραγματικότητα το όνειρο σου.Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!
Το λιγότερο που θα κάνω είναι να ανεβάσω φωτο!Παρακαλώ τιποτα , εύχομαι να κανείς πραγματικότητα το όνειρο σου.
Ειναι πολυ βαρια δεν κανει για κυνηγι περπατητοΘέλω όντως να αγοράσω μια σαρακατσανέϊκη κάπα, όποιος έχει κάτι υπόψη του ας μου στείλει ένα ΠΜ. Μέχρι το 2015 έκανα 5-6 εβδομάδες το χρόνο πολιτισμική αποτοξίνωση σε διάφορα μέρη του κόσμου, τώρα ετοιμάζω το καλύβι μου κοντά στον Χελμό - και εκεί κάνει λίγο κρύο, ακόμα και το καλοκαίρι. Και σύντομα ελπίζω να "αράξω" στό βουνό για πάντα.
Την θέλω μόνο γιά άραγμα στις ραχούλες και βολτες στα βουνά (με το δίκαννο) μαζί με φίλους που κυνηγάνε τ'άστρα.Ειναι πολυ βαρια δεν κανει για κυνηγι περπατητο
Εγω εχω και πραγματικα δεν περναει τιποτα, νομιζω οτι φτιαχνει καποιος παππους στην Καλαματα,Θα ρωτησω ενα φιλο που πηγε τον βρηκε και του εφτιαξε Απο οτι θυμαμε αργησε να την φτιαξει ,Την θέλω μόνο γιά άραγμα στις ραχούλες και βολτες στα βουνά (με το δίκαννο) μαζί με φίλους που κυνηγάνε τ'άστρα.
Τίμιο παπούτσι....τρεις σεζόν το έχω.... δεν πήρε νερά αλλά φέτος άρχισε να γλιστράει επικίνδυνα σε βρεγμένα βράχια.... αλλά θα το ξαναεπαιρνα με κλειστά μάτια. Καλοφορετα και να τα ευχαριστηθεις
ΣωσταΚαλοριζικα φιλε να τα λιώσεις και να τα ευχαριστηθείς. Τα zenith 2 είναι σωστά? Έχει άποψη κάνεις για τα aku alterra nbk gtx???