Άρβυλα ( Αγορά )

Ακριβως. Ειναι ενα χαμηλο μποτακι απο φυσικο καουτσουκ με κορδονια για καλυτερη εφαρμογή και τραχτεροτη σολα. Απορω γιατι πηρα αρβυλα και οχι αρβυλογαλοτσα. Αν πατήσεις στο google θα σου βγαλει να δεις. Εχει γαλλικές που ειναι ομως ποιο ακριβές και βαλακανικες δηλαδη πιο οικονομικες.
Δεν εχω φορεσει ποτε αλλα φανταζομαι πως θα είναι τελειως αδιαβροχες.
.xm.Αδιαβροχες θα είναι... απο εφαρμογή στο πόδι και άνεση στο πολυωρο περπατημα πως θα είναι?

.xm.Αδιαβροχες θα είναι... απο εφαρμογή στο πόδι και άνεση στο πολυωρο περπατημα πως θα είναι?
Αυτο δεν το γνωριζω. Αν κανω μια υποθεση, μπορω να πω αρκετα καλη μιας και το φυσικο καουτσουκ εφαρμόζει καλυτερα στο ποδι και οτι για να τις προτιμουν οι ψαραδες για μια πολυωτη δραστηριοτητα κατι θα ξέρουν. Ισως να σφαλω όμως .xm.

http://www.survival.gr/arvyla_aku_conero_nbk_gtx_8786-p-1379.html
Τελικα αγορασα τα παραπανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Τα Planika δεν μπορεσα να τα βρω για να τα προβαρω,επρεπε να γινει παραγγελια.

Καλή επιλογήΓιώργο. Σου έχομαι να τα ευχαριστηθείς αν και ειμαι σίγουρος.
Εγω πάντως σ αυτή την εταιρεια εχω βρει την καλυτερη εφρμογή στο πόδι μου.

Καλή επιλογήΓιώργο. Σου έχομαι να τα ευχαριστηθείς αν και ειμαι σίγουρος.
Εγω πάντως σ αυτή την εταιρεια εχω βρει την καλυτερη εφρμογή στο πόδι μου.
Ετσι νομιζω και εγω,μοιαζει αξιοπιστο παπουτσι και με καλες εφαρμογες,ειδωμεν.Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.:)

Έχω τρομερό πρόβλημα με τα άρβυλα.
Δεν βρίσκω στο νούμερο μου.(49 - 50 .buy buy.)
Θα μου πεις κάτσε ρε μεγάλε που να βρούμε τέτοια βατραχοπέδιλα.:D
Σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης μου είπαν ότι πολύ πιθανό να βγάζει η Lowa σε δύο μοντέλα.(Θα το μάθω από εβδομάδα)
Τι λέει αυτή η εταιρία;
Και γενικά έχει πάρει το αυτί σας κάπου που να έχει τέτοια νούμερα;

Σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης μου είπαν ότι πολύ πιθανό να βγάζει η Lowa σε δύο μοντέλα.(Θα το μάθω από εβδομάδα)
Τι λέει αυτή η εταιρία;

Η LOWA εχει σιγουρα 4/6 μοντελα σε νουμερο 14 με 15 που θελεις εσυ. Πολυ καλη εταιρεια με μεγαλες πωλησεις κεντρικη Ευρωπη. Επισης ολοι οι Αμερικανοι online οπως cabelas, basspro κλπ. Το online shopping θα σου δωσει και πολλες επιλογες αλλα και το ρισκο της μη δοκιμης.

Αυτό φοβάμαι και εγώ Παύλο....
Αν τα βρεις σε μαγαζί, δοκιμάζεις εκεί και παραγγέλνεις από νετ, αλλιώς ίσως μπορείς και με επικονωνία με την εταιρεία για να σου πουν ακριβείς διαστάσεις, ώστε να δεις αν σου κάνουν

Τι λέει αυτή η εταιρία;
Γιώργο το θέμα της ποιότητας μην σε απασχολεί καθόλου.Κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Εχω ένα ζευγάρι το οποίο το πήρα σε προσφορά .Τιο θέμα του νούμερου ειναι αυτό που πρεπει να σε προβληματίσει και η αγορά χωρίς δοκιμή.
Θα το ψάξω κι εδώ στην Αθηνα μήπως και βρω τίποτα και θα σου πω.

H εμπειρια μου με παραγγελιες παπουτσιων απο Αμερικη ειναι πολυ καλη. Οι online πωλητες εχουν sizing chart που εκτος του μηκους δηλ του νουμερου παπουτσιου εχεις επιλογη και στο φαρδος (πλατυ/στενο). Για το νουμερο μπορεις ο ιδιος να αποτυπωσεις την πατουσα σου σε χαρτι να μετρησεις την μεγαλυτερη αποσταση, να δεις σε τι νουμερο αντιστοιχει.

http://www.cabelas.com/assets/product_files/pdf/mens_universal_shoesize.pdf

Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... :D Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...

H πρωτη εντυπωση απο τα Aku ειναι αρκετα καλη... Η πρωινες υγρασιες που κανουν μουσκεμα τα χορταρια δεν το επηρεαζουν καθολου, οπως επισης κ δεν ζεσταινεται κ το ποδι παρα τις υψηλες θερμοκρασιες... Ηθελαν μια-δυο μερες να ¨ανοιξουν¨λιγο αλλα πλεον δεν καταλαβαινεις οτι τα φορας... Ετυχε σε δυο κυνηγια να μεινουν στο ποδι μου σχεδον 10-15 ωρες...

H πρωτη εντυπωση απο τα Aku ειναι αρκετα καλη... Η πρωινες υγρασιες που κανουν μουσκεμα τα χορταρια δεν το επηρεαζουν καθολου, οπως επισης κ δεν ζεσταινεται κ το ποδι παρα τις υψηλες θερμοκρασιες... Ηθελαν μια-δυο μερες να ¨ανοιξουν¨λιγο αλλα πλεον δεν καταλαβαινεις οτι τα φορας... Ετυχε σε δυο κυνηγια να μεινουν στο ποδι μου σχεδον 10-15 ωρες...
Είναι δώρο με αγάπη, γιαυτό βγήκαν καλά....love..my man..well done.

dolomite aprica gtx
2ο ζευγάρι σε 1μιση χρόνο μιας και το πήρα 100 ευρώ αγοράστηκε προχθές
το 1ο ζευγάρι φοριέται καθημερινά εδώ και 6 μήνες στην δουλειά και δέχεται πολλά λίτρα νερό με τα ποτίσματα 2 φορές την ημέρα χωρίς ίχνος υγρασίας
σταθερό αγκαλιάζει τον αστράγαλο,ζεστό με πολιτική κάλτσα έβγαλα το - 10 C στην Κόνιτσα πέρυσι άριστο στο περπάτημα για μένα που είμαι υπέρβαρος και πολύ ατσούμπαλος
αγοράστηκε μαζί με τα κλασσικά aku και τα φορούσα εναλλάξ σε κυνήγι πρόπερσι,είχαν την ίδια συντήρηση αλοιφής και αδιαβροχοποίησης αλλά τα aku κόπηκαν πάνω στον χρόνο και είναι πεταμένα κάπου στην αποθήκη

http://discoveriesshop.com/images/dolomite-aprica-gtx.jpg

Αρι τα εχω δυο χρόνια και οταν τα αγόρασα είχα επιφυλάξεις.Τα έχω φορέσει συνεχόμενα 15 μέρες απο τις 6 το πρωί εως τις 6 το βράδυ.Με βροχή ,με χορτάρια βρεγμένα και υγρασίες,δεν καταλαβαίνουν τιποτα.Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο απο την στεγανώτητα αλλά και τον αερισμό που έχει το πόδι.Δεν ιδρώνει με τίποτα.Οσδο για την εφαρμογή στο πόδι τα ξαναείπαμε.Τέλεια.
Και μια που ο Γιώργος ρωτούσε για τα LOWA έχω το TAHOE αυτής της εταιρείας.Εντάξει , είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά αλλά με σκληρή σόλα.

dolomite aprica gtx
2ο ζευγάρι σε 1μιση χρόνο μιας και το πήρα 100 ευρώ αγοράστηκε προχθές
το 1ο ζευγάρι φοριέται καθημερινά εδώ και 6 μήνες στην δουλειά και δέχεται πολλά λίτρα νερό με τα ποτίσματα 2 φορές την ημέρα χωρίς ίχνος υγρασίας
σταθερό αγκαλιάζει τον αστράγαλο,ζεστό με πολιτική κάλτσα έβγαλα το - 10 C στην Κόνιτσα πέρυσι άριστο στο περπάτημα για μένα που είμαι υπέρβαρος και πολύ ατσούμπαλος
αγοράστηκε μαζί με τα κλασσικά aku και τα φορούσα εναλλάξ σε κυνήγι πρόπερσι,είχαν την ίδια συντήρηση αλοιφής και αδιαβροχοποίησης αλλά τα aku κόπηκαν πάνω στον χρόνο και είναι πεταμένα κάπου στην αποθήκη

http://discoveriesshop.com/images/dolomite-aprica-gtx.jpg

Αρι τα εχω δυο χρόνια και οταν τα αγόρασα είχα επιφυλάξεις.Τα έχω φορέσει συνεχόμενα 15 μέρες απο τις 6 το πρωί εως τις 6 το βράδυ.Με βροχή ,με χορτάρια βρεγμένα και υγρασίες,δεν καταλαβαίνουν τιποτα.Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο απο την στεγανώτητα αλλά και τον αερισμό που έχει το πόδι.Δεν ιδρώνει με τίποτα.Οσδο για την εφαρμογή στο πόδι τα ξαναείπαμε.Τέλεια.
Και μια που ο Γιώργος ρωτούσε για τα LOWA έχω το TAHOE αυτής της εταιρείας.Εντάξει , είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά αλλά με σκληρή σόλα.

Άρη και Δημήτρη για τα AKU και Μάκη για τα DOLOMITE ποιες οι εντυπώσεις σας για τα παπούτσια όταν πατάς πάνω σε βρεγμένη πέτρα; Είχα παλιότερα AKU και ήμουν υπερευχαριστημένος με εξαίρεση τη γλίστρα σε βρεγμένη πέτρα...

Άρη και Δημήτρη για τα AKU και Μάκη για τα DOLOMITE ποιες οι εντυπώσεις σας για τα παπούτσια όταν πατάς πάνω σε βρεγμένη πέτρα; Είχα παλιότερα AKU και ήμουν υπερευχαριστημένος με εξαίρεση τη γλίστρα σε βρεγμένη πέτρα...

Αναλόγως την σόλα Χρήστο.Μπορεί όλα να έχουν σόλα vibram αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ολες ίδιες.Άλλες πιο μαλακές και άλλες πιο σκληρές.

Αναλόγως την σόλα Χρήστο.Μπορεί όλα να έχουν σόλα vibram αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ολες ίδιες.Άλλες πιο μαλακές και άλλες πιο σκληρές.
Εγώ εκείνα που είχα δεν είχαν σόλα vibram. Η δικιά σου πως είναι σε βρεγμένη πέτρα;

Back