μεχρι να μπει η βερα τασο.μετα αρχιζουν τα δυσκολα
μεχρι να μπει η βερα τασο.μετα αρχιζουν τα δυσκολα
Δεν υπαρχουν κ πολλες εναλλακτικες Τασο, το κυνηγι ειναι τροπος ζωης για μενα... Γενικα ομως το υποστηριζει...Η κοπέλα σου από ότι φαίνεται εγκρίνει αυτό το χομπυ..
Άρη καλοφόρετα με πολλά χιλιόμετρα στα κυνήγια!Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...
Μεγιές φίλε...Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...
Ευχαριστω παιδια, Μανο δεν υπαρχει ειδικος τροπος εκπαιιδευσης( υπαρχει αλλα θα στον πω απο κοντα να μην ακουνε τα γεροντοπλακιρα της παρεας... ) , απλα ειμαστε καιρο μαζι, εχει μαθει τα "ελαττωματα" μου κ τι με ευχαριστει περισσοτερο κ προσανατολιζεται σε αυτα... Μεχρι κ 3ιντσα Remington 60βολα με μπαφερ για χηνες μου εχει παρει...
Πανουστο ο περιεργος παραλιγο να μας πνιξει στο φαγητο με τη δηλωση του οτι θελει κ περδικα... Μια καμερα επρεπε να ειχα να δεις την εκφραση του προσωπου μας....buy buy. Ακου μπουλουκο...
Αυτο πως προκυπτει??? .xm.Άρη σίγουρα είναι και καλή μαγείρισσα!
Παντως ειναι μεγαλη υποθεση το ετερον ημιση να σε στηριζει στις επιλογες που εχεις κανει και να μην προσπαθει να στις αλλαξει.
Η οικογενεια οπως και το κυνηγι θελει αγαπη και εναν ακομα να σε συντροφευει στα καλα, αλλα και στα δυσκολα.
Αυτο πως προκυπτει??? .xm.
Με γεια Αρι!Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...