Άρβυλα ( Αγορά )

Τα ξεπλένω καλά, τα στεγνώνω σε σκιά και τα περνάω με σπρέυ από λάδι φώκιας.
Μηπως τους κανεις κ μαλαξεις με υματικο νερο τρεις φορες την εβδομαδα? .yelling.
Κ εγω αυτα που προτεινει ο Ζολω εχω σταμπαρει για την επομενη χρονια για να ειμαι ειλικρινης... Να δω τι θα πρωτοπαρω βεβαια στο τελος... .buy buy.

Απο το 2001 εως το 2007 τα ειχα. Κυνηγι, αγροτικες εργασιες, τα παντα. Περιποιηση μηδεν. Στο τελος εσπασαν στην ενωση της σολας, αλλα αν βλεπατε το πως γυριζαν σπιτι μετα απο συλλογη σαλιγκαριων πχ, ή κυνηγι σε μερος με λασπες και αχυρα, και το πως εβγαιναν οι λασπες μετα, θα απορουσατε.

Απο το 2001 εως το 2007 τα ειχα. Κυνηγι, αγροτικες εργασιες, τα παντα. Περιποιηση μηδεν. Στο τελος εσπασαν στην ενωση της σολας, αλλα αν βλεπατε το πως γυριζαν σπιτι μετα απο συλλογη σαλιγκαριων πχ, ή κυνηγι σε μερος με λασπες και αχυρα, και το πως εβγαιναν οι λασπες μετα, θα απορουσατε.
εση να πειγενεις για χοχλιους σε αχερα και το μονο που θα τροε θα ειναι αχερα.sarcastic..sarcastic.
αντε καμια μερα αποκορονα σε πετρα και ασπαλαθο και θα δεις νοστημια...eat.

Aχερα εχει και στο Ακρωτηρι, εχει και πετρες και ασπαλαθους δοξα τω θεω μπολικους.
Πλακα πλακα, καιρο εχω να παω για χοχλιους.

Παιδιά καλησπέρα.Είμαι νέος στο FORUM.Έχει κανείς άποψη για τα άρβυλα planika;Πιο συγκεκριμένα για τα PLANIKA MANGART MEN AVS AIR TEX.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε, προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά έχω δει στο cabelas μποτακια από την meidl φτιαγμένα όχι στην Γερμανία αλλά στη Τσεχία όπου νομίζω κατασκευάζονται και τα PLANIKA μπορεί να υπάρχει κάποια συνεργασία μεταξύ τους, πάντως φαίνονται πολύ ποιοτικά.

Cabela's | Meindl Men's Western Slope Hunting Boots with GORE-TEX® : Cabela's
http://www.cabelas.com/product/CABELAS-WESTERN-SLOPE-HUNT-BOOT/1995550.uts

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα.Είμαι νέος στο FORUM.Έχει κανείς άποψη για τα άρβυλα planika;Πιο συγκεκριμένα για τα PLANIKA MANGART MEN AVS AIR TEX.

Καλώς όρισες στην παρέα .Αν θέλεις πέρνα κι από δω και γράψε μας δυο λόγια για σένα.Το όνομά σου ,τι κυνηγάς ,με τι όπλο, που βρίσκεσαι κλπ...http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-141
Οσο για τα άρβυλα δεν έχω γνώμη αλλά επειδή διάβασα οτι είναι ημιάκαμπτα ,για τι κυνήγι τα θέλεις ;

Καλώς όρισες στην παρέα .Αν θέλεις πέρνα κι από δω και γράψε μας δυο λόγια για σένα.Το όνομά σου ,τι κυνηγάς ,με τι όπλο, που βρίσκεσαι κλπ...http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-141
Οσο για τα άρβυλα δεν έχω γνώμη αλλά επειδή διάβασα οτι είναι ημιάκαμπτα ,για τι κυνήγι τα θέλεις ;
Κυνηγάω λαγό σε δύσκολο τόπο.Κυρίως πέτρα η στο έλατο.Τα planika μου φαίνονται στιβαρά και η τιμή είναι αρκετά καλή είμαι ανάμεσα και στο aku zenith

Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... :D Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...

Αρη εύχομαι να τα ευχαριστηθείς.
Το εχω ξαναπεί οτι η εφαρμογή τους στο πόδι μου ήταν καταπληκτική.Οσο για το αδιάβροχο δεν χρειάζεται σχόλιο.
Και πάλι καλοφόρετα φίλε και που εισαι ,οταν φυσήξεις τα κεράκια να φροντίσεις να τα φοράς.
.sarcastic.

Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... :D Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...

Ε βέβαια τώρα που έγινες και μπεκατσας .....buy buy.. Με γεια φιλαράκι, πανέμορφα και για σκι .my man.

Ε βέβαια τώρα που έγινες και μπεκατσας .....buy buy.

Η εμπειρια μου φιλε πανω στα φτερωτα θηραματα ειναι πολυ μεγαλη κ οσο με ακολουθεις θα το διαπιστωνεις κ μονος σου... .love. Αλλωστε μου εξεφρασες προσφατα την επιθυμια σου να σε παω για περδικες .buy buy..hair. κανοντας πολλους να πεσουν απο τις καρεκλες τους οποτε θα τα χρειαστω σιγουρα... .yelling.

Με γεια φιλαράκι, πανέμορφα και για σκι .my man.

Εγω φιλε με το χιονι προτιμω να φοραω waders... .lazy. Eσυ να φτιαχνεις χιονανθρωπο... .buy..yelling.

κανοντας πολλους να πεσουν απο τις καρεκλες τους οποτε θα τα χρειαστω σιγουρα... .yelling.
Όντως τώρα που φτιάχνεις σκύλο, σου ζήτησα να πάμε για πέρδικες. Επειδή έχω γίνει λίγο μπουλούκος τελευταία, μην νομίζεις ότι δεν με βαστάνε τα πόδια μου, πρόσεχε μην σταματήσεις εσύ πρώτος όταν με το καλό πάμε. Ο Πανούτσος κόντεψε να μου μείνει όταν ανεβήκαμε την πλαγιά στον Χάρακα και ας ήταν άκαπνος και 20 κιλά πιο ελαφρύς :)

Back