Άρβυλα ( Αγορά )

Meidl Colorado με μια αλλαγη σολας στο ενεργητικο τους πολυ καλο παπουτσι σεν προκειται να σου βαλει νερα στα αρνητικα μερικα ανοιγματακια στα πλαγια με τον καιρο και ισως θα ηθελα καλυτερη σολα.
beretta Gavia πολυ δυνατο παπουτσι στα 167 ευρω που το ειχα παρει δεν μπαζει νερα πολυ δυνατη σολα vibram κανενα ανοιγμα στο χρονο μεταξυ σολας και δερματος στα αρνητικα του ,ισως το ηθελα ποιο μαλακο για την μπεκατσα το θεωρω σκληρο απο την αποψη οτι την ακους λιγο στην φτερνα με ενα πατο σιλικονης απο τα lidl με 3 ευρω σχιζεις τα βουνα.bike

Meidl Colorado με μια αλλαγη σολας στο ενεργητικο τους πολυ καλο παπουτσι σεν προκειται να σου βαλει νερα στα αρνητικα μερικα ανοιγματακια στα πλαγια με τον καιρο και ισως θα ηθελα καλυτερη σολα.
beretta Gavia πολυ δυνατο παπουτσι στα 167 ευρω που το ειχα παρει δεν μπαζει νερα πολυ δυνατη σολα vibram κανενα ανοιγμα στο χρονο μεταξυ σολας και δερματος στα αρνητικα του ,ισως το ηθελα ποιο μαλακο για την μπεκατσα το θεωρω σκληρο απο την αποψη οτι την ακους λιγο στην φτερνα με ενα πατο σιλικονης απο τα lidl με 3 ευρω σχιζεις τα βουνα.bike

Αντώνη τα Beretta πόσο καιρό τα χρησιμοποιείς;

Ωραιο φενεται λεωνιδα.. το μονο που δεν μαρεσε ειναι που δεν εχει ενυσχηση στο μπροστινο μερος....
Δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα γιατι ειναι αρκετα σκληρο,παντως αν μπορεις να το δεις απο κοντα πιστευω οτι θα σου αρεσει.[το πηρα 80 ευρω στις εκπτωσεις]

λεωνιδα Μπορει να το βρεις και τωρα.....?
Το αγορασα απο απλο μαγαζι υποδυματων στο αγρινιο και δυστυχως ηταν το τελευταιο ζευγαρι,ομως κοιταξα λιγο γρηγορα στο internnet και το ειδα στο specialforces.gr 90ευρω,ισως με λιγο πιο αναλυτικο ψαξιμο το βρεις πιο λιγο.Παντως αξιζει και λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο.

Ειμαι πολυ ζεστος με το λυτος... μαρεσε σε στυλ. Θα κανω και μια συντηρηση το παλιο το αρβυλο το aigle. Και θα τα συναλαζω ωστε να μην τα καταπονω....
Πάντως Λάμπρο σε όποιο και αν καταλήξεις καλω θα ήταν να μπορεσεις να το προβαρεις πρώτα. Δεν ταιριάζουν όλα τα άρβυλα στον καθένα, επίσης καλο τα ήταν να το έπαιρνες μισό η ενα νούμερο μεγαλύτερο.

Γιαννη γιατι μεγαλυτερο? εννοειτε οτι θα το δοκιμαζα σε ενα μαγαζι εδω και μετα θα εκανα παραγγελεια..

"Κατά την αγορά υποδημάτων πρέπει να υπολογίσετε ότι σε μακριές πεζοπορίες τα πόδια πρήζονται. Γι αυτό, σωστό και φρόνιμο είναι να τα αγοράζετε μισό ή ένα νούμερο μεγαλύτερα. Διαφορετικά, μετά από κάποια χιλιόμετρα θα τα νιώθετε να σας πιέζουν σε διάφορα σημεία".

Και κάτι άλλο βασικό, τα άρβυλα τα δοκιμάζουμε με τις κάλτσες που κυνηγαμε.
Έκανα το λάθος παλιά να αγοράσω αγοράσω άρβυλα Σεμπεμβρη, τα δοκιμασα με καλοκαιρινή κάλτσα και την πατησα.

Εχει μια λογικη αυτο....
Ναι αλλα ομως και το ποδι μεσα δεν πρεπει να πεζει.πρεπει να ειναι σταθερο και να μην γλιστραει....
Τωρα τι ισχυει ????? χαχαχαχα
μου ειχαν κανει δωρο ένα ζευγαρι άρβυλα ν44(αυτό που φοραω και σε κανονικο παπουτσι)το φορεσα 1-2 φορες στην πολη ωραιο ηταν ζεστό ελαφρυ,όλα καλά...μετα από κατι μηνες το φορεσα στο κυνήγι.οταν περπατουσα σε ισωμα όλα καλα πάλι,μόλις περπαταγα σε κατωφερειες έβρισκαν τα δαχτυλά μου μπροστα και μετα από λιγο πονούσαν:(.Τα εσφιξα όσο πηγαινε,αγόρασα αντιολισθητικούς πάτους για να μην γλυστράει το πόδι 10 ευρώ,κανένα αποτέλεσμα.Κάπου στο νετ διαβασα ότι πρέπει να παιρνουμε 1 νούμερο μεγαλύτερο για το κυνήγι.Πήγα λοιπόν τον Σεπτέμβρη και πήρα τα lytos που ανέφερα πιο πάνω και αναφέρω αυτά στον καταστηματάρχη,μου λέει δοκίμασε το ν45 και θα σου πω... το φοράω το σφιγγω κανονικά και μου λεει κάνε το πόδι προς τα πίσω και χτύπα την μύτη κάτω (για να πάει το πόδι όσο το παίρνει μπροστά μεσα στο άρβυλο)αν τωρα υπάρχει χώρος να μπεί(ίσα-ίσα) το δαχτυλο του χεριου σου ανάμεσα στο πόδι και το πίσω μέρος του άρβυλου είσαι εντάξει.Και όντως είχε δίκιο.RESPECT.

Παντως για το κυνηγι μονο στρατιωτικη αρβυλα.
.very shoked.
Μία φορά έκανα το λάθος και είπα ότι αφού έβγαλα όλη τη θητεία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από τα άρβυλα, γιατι να μην τα φορέσω στο κυνήγι... Τα φόρεσα και ανέβηκα για πέρδικες στα Τζουμέρκα....buy buy..buy buy..hit.
Με το ζόρι κατέβηκα πάλι... Έκαναν μια βδομάδα να συνέλθουν τα πόδια μου. Τότε μόλις γύρισα Αθήνα πήγα και πήρα τα meidl colorado...

.very shoked.
Μία φορά έκανα το λάθος και είπα ότι αφού έβγαλα όλη τη θητεία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από τα άρβυλα, γιατι να μην τα φορέσω στο κυνήγι... Τα φόρεσα και ανέβηκα για πέρδικες στα Τζουμέρκα....buy buy..buy buy..hit.
Με το ζόρι κατέβηκα πάλι... Έκαναν μια βδομάδα να συνέλθουν τα πόδια μου. Τότε μόλις γύρισα Αθήνα πήγα και πήρα τα meidl colorado...
Παντως εγω απο το 1990 που απολυθηκα απο το στρατο για το κυνηγι αλλα και για αλλες εργασιες χρησιμοποιω στρ.αρβυλες[τις πιο πολλες φορες] χωρις προβληματα ,εκτος κι αν ειναι καινουργιες και μπορει να σε χτυπησουν,οποτε και χρειαζονται λιγο χοντρη καλτσα.[Κυνηγι φασσας ,μπεκατσας και τσιχλα περπατητο].

Κύριοι όταν κάνουμε κάτι στην ύπαιθρο σε συνθήκες καποιες φορές έυκολες και άλλες δύσκολες πρέπει να έχουμε καλό εξοπλισμό..
Τα αρβυλα του στρατού τα έχω ακομα... δεν είναι όμως να δυνατόν να τα φορώ σε πολύωρα περπατητά..
καλύτερα να μαζέψουμε κάποια χρήματα και όταν είμαστε οκ να δώσουμε 150 ευρώ για παράδειγμα προκειμένου να αγοράσουμε κάτι που θα μας κρατήσει το πόδι όπως πρέπει...
AKU,CRISPI,MEINDL είναι μόνο κάποιες από τις πολύ καλές εταιρίες ...
Το 'έχω ξαναπεί και νομίζω ισχύει...
Το φθηνό κύριοι ... είναι στο τέλος ακριβό....

Πανο σωστά τα λες και τα άρβυλα που αναφέρεις είναι από τα καλύτερα.
Αλλά το τελευταίο που λες αν και ισχύει δεν είναι απόλυτα ο κανονας..
Κάποτε όπως έχω ξαναπεί είχα δώσει 120€ για να πάρω τα aigle orival gtx..Το αποτέλεσμα είναι σε 5-6 μήνες να έχουν γίνει αντερα και όργανα..
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χαλι σε άρβυλα..
Και να σκεφτείς οτι πριν περίπου 10 χρόνια πηγενα κυνήγι με αθλητικά και μου κρατούσαν παραπάνω..
Εν πάση περιπτωση είναι και τι θα σου τύχει..
Στη γαλότσα μπορει η aigle να θεωρείτε κορυφή αλλά στα άρβυλα κατά την γνώμη μου δεν αξίζει..

Πανο σωστά τα λες και τα άρβυλα που αναφέρεις είναι από τα καλύτερα.
Αλλά το τελευταίο που λες αν και ισχύει δεν είναι απόλυτα ο κανονας..
Κάποτε όπως έχω ξαναπεί είχα δώσει 120€ για να πάρω τα aigle orival gtx..Το αποτέλεσμα είναι σε 5-6 μήνες να έχουν γίνει αντερα και όργανα..
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χαλι σε άρβυλα..
Και να σκεφτείς οτι πριν περίπου 10 χρόνια πηγενα κυνήγι με αθλητικά και μου κρατούσαν παραπάνω..
Εν πάση περιπτωση είναι και τι θα σου τύχει..
Στη γαλότσα μπορει η aigle να θεωρείτε κορυφή αλλά στα άρβυλα κατά την γνώμη μου δεν αξίζει..
Μια απο τα ιδια και εγω.hair.

Τα πιο γερά από όλα είχα βρει τα Tuckland, ισπανικά τέσσερις χρονιές περδικοκυνηγια, τσιχλες περπατητο, μεροκάματο και ακόμα είχαν μπόλικο ψωμί, για αυτό που πρόσφεραν η τιμή τους ήταν πάρα πολύ καλή, τα έφερνε ο Ασπρογερακας .

image hosting no sign up

Αρβύλες στρατού χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα οταν είμαι στο χωριό και κάνω δουλειές.Ακόμη και το καλοκαίρι που κοβω χόρτα.
Παλιά όμως τις χρησιμοποιούσα στα περδικοκυνήγια χωρίς κανένα πρόβλημα.Αντιθέτως μου άρεσε που κρατάγανε το πόδι μέχρι ψηλά.Βέβαια αυτές που κυκλοφορούν τελευταία ειναι τελείως της πλάκας. Όμως ι σε βροχερές μέρες είχαν πρόβλημα γιατί πότιζαν αμέσως νερό.

Back