Σε ευχαριστώ πολύ!!Καλοφόρετα!
Σε ευχαριστώ πολύ!!Καλοφόρετα!
Με γεια Δημήτρη..πόσο σ βγήκαν με τα μεταφορικά;;Παρέλαβα τα Crispi Lapponia απο Ιταλία σε πάρα πολύ καλη τιμή.Ελαφρυ και ποιοτικό αρβυλο φαίνεται.
Σε ευχαριστώ πολύ. 169 μου βγήκαν μαζί με τα μεταφορικά. Τιμές Black Friday.Με γεια Δημήτρη..πόσο σ βγήκαν με τα μεταφορικά;;
Δε χρειάζεται να βάλεις τίποτε.... όταν περάσει κάποιο διάστημα να κάνεις ένα φρεσκαρισμα αφού πρώτα καθαρίσεις τις λάσπες και είναι στεγνά εξωτερικά....τα δικά μου τα παλιά zenith τέσσερις σεζόν έβαλα μία φορά σπρέι και ακόμα δεν παίρνουν σταγόνα νερό....τα καινούργια που πήρα τα έχω βάλει 10-12 φορές.... και μην ξαναβάλεις πιστολακια και ζέστη....Πήρα κι εγώ τη Μπλάκ Παρασκευή τα AKU Zenith, μισό νούμερο κάτω από το κανονικό μου όπως διάβασα εδώ μέσα, πήρα κ ένα λίπος AKU κ τα πλάκωσαν κ μετά λίγο σεσουάρ ίσα να λιώσει ελάχιστα το λίπος. Δύο φορές το έκανα, να το επαναλάβω άραγε ;;; Κάποιοι λένε ότι το κανεις μέχρι να μη ρουφάει άλλο λίπος. Ίσχυει ;;;;
Ενα σπρευ αδιαβροχοποιησης πάρε,όπου κ καλό είναι ν βάζεις πριν από κάθε κυνήγι σου,κ ένα λίπος ανά 5-6 κυνήγια κ είσαι κομπλέ...αυτό με το σεσουάρ Μν το ξανακάνεις γτ βλέπω να Μν μένουν ούτε μεμβράνες ούτε τπτ....Πήρα κι εγώ τη Μπλάκ Παρασκευή τα AKU Zenith, μισό νούμερο κάτω από το κανονικό μου όπως διάβασα εδώ μέσα, πήρα κ ένα λίπος AKU κ τα πλάκωσαν κ μετά λίγο σεσουάρ ίσα να λιώσει ελάχιστα το λίπος. Δύο φορές το έκανα, να το επαναλάβω άραγε ;;; Κάποιοι λένε ότι το κανεις μέχρι να μη ρουφάει άλλο λίπος. Ίσχυει ;;;;
Το κυριότερο είναι το καθάρισμα απο λάσπες κλπ.Πήρα κι εγώ τη Μπλάκ Παρασκευή τα AKU Zenith, μισό νούμερο κάτω από το κανονικό μου όπως διάβασα εδώ μέσα, πήρα κ ένα λίπος AKU κ τα πλάκωσαν κ μετά λίγο σεσουάρ ίσα να λιώσει ελάχιστα το λίπος. Δύο φορές το έκανα, να το επαναλάβω άραγε ;;; Κάποιοι λένε ότι το κανεις μέχρι να μη ρουφάει άλλο λίπος. Ίσχυει ;;;;
Ποιο λιπος χρησιμοποιεις Δημητρη?Το κυριότερο είναι το καθάρισμα απο λάσπες κλπ.
Φυσικό στέγνωμα και όσο για το λίπος , εγω τουλάχιστον που τα εχω σχεδόν 7 χρόνια και πολυφορεμένα ,βάζω γυρω στις 3 με 4 φορές ολη τη σεζόν.
Οχι υπερβολές με το λίπος και το σπρέι που δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε στο συγκεκριμένο παπουτσι.
Οσο για το πιστολάκι που αναφέρεις ,θέλει προσοχή και από απόσταση και φυσικά οχι σε μεγάλη θερμοκρασία .
Όμως εγω θα σου έλεγα καλυτέρα να ζεσταίνεις ελαφρά το λίπος και να ατο απλώνεις οπότε απορροφάται και πιο εύκολα.
Ενα λίπος φώκιας ,το οποίο τωρα δν θυμάμαι να σου πω ακριβως .Στο βγάζω φωτογραφία αν θέλεις.Ποιο λιπος χρησιμοποιεις Δημητρη?
Ενα λίπος φώκιας ,το οποίο τωρα δν θυμάμαι να σου πω ακριβως .Στο βγάζω φωτογραφία αν θέλεις.
Ευχαριστω παιδες!έχει διάφορα στο εμπόριο αυτό το βρίσκω κοντά μου από έναν τσαγκάρη https://www.specialforces.gr/product-30126.html
Καλημερα.Έκανα και εγω σημερα το πείραμα της λεκανης και μετα απο 3 ώρες μεσα στη λεκάνη υπηρχε και στα 2 αρβυλα μια νοπαδα στην μεμβρανη εσωτερικα στο μπροστινο μερος τους αρβύλου. Ειχα βαλει και εφημεριδα απο την αρχη και στα δυο και οταν τα εβγαλα η εφημερίδα ηταν απόλυτος στεγνή. Οταν ομως φορεσα τα αρβυλα σε δευτερόλεπτα 3 σταγονες εβρεξαν την κάλτσα στο δεξι αρβυλο.
Μετα απο επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο της crispi τα αρβυλα τα έστειλα σημερα για να τα τεστάρει και αυτος και αμα λεει οντως βαζουν εστω μια σταγονα η υγρασια να στειλει καινούρια. Τσάμπα το 300αρι ξενερωσα.
Πάυλο το περνάς στα παπούτσια αφού το υγροποιησεις;;;
Εχεις απολυτο δίκιο...στο χορταρι αμα "γλυφουν και γλύφουν" υγρασια θα ποτισουν, και θα αρχισει να "βυζαινει" και η καλτσα απο μεσα...Γαλοτσα και μονο γαλοτσα, ας οψεται ομως ο αστραγαλος που με εχει ταλαιπωρήσει κανα μηνα τωρα και χρησιμοποιώ τα lowa tibet ...Κατά τη γνώμη μου,κανένα άρβυλο, δεν είναι, πλήρως αδιάβροχο.
Έχω πάρει, σχεδόν,όλες τις καλές μάρκες.
Μόνο η γαλότσα, είναι, πλήρως αδιάβροχη,αλλά δεν κάνει για τα κυνήγια,που θέλουν περπάτημα.
Εμενα τα aku zenith,σε καθημερινα 5ωρα-6ωρα περπατητα σε χορτα,μουσκεψαν παντου απ εξω οπως ηταν φυσικο,αλλα απο μεσα στεγνα ολα.Εχεις απολυτο δίκιο...στο χορταρι αμα "γλυφουν και γλύφουν" υγρασια θα ποτισουν, και θα αρχισει να "βυζαινει" και η καλτσα απο μεσα...Γαλοτσα και μονο γαλοτσα, ας οψεται ομως ο αστραγαλος που με εχει ταλαιπωρήσει κανα μηνα τωρα και χρησιμοποιώ τα lowa tibet ...
Εχω αλλαξει μεσω του εμπορου (να το αναφερω κιολας διοτι ειναι προς τιμην του οτι μου άλλαζε χωρις συζητηση τα μποτακια, ο Μανδηλαρας) δυο ζευγαρια (αυτο που εχω ειναι το 3ο).
Ολα μπηκαν σε λεκανη με νερο για δυο 24ωρα με την αγορα τους, δεν ειχαν κανενα προβλημα, μεχρι το περπατητο σε ψηλο χορταρι με υγρασια....
Την πρωτη μερα ολα καλα, την δευτερη μερα ομως αν δε προλαβει να στεγνωσει απο την προηγούμενη, ποτιζει και περναει στην καλτσα απο τα χορταρια επαναλαμβανω ...σε ρεματα, ρυακια χιονια κτλ ειναι απολυτα στεγανο....
Γιατι συμβαινει αυτο τεχνικα δε ξερω, αλλα συμβαινει και μαλιστα οπως ειπα με 3 ζευγαρια..οποτε ειναι ο κανονας οτι και να λεμε....
Το αλλο βασικο προβλημα ειναι οτι εαν παρουν νερο-υγρασια εσωτερικα, δε στεγνώνουν μεχρι την επόμενη μερα με την καμια, καθως δε κανει να τα βαλεις σε σομπα κτλ...
Δυστυχώς ομως η "ασφάλεια" που προσφερουν στο ποδι με κανει να "ανεχομαι" αυτη την υγρασια στην καλτσα...
Ετσι κ αλλιως τα βγαζω και βαζω αθλητικα φεύγοντας απο τον κυνηγοτοπο, αλλαζω και καλτσα και ολα μπομπα.....